Wy to wszystko łykacie
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1539357 No i co dostał ktoś priv od tych farmazonów czy nie? [/quote]
ja dostałem kiedyś - pisał mi jeden o "bardzo poważnym zainteresowaniu Adamczykiem z naszej strony" - 3 dni później w prasie ogłosili, że Adamczyk przedłużył kontrakt z Arką...
W sakiewce pusto, nikt do nas nie chce, ogólny lament na forum ale jak pojawi się jakiś pierd to nagle połowa ludzi wie ale nie może powiedzieć. Coś tu nie gra 🤔 widocznie wszyscy kumaci i KMWTW 😂
- Edytowany
Dobra, AK to nawiązanie do Barei, bo pod rządami Janusza, Stefana i tego z Kańczugi tak to wygląda np. nie mamy napastnika to ściągamy obrońcę… Pie…lenie trwające od wiosny że przyjdzie 3-4 czy 2-3 można między bajki włożyć. Nie przyjdzie. Nikt kumaty z naszej ligi po historiach z Golem, Miro czy Wdówką nie bierze nas poważnie pod uwagę. Cud że trafili tego Makucha, choć czy on cokolwiek trafi - ch…j wie. A za zagraniczny konkret trzeba konkretnie zapłacić. A Janusz jest skąpy i nawet na żarciu oszczędza. Więc jesteśmy w punkcie wyjścia tylko bez Pellego.
- Edytowany
Amar Tahric i tyle w tym plotkarskim temacie.
Urodzony w Banja luce , manager Josif Tabisić
Cena, osiągi z przeważającymi wartościami w okolicach zera wskazują, że to faktycznie on. 🤪
- Edytowany
A może to ci z Hiszpanii, których potem opchniemy do Serie A🤭
Musze jutro coś miękkiego do pracy wziąć a żebym się nie poobijał spadając z krzesła.
Zrobić transfer to nie łatwa sprawa ,co innego ograniczyć globalne wydzielanie CO2.
[quote]#post1539324 Jego inicjały to A. K. [/quote]...a asyst i goli ma czterdzieści i cztery.
[quote]#post1539374 Musze jutro coś miękkiego do pracy wziąć a żebym się nie poobijał spadając z krzesła.[/quote]
Stary lepiej wogóle nie wstawaj z łóżka bo się poobijasz cieżko spadając....
[quote]#post1539380 [quote]#post1539374 Musze jutro coś miękkiego do pracy wziąć a żebym się nie poobijał spadając z krzesła.[/quote]
Stary lepiej wogóle nie wstawaj z łóżka bo się poobijasz cieżko spadając....[/quote]
Przekonałeś mnie jutro zdalnie w łóżku popracuje 😁
[quote]#post1539381 [quote]#post1539380 [quote]#post1539374 Musze jutro coś miękkiego do pracy wziąć a żebym się nie poobijał spadając z krzesła.[/quote]
Stary lepiej wogóle nie wstawaj z łóżka bo się poobijasz cieżko spadając....[/quote]
Przekonałeś mnie jutro zdalnie w łóżku popracuje 😁 [/quote]
Ja nawet po laptop nie wstaję. Śledzę na smartfonie.
zaraz ze męczenie czekaniem spadnę z krzesła
Dajecie czy nie?
Transfery zrobimy ok. 7-8 kolejki jak się zacznie palić pod dup....
http://www.90minut.pl/news/320/news3203306-Antoni-Kozubal-i-Jakub-Szymanski-odchodza-z-Gornika-Polkowice.html
Wyjsnione...
Kozubal to by sie zgadzalo.
[quote]#post1539429 http://www.90minut.pl/news/320/news3203306-Antoni-Kozubal-i-Jakub-Szymanski-odchodza-z-Gornika-Polkowice.html
Wyjsnione...[/quote]
przecież Kozubal jest zawodnikiem Lecha. A do Polkowic był tylko wypożyczony
[quote]#post1539435 [quote]#post1539429 http://www.90minut.pl/news/320/news3203306-Antoni-Kozubal-i-Jakub-Szymanski-odchodza-z-Gornika-Polkowice.html
Wyjsnione...[/quote]
przecież Kozubal jest zawodnikiem Lecha. A do Polkowic był tylko wypożyczony[/quote]
Sarkazm - mogles nie tego zalapac...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (12 użytkowników)
Prokocan, Goście (11)