Wy to wszystko łykacie
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1539357 No i co dostał ktoś priv od tych farmazonów czy nie? [/quote]
ja dostałem kiedyś - pisał mi jeden o "bardzo poważnym zainteresowaniu Adamczykiem z naszej strony" - 3 dni później w prasie ogłosili, że Adamczyk przedłużył kontrakt z Arką...
W sakiewce pusto, nikt do nas nie chce, ogólny lament na forum ale jak pojawi się jakiś pierd to nagle połowa ludzi wie ale nie może powiedzieć. Coś tu nie gra 🤔 widocznie wszyscy kumaci i KMWTW 😂
- Edytowany
Dobra, AK to nawiązanie do Barei, bo pod rządami Janusza, Stefana i tego z Kańczugi tak to wygląda np. nie mamy napastnika to ściągamy obrońcę… Pie…lenie trwające od wiosny że przyjdzie 3-4 czy 2-3 można między bajki włożyć. Nie przyjdzie. Nikt kumaty z naszej ligi po historiach z Golem, Miro czy Wdówką nie bierze nas poważnie pod uwagę. Cud że trafili tego Makucha, choć czy on cokolwiek trafi - ch…j wie. A za zagraniczny konkret trzeba konkretnie zapłacić. A Janusz jest skąpy i nawet na żarciu oszczędza. Więc jesteśmy w punkcie wyjścia tylko bez Pellego.
- Edytowany
Amar Tahric i tyle w tym plotkarskim temacie.
Urodzony w Banja luce , manager Josif Tabisić
Cena, osiągi z przeważającymi wartościami w okolicach zera wskazują, że to faktycznie on. 🤪
- Edytowany
A może to ci z Hiszpanii, których potem opchniemy do Serie A🤭
Musze jutro coś miękkiego do pracy wziąć a żebym się nie poobijał spadając z krzesła.
Zrobić transfer to nie łatwa sprawa ,co innego ograniczyć globalne wydzielanie CO2.
[quote]#post1539324 Jego inicjały to A. K. [/quote]...a asyst i goli ma czterdzieści i cztery.
[quote]#post1539374 Musze jutro coś miękkiego do pracy wziąć a żebym się nie poobijał spadając z krzesła.[/quote]
Stary lepiej wogóle nie wstawaj z łóżka bo się poobijasz cieżko spadając....
[quote]#post1539380 [quote]#post1539374 Musze jutro coś miękkiego do pracy wziąć a żebym się nie poobijał spadając z krzesła.[/quote]
Stary lepiej wogóle nie wstawaj z łóżka bo się poobijasz cieżko spadając....[/quote]
Przekonałeś mnie jutro zdalnie w łóżku popracuje 😁
[quote]#post1539381 [quote]#post1539380 [quote]#post1539374 Musze jutro coś miękkiego do pracy wziąć a żebym się nie poobijał spadając z krzesła.[/quote]
Stary lepiej wogóle nie wstawaj z łóżka bo się poobijasz cieżko spadając....[/quote]
Przekonałeś mnie jutro zdalnie w łóżku popracuje 😁 [/quote]
Ja nawet po laptop nie wstaję. Śledzę na smartfonie.
zaraz ze męczenie czekaniem spadnę z krzesła
Dajecie czy nie?
Transfery zrobimy ok. 7-8 kolejki jak się zacznie palić pod dup....
http://www.90minut.pl/news/320/news3203306-Antoni-Kozubal-i-Jakub-Szymanski-odchodza-z-Gornika-Polkowice.html
Wyjsnione...
Kozubal to by sie zgadzalo.
[quote]#post1539429 http://www.90minut.pl/news/320/news3203306-Antoni-Kozubal-i-Jakub-Szymanski-odchodza-z-Gornika-Polkowice.html
Wyjsnione...[/quote]
przecież Kozubal jest zawodnikiem Lecha. A do Polkowic był tylko wypożyczony
[quote]#post1539435 [quote]#post1539429 http://www.90minut.pl/news/320/news3203306-Antoni-Kozubal-i-Jakub-Szymanski-odchodza-z-Gornika-Polkowice.html
Wyjsnione...[/quote]
przecież Kozubal jest zawodnikiem Lecha. A do Polkowic był tylko wypożyczony[/quote]
Sarkazm - mogles nie tego zalapac...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)