[quote]#post1539567 No, kitajca żeśmy jeszcze nie mieli. Wzmocnienie po wuju. [/quote]Kitajec to Chińczyk (od ruskiej nazwy Chin - Kitaj). Ale faktycznie, można się pomylić - Japończyk też jest żółty, jak ta buźka -> 🙂
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Opinia z Twittera ;-)
Jeśli chodzi o Takuto Oshime miałem okazję widzieć go na żywo na meczu Slovana Bratysława z Zeplinem (3:1). Bramkę dla gości właśnie trafił Takuto. Wyróżniał się na tle swojego zespołu a nawet na tle Slovana, dziwię się że sami go nie wzięli do siebie.
W tym meczu pokazał się z bardzo dobrej strony. Co go wyróżniało to dobry drybling, przebojowość i przygotowanie fizyczne, było wtedy bardzo gorąco a on się nie zatrzymywał. Jeśli ten mecz to jego stały poziom to kibicom by się spodobał, zostawia na boisku sporo serducha.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-06/obraz-png-17805296.png[/img]
Trza brać jak leci. Jeszcze ten z Odry i będą 3 obiecane transfery... Któryś tam wreszcie odpali.
A na jakiej on pozycji ma grać? Skoro to harpagan z kiwką to by pasował na skrzydło, a my chyba środka nie mamy.
Jeśli tak to już niedługo zobaczymy co to za ptica .
Sam nie wiem czy ten transfer może napawać optymizmem , nadzieją , że JZ nie sprowadza kota w worku .
Z Odry nie przejdzie do nas ten klimek.
Ten Japończyk to nieporozumienie wg mnie, nie wiem czemu maja służyć takie transfery
O ile to prawdziwa kwota, to zero ryzyka. Gracz za frytki. A jak się sprawdzi, same plusy.
PS. Sushi to mięso? 😉
Hrosso/Niemczycki/Wilk
Kakabadze/Rapa, Jablonski/Ghita, Rodin, Jugas/Wójcik, Pestka/Siplak/Zaucha
Hebo/Knap/Lusiusz, Rakoczy/Japoniec/Loshaj
Hanca/Myszor, Makuch/Balaj, Konoplianka/Thiago/Kapek
Kadra jest praktycznie pełna, a jeszcze w odwodzie są Riva, Sadikovic, Ogorzały i Strózik. Środek wygląda słabo, zwłaszcza w przypadku, nie daj boże, kontuzji Hebo.
Oczywiście wolałbym kogoś kumatszego za Loshaja, Lusiusza, Thiago i Balaja, ale najpierw musielibyśmy się ich pozbyć
Gdzie ten A.K. z południa po którym mieliśmy leżeć?
Prezes pewnie chce wejść z Comarchem na rynek Japoński i chce się pokazać.
Transfer to na wzmocnienie rezerw.
[quote]#post1539595 Gdzie ten A.K. z południa po którym mieliśmy leżeć?[/quote]
U Gargamela:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-06/image-png-91137817.png[/img]
... ale go nadal testuje!
Jak go przyniesie na mecz ... to wszyscy będą leżeć ... na wieki wieków.
Amen.
[quote]#post1539594 Hrosso/
Kakabadze/Rapa, Jablonski/Ghita, Rodin, Jugas/. , Pestka/Siplak/
Hebo/Knap/, Rakoczy//
Hanca/Myszor, Makuch/, Konoplianka/Thiago/
Kadra jest praktycznie pełna ?
To są zawodnicy na ekstraklasę. Reszta to dramat
Ile makuch goli strzelił w sparingu ? Dał asyst ?
[quote]#post1539561 Japończyk przechodzi testy medyczne
https://przegladsportowy.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/transfery-cracovia-blisko-transferu-japonczyka-ekstraklasa/9kzj8y2?utm_source=tw_przeglad&utm_medium=social&utm_campaign=onetsg_fb
wygląda gość na kolejnego Loshaja...[/quote]
Stary przysięgam że pomyślałem dokładnie to samo 😂🤣😂🤣
Brzydko to pachnie transferem dla samego transferu….
[quote]#post1539583 A ja bym dał mu szanse pamiętajmy kto te wszystkie szroty sprowadzał teraz jest Jacek który jest dużo lepszym trenerem i na pewno wie co robi [/quote]
hehe, a ten kulawy Litauski z Węgier?
to chyba go Zieliński sprowadzał,
większego dziada w Cracovii nie widziałem
Litauskiego sprowadził Kasperczyk.
- Edytowany
Generalnie po obejrzeniu 10 minutowego filmu
To wnioski nastepujące:
kitajec dużo widzi, prowadzi piłkę krótko przy nodze, nie patrzy się na piłkę gdy z nią biegnie tylko rozgląda się do kogo podać. W tej lidze to już dużo.
W ekstraklasie dominuje model.. kopnij biegnij, kopnij biegnij..
Fajne podania otwierające. Myśli na boisku.
Techniczne jest nieźle, zwód kiwka drybling.
Pracuje a boisku, jest w ruchu i lubi mieć piłkę, w przeciwieństwie do niektórych naszych asów..
Pytanie czy gość żebyśmy powiedzieli o nim że jest dobry musi kosztować bańkę???.
Gita tyle kosztował i na kolana nas nie rzucił.
Pożyjemy zobaczymy
I prawidłowosc jest taka u nas, im więcej niezadowolonych z transferu, tym lepiej gość będzie grał! 😁
Japończycy generalnie są dobrze wyszkoleni technicznie. Pytanie czy poradzi sobie w naszej lidze fizycznie.
Pamiętam Majorosa - grajek był bardzo dobrze wyszkolony technicznie, ale naszej ligi nie zwojował, bo odbijał się od rywali w walce o piłkę.
[quote]#post1539593 PS. Sushi to mięso? 😉[/quote]
Chyba w teorii Filipiaka nie, bo to z rym, a ryby chyba się śladem węglowym nie wyróżniają. Z drugiej strony to paliwo do kutrów...
No sam nie wiem ;)
Co do zawodnika, to u mnie ma czystą kartę
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)