[quote]#post1586446 Nie rozumiem ruchu z Glikiem. Gość ma 35 lat, spadł ze swoim klubem do Serie C, po kontuzji.
Mało nam Świerczewskich, Niedzielanów i Radomskich?[/quote]
Lewandowski tez ma 35 lat.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1586448 [quote]#post1586446 Nie rozumiem ruchu z Glikiem. Gość ma 35 lat, spadł ze swoim klubem do Serie C, po kontuzji.
Mało nam Świerczewskich, Niedzielanów i Radomskich?[/quote]
A co chcesz od Świerczewskiego?
Znakomity transfer. Potem jeszcze ze 3 zezony ciagnął najpierw Lecha a potem Grodzisk.
Nie grał bo Wojtek nie chciał Arka Barana na ławce posadzić. [/quote]
Swierczewski z trener a nie wuefista na ławce zrobiłby z ta drużyna co najmniej jeden medal, a raczej więcej i to pewnie tez ten najcenniejszy - jedna z większych szkód jaka wuefista uczynił Cracovii to odpalenie tego zawodnika
(Swoją droga Radomski wcale nie grał tak złe jak się pisze - on nie miał z kim grać w tej drużynie)
oficjalnie Glik nie przeszedł testów medycznych, nieoficjalnie pomylił brutto z netto 😀
Glik kolejny dziadek w zespole był już Konopianka, ale cóż nikt młody perpektywiczny nie chce przyjść
[quote]#post1586479 oficjalnie Glik nie przeszedł testów medycznych, nieoficjalnie pomylił brutto z netto 😀 [/quote]
Brzmi calkiem spojnie, zatajona wada wzroku.
Ja już naprawdę nie wiem, kto robi sobie jaja, a kto pisze na poważnie :D
Ja piszę poważne jaja;-)
[quote]#post1586485 Ja już naprawdę nie wiem, kto robi sobie jaja, a kto pisze na poważnie :D[/quote]
Glik idzie na dyrektora sportowego. Info pewne.
[quote]#post1586485 Ja już naprawdę nie wiem, kto robi sobie jaja, a kto pisze na poważnie :D[/quote]
U mnie powaga zawsze jak u Rock'a czy Hanka 😎
Glik nie dotarł do Stefana na drodze stanął Tabisz😋
Jaja spox są zwłaszcza z wolnego wybiegu
I glik(e) it...
Widzę że naród nie może się doczekać, ja w sumie też.
Wchodzę co chwile na forum i pierwsze co widzę to" Oleksy Dytiatiew witamy ukraińskie wieżowce " czyli wiem że jeszcze nie, ale mam nadzieję.
Pewnie wszystko na ostatniej prostej. Glik do domu a Janusz do Szwajcarii.... :)
Dawać tego Glika :)
Ps. Kupować bilety na korone jak najszybciej jest to możliwe .....
Bida w narodzie, wszyscy chcą starego, wyleniałego Glika, to ja też chcę!
Nikt nie pisze poważnie.
[quote]#post1586498 Nikt nie pisze poważnie. [/quote]
Takie czasy, że na powieżnie się nie da. Bo my się trochę do Janusza dostosowujemy, a on przyznasz poważny nie jest.
Nic nie kumacie. Glik jest tylko łącznikiem do kontaktu z Mbappe. Znają się, wiec Glik ma zrobić rozeznanie pod przyszły zakup.
Janusz ma myliony.
mBape kupimy w 2098
- Edytowany
https://www.msn.com/pl-pl/sport/other/szok-reprezentant-polski-zagra-w-wieczystej/ar-AA1fWGiK?ocid=entnewsntp&cvid=0576ee0eebac4563badbca42ff96875c&ei=7
Nie piszę tego w wątku o naszych rywalach, bo to nie są nasi rywale.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
LucasProkoS, Goście (5)