[quote]#post1564279 Żeby mnie tak z tego krzesła w końcu zrzuciła jaka transferowa bomba. Fajnie że wygraliśmy wczoraj ale ... Koniecznie trzeba jeszcze wzmocnić drużynę. [/quote]
znając życie to dla transferów niezbyt dobrze, że wygraliśmy. Prezes zadowolony, po co sięgać znowu do kieszeni? Miliony prędzej by się znalazły gdybyśmy bili się o utrzymanie.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Mi się marzy Ramirez ....
[quote]#post1564286 Mi się marzy Ramirez .... [/quote]
Nie może grać w tej rundzie.
[quote]#post1564190 [quote]#post1564121 Nie wiem jakie ma oczekiwania finansowe, ale Amaral jest na wylocie z Lecha. W sparingach nawet na stoperze go wystawiał po złości.[/quote]
Bardzo dziwny zawodnik. Jak na naszą ligę, momentami piłkarski geniusz. Ale momentami cień samego siebie; coś jak z Budzikiem. Klub, który go pozyska i zneutralizuje mu szkodliwe substancje chemiczne w głowie, zrobi świetny interes; ale jak popatrzę na Zielińskiego i Stefana, marnie to widzę - to nie są specjaliści od psychoterapii.[/quote]
Jednym z takich meczy, który mu wyszedł, był m.in mecz z nami, równo rok temu, kiedy błysnął strzelając nam dwie bramki. To i tak nie pomogło, bo był remis 3:3
[quote]#post1564279 Żeby mnie tak z tego krzesła w końcu zrzuciła jaka transferowa bomba. Fajnie że wygraliśmy wczoraj ale ... Koniecznie trzeba jeszcze wzmocnić drużynę. [/quote]
Owszem, mnie zrzuciła przed chwilą i drżącymi rękami otwieram kolejną butelkę piwa.
Alan Łyszczarczyk podpisał z nami do Końca roku 2024.
Bombę w hokeju mamy czas na piłkę...
No i jest bomba!
Reprezentant Kosowa nas opuszcza, najbardziej zapamiętałem go z tej akcji z Wartą na 0-2!😡
No i Loshaj out...
Ja go żegnam przyjaźnie. Pamiętam raczej genialny strzał z wolnego, który obrońca (Lecha? Legii?) odbił ręką a la Maradona, czego sędzia ani VAR nie zauważył [nie chciał zauważyć] i nie dał nawet kornera. To mógł być zwrot w jego karierze u nas.
- Edytowany
Nie spełnił pokładanych w nim nadziei, wysokie piłkarskie IQ, dobra technika, dobra lewa noga, miał pare fajnych momentów ale nie wskoczył na poziom wyżej, słaby charakter /mental?
Nic mi nie zrobił żebym się na nim wyżywał, niech mu się wiedzie. Miał też spory udział w jedynym trofeum ery biedaka.
Pracowity chłopak bez much w nosie.
Dzięki i powodzenia.
[quote]#post1564269 Santo, skład osobowy w pionie sportowym jest najlepszy odkąd ten pion istnieje. Nie ma obu szkodników, Trubalski jest bystry i chętny, Stefan się zna na rzeczy - również na tym, czy kontuzja zawodnika rokuje na szybki (trwały) powrót do formy. Bo kontuzjowanych paru już mamy, klub nie jest sanatorium dla piłkarzy 'na zakręcie' - nie mówię oczywiście o tych, wobec których już mamy zobowiązania. Tak że... temat ciekawy, ale nie do końca mamy potrzebne dane do oceny.[/quote]
docent czy Ty piszesz to poważnie czy to jakiś wyższy poziom absurdu? filipiak pracujący 2 tygodnie w miesiącu nad transferami, Stefan po wylewie i jeden Trybulski? potencjalnie jeszcze jedna osoba co szukają to jest ten SPORTOWY PION? 4 osoby? a w zasadzie 2 i pół i to zakładając, ze ten nowy się będzie do czegoś nadawał? zresztą on chyba bardziej do spraw akademii ma być? To zostaje Trybulski, gość bez żadnego doświadczenia i poczciwy Majewski z kontaktami.
To nie jest pion sportowy tylko śmiech na sali
Santo: powtarzam, "najlepszy odkąd ten pion istnieje'. A odkąd istnieje, zawsze był Tabisz, może już zapomniałeś? Bo jak ktoś był chory i wyzdrowiał, to po 2 miesiącach łatwo zapomina, że miał problem. Jak nie ma 2 szkodników, ktokolwiek się tym zajmuje, chodzi bez kuli u nogi. Ktoś, kto może truchtać (dajmy na to, Majewski po wylewie) ma przewagę nad kimś, kto może tylko pełzać. Celowo zresztą przerysowuję, bo myślę, że nie doceniasz kontaktów i know-how Majewskiego.
ale to twierdzenie od początku ma wadę. bo piszesz, że najlepszy pion odkąd istnieje. ja twierdzę, że u nas pion sportowy nie istnieje. jedną zajmującą się tym osobę nie można nazwać pionem, tylko osobą zajmują się zadaniami przeznaczonymi dla 30 osobowego zespołu specjalistów.
Na razie to biedaekspert za bardzo nie wie o kim w ogóle pisze, bo nie potrafi nawet wymienić prawidłowo nazwiska albo robi to celowo, co jeszcze gorzej o nim świadczy.
Santo wie co pisze, to Wy wychwalacie „pion sportowy „ w osobie byłego kierownika drużyny, który skończył prawo i administrację,
fajny chłopak, ale Wy z Biedakiem robicie se z nas jaja.
Pion sportowy w Cracovii...😆 😆 😆 😆 toz to abstrakcja... tego nigdy nie bylo...i nie ma...
miałem kiedyś trenera co wychwalał zawodnika: fajny chłopak, inteligenty, uprzejmy, dobrze wychowany, dwa języki, dwa fakultety, ma tylko jeden problem.. nie potrafi grać w piłkę
Jak już mamy postawić kogoś z powrotem na nogi po kontuzji to tylko takich z nadzieją na duże granie..https://www.bing.com/videos/search?q=Zakaria+Labyad&&view=detail&mid=B65293F17B51794774D1B65293F17B51794774D1&&FORM=VRDGAR&ru=%2Fvideos%2Fsearch%3Fq%3DZakaria%2BLabyad%26FORM%3DHDRSC3
Jego wartość rynkowa to podobno 2,5 mln euro, ciekawe ile chciałby zarabiać 🤔
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)