Zaprosili go z okazji dnia dziadka 😅
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
A w prezencie wręczą trzy gumowe kukły zawodników , którzy w zimowym okienku zasilili nasz klub a których załatwił nasz dziadunio .😜
Czy zakładamy już wątek "Tabisz wróć"?😗 Czy jednak przyjmujemy, że może obecna sytuacja, mimo oczywistego niezgólstwa Stefana i Filipiaka w kwestii transferów, warta jest pewnych ofiar.
Moim zdaniem początek rundy jest na straty, transfer(y) jakieś będą, ale to już za późno. Mecz z Górnikiem raczej do przegrania, potem się zobaczy.
Ja tam wolę jednak poczekać, na dwa, trzy konkretne transfery, które będą wzmocnieniem drużyny niż żeby tylko przemielić każdą ilość zawodników za grubą kasę, tak jak to mialo miejsce za poprzedników.
Podium i tak nam nie grozi, bo sa dużo lepsze zespoły, na puchary i tak nie byłoby drużyny, niech się ogrywają mlodzi, do których być może uda się dokooptować przynajmniej ze dwóch wartościowych zawodników, którzy będą kręgosłupem drużyny.
Potem wokół nich można by budować mocniejszą ekipę.
potem dwa wyjazdy Legia, Korona kolejne 2 porażki i jesteśmy na ulubionym 14 miejscu
Jeśli faktycznie coś jest na rzeczy - dowiemy się jutro bądż pojutrze .
Panowie spokojnie, co do transferow to jutro beda info. Czekac cierpliwie do jutra
Ile ?
- Edytowany
A niechzesz kurwa kogos jeszcze sprzedadza, przynajmniej cos zarobimy.
Zamowilem tarzcze kotwiczna za 470 zl na kwiecien, Janusz ze Stefanem, do roboty sie bierzcie i opchnijcie jeszcze z trzech za pare baniek a potem rzuccie kibicom troche grosza!
Stefan Majewski w radio Kraków: Ogłosimy transfery w przeciągu 2 dni ( jutro testy medyczne )
Stefan van der laptop powiedział, w radiu Kraków, że transfery będą w ciągu 2 dni. . Jutro maja być na testach medycznych. podobno mamy być zadowoleni.
Pany gdzie to odsłuchać idzie? Jest wogole taka opcja by naszego laptoka posłuchać co mówił w tym radio?
- Edytowany
[quote]#post1563022 Pany gdzie to odsłuchać idzie? Jest wogole taka opcja by naszego laptoka posłuchać co mówił w tym radio? [/quote]
https://www.radiokrakow.pl/player
[b]Edycja z 22.01.2023 o godz. 19:57 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1563024 [quote]#post1563022 Pany gdzie to odsłuchać idzie? Jest wogole taka opcja by naszego laptoka posłuchać co mówił w tym radio? [/quote]
https://www.radiokrakow.pl/player[/quote]
własnie sie skonczyło
dla fanów filipiokowych transferów - raczej dwóch, obrońca i ten na pozycję 6 - 8,
czyli na pozycje Rodina i Hebo,
więc bez wzmocnień, TRWANIE
To co macie jeszcze to legendarne krzesełko? Może się przydać w tym tygodniu.
krzesła gotowe, czekamy. Jutro podobno ten wielki dzień kiedy poznamy nasze nowe gwiazdy. Sezon w sezon, okienko w okienko ciągle liczymy na cuda...
[quote]#post1563026 To co macie jeszcze to legendarne krzesełko? Może się przydać w tym tygodniu. [/quote]
Brakowało nam Ciebie 😂 😂 😂
Mnie was również.... Miałam nic nie pisać ale skoro Doktor się uruchomił to przypomniałam sobie o krzesełku. :) Jutro wygodne zasiadam i będę czekała aż coś mnie zrzuci na podłogę. :P
[quote]#post1563026 To co macie jeszcze to legendarne krzesełko? Może się przydać w tym tygodniu. [/quote]
Hofmann czy Pirulo?
Przestań się błaźnić
Skąd mam wiedzieć. Nie pracuje już w Cracovii. Teraz tylko zwykła kibicka.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Jack1525, Goście (5)