Fortuna Dusseldorf zwolniła Jakuba Piotrowskiego z treningów z powodu testów medycznych w innym klubie. Środkowy pomocnik, do nas by pasował idealnie
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Berahino transfer bez sensu. Jedyne co mogłoby spowodować, że to będzie mieć sens jest ewentualne odejście Balaja w przeciwnym razie mamy 4 napastników: Makuch, Kallman, Balaj, Berahino. Przypominam, że gramy formacją z 1 napastnikiem. Dodatkowo jeśli chodzi o gwiazdy które już zgasły mamy Kono który na razie nie pokazał za dużo, dobrze pokazują to jego liczby. Dodatkowo styl życia Berahino nie jest zbyt profesjonalny, Jak dla mnie transfer kompletnie nie potrzebny
Piotrowski to byłby SZTOS
[quote]#post1543482 Fortuna Dusseldorf zwolniła Jakuba Piotrowskiego z treningów z powodu testów medycznych w innym klubie. Środkowy pomocnik, do nas by pasował idealnie[/quote]
Ten już lepszy
Już się niestety wyjaśniło, idzie do Łudogorca
[quote]#post1543488 Już się niestety wyjaśniło, idzie do Łudogorca[/quote]
skąd info?
Stanowski na Twitterze
- Edytowany
Co tam w tych transferach słychać ... Nikt żadnej ploty nie chce podać? Może jutro na meczyku coś się dowiemy?
[quote]#post1543613 Co tam w tych transferach słychać? ... Nikt żadnej ploty nie chce podać? Może jutro na meczyku coś się dowiemy? [/quote]
Powrócił :D:D:D:D
A jak lekko pijana ... Ale szczęśliwa 🤪
[quote]#post1543616 A jak lekko pijana ... Ale szczęśliwa 🤪[/quote]
Czyli że co powróciłA ? :D:D:D
Śląsk włączył się ponoć do walki o Saidio Berahino wcześniej awizowanego jako podobno potencjalne wzmocnienie Pasów.
Na tyle skutecznie, że transfermarkt szansę jego gry w WKS-ie ocenia na 85%, a u nas na 60%.
Taka sobie historyjka.
Te % na transfermarkt można sobie wsadzić 😀
No już ja to widzę jak profesor inwestuje swoje pieniądze w pijaczka ... No kiedyś to talent był ale dawno temu.
A byliśmy tak blisko porozumienia z 𝐑𝐨𝐧𝐚𝐥𝐝𝐨 𝐃𝐞𝐚𝐜𝐨 Ehhh znów ten sam Pan zawiódł na całej długości. Nie ma mnie już w klubie ale strasznie to boli bo to świetny zawodnik.
Ja się tam cieszę...jak na razie ten kierunek to szarzyzna i przeciętność: Bejan, Hanca, Loshaj, Rivaldinho, Ghitsa (może z tego piątego coś kiedyś będzie...może)
Nie bardzo wiem, kto to jest 𝐑𝐨𝐧𝐚𝐥𝐝𝐨 𝐃𝐞𝐚𝐜𝐨, więc nie będę zawracał sobie głowę tym, że do nas nie trafił...😉
To ten co właśnie podpisał kontrakt z Korona?
[quote]#post1543616 A jak lekko pijana ... Ale szczęśliwa 🤪[/quote]
Kiedyś chyba na tym forum była tradycja że forumowiczki musiały wkleić swoje zdjęcie 🤔
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)