Kogoś nagrywają... widocznie Filipiak chce płytę wydać😁
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1539029 Gol miał wrócić to ta menda zablokowała go.[/quote]
Z całym szacunkiem dla Janka ale zawodnik 36 letni nam nie potrzebny.
[quote]#post1539031 [quote]#post1539029 Gol miał wrócić to ta menda zablokowała go.[/quote]
Z całym szacunkiem dla Janka ale zawodnik 36 letni nam nie potrzebny.[/quote]
Gorszy od Hebo chyba by nie byl?
- Edytowany
[quote]#post1539031 [quote]#post1539029 Gol miał wrócić to ta menda zablokowała go.[/quote]
Myślisz że tabisz sugerował się metryką ?Zieliński go chciał😛
- Edytowany
Który to już konkretny w ciągu miesiąca? 3? 5? Zaraz się okaże, że się wysypał.
Jak zawodnik się dobrze prowadzi to z powodzeniem może grać na profesjonalnym poziomie do 40-42 roku życia. Pewne parametry idą w dół, ale taki piłkarz może to nadrobić doświadczeniem. Jest tylko kwestia ambicji, motywacji, czy takiemu grajkowi jeszcze się chce po tylu latach kariery trenować i grać na 100%
[quote]#post1539033 [quote]#post1539031 [quote]#post1539029 Gol miał wrócić to ta menda zablokowała go.[/quote]
Gorszy od Hebo chyba by nie byl?[/quote]
Hebo jest jakiś słaby?
[quote]#post1539027 Kogoś jednak nagrywają jednak i to konkretnego.
Przepraszam za zamieszanie bo wyżej pisałem ze nic ma nie być. [/quote]
O, żesz a ja posłuchałem Kolegi i wyjechałem w plener , by skorzystać z pogody .😉
Ale jak coś się wydarzy to uczczę zimnym piwkiem .
To jeszcze bliskipieterka niech potwierdzi.
[quote]#post1539043 To jeszcze bliskipieterka niech potwierdzi.[/quote]
Niech On lepiej już nic nie potwierdza😁
[quote]#post1539041 [quote]#post1539033 [quote]#post1539031 [quote]#post1539029 Gol miał wrócić to ta menda zablokowała go.[/quote]
Gorszy od Hebo chyba by nie byl?[/quote]
Hebo jest jakiś słaby?[/quote]
Ja uwazam ze tak, ale mozesz sie nie zgodzic. 36letni Janek Gol mnie bardziej przekonuje.
Z tego rozbioru Łecznej nie mamy nikogo - ani Spiaczki, ani Gola, ani Lukilo - szkoda...
Ten Lokilo był najciekawszy
Ja nie wiem co Wy do tego Hebo macie, proponuje wam obejrzeć powtórkę jakiegoś meczu i skupić się głównie na jego grze. Szczerze gość jest topem, potrafi się dobrze ustawić, dużo widzi, ma fajne otwierające, mega kumaty grajek. W lepszej piłkarsko drużynie byłoby to łatwiej zauważyć. Nie wiem czy dobrze to oceniam ale dzisiaj Jugas asysta i wywalczony karny, nie oglądałem całego sparingu tylko same bramki ale widzi mi się że On nie grał dzisiaj na stoperku
Cracovia zainteresowana Nemanją Bilbiją.
Źródło: Daniel Tomaszewski
Z TT info?
[quote]#post1539077 Cracovia zainteresowana Nemanją Bilbiją.
Źródło: Daniel Tomaszewski[/quote]
Z tego co widzę napastnik, 31 lat i w ostatnim sezonie 33 gole w 32 meczach w lidze bośniackiej.
W naszym klubie taki transfer napastnika ? Chyba w snach..
Król strzelców ligi.
Jeszcze ofensywny pomocnik, bo ci wszyscy napastnicy piłki nie dostaną...
akurat dograć ma kto - Hebo, Kono choćby
kto to jest Daniel Tomaszewski?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (16 użytkowników)
Niewidoczni (1), Goście (15)