Kogoś nagrywają... widocznie Filipiak chce płytę wydać😁
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1539029 Gol miał wrócić to ta menda zablokowała go.[/quote]
Z całym szacunkiem dla Janka ale zawodnik 36 letni nam nie potrzebny.
[quote]#post1539031 [quote]#post1539029 Gol miał wrócić to ta menda zablokowała go.[/quote]
Z całym szacunkiem dla Janka ale zawodnik 36 letni nam nie potrzebny.[/quote]
Gorszy od Hebo chyba by nie byl?
- Edytowany
[quote]#post1539031 [quote]#post1539029 Gol miał wrócić to ta menda zablokowała go.[/quote]
Myślisz że tabisz sugerował się metryką ?Zieliński go chciał😛
- Edytowany
Który to już konkretny w ciągu miesiąca? 3? 5? Zaraz się okaże, że się wysypał.
Jak zawodnik się dobrze prowadzi to z powodzeniem może grać na profesjonalnym poziomie do 40-42 roku życia. Pewne parametry idą w dół, ale taki piłkarz może to nadrobić doświadczeniem. Jest tylko kwestia ambicji, motywacji, czy takiemu grajkowi jeszcze się chce po tylu latach kariery trenować i grać na 100%
[quote]#post1539033 [quote]#post1539031 [quote]#post1539029 Gol miał wrócić to ta menda zablokowała go.[/quote]
Gorszy od Hebo chyba by nie byl?[/quote]
Hebo jest jakiś słaby?
[quote]#post1539027 Kogoś jednak nagrywają jednak i to konkretnego.
Przepraszam za zamieszanie bo wyżej pisałem ze nic ma nie być. [/quote]
O, żesz a ja posłuchałem Kolegi i wyjechałem w plener , by skorzystać z pogody .😉
Ale jak coś się wydarzy to uczczę zimnym piwkiem .
To jeszcze bliskipieterka niech potwierdzi.
[quote]#post1539043 To jeszcze bliskipieterka niech potwierdzi.[/quote]
Niech On lepiej już nic nie potwierdza😁
[quote]#post1539041 [quote]#post1539033 [quote]#post1539031 [quote]#post1539029 Gol miał wrócić to ta menda zablokowała go.[/quote]
Gorszy od Hebo chyba by nie byl?[/quote]
Hebo jest jakiś słaby?[/quote]
Ja uwazam ze tak, ale mozesz sie nie zgodzic. 36letni Janek Gol mnie bardziej przekonuje.
Z tego rozbioru Łecznej nie mamy nikogo - ani Spiaczki, ani Gola, ani Lukilo - szkoda...
Ten Lokilo był najciekawszy
Ja nie wiem co Wy do tego Hebo macie, proponuje wam obejrzeć powtórkę jakiegoś meczu i skupić się głównie na jego grze. Szczerze gość jest topem, potrafi się dobrze ustawić, dużo widzi, ma fajne otwierające, mega kumaty grajek. W lepszej piłkarsko drużynie byłoby to łatwiej zauważyć. Nie wiem czy dobrze to oceniam ale dzisiaj Jugas asysta i wywalczony karny, nie oglądałem całego sparingu tylko same bramki ale widzi mi się że On nie grał dzisiaj na stoperku
Cracovia zainteresowana Nemanją Bilbiją.
Źródło: Daniel Tomaszewski
Z TT info?
[quote]#post1539077 Cracovia zainteresowana Nemanją Bilbiją.
Źródło: Daniel Tomaszewski[/quote]
Z tego co widzę napastnik, 31 lat i w ostatnim sezonie 33 gole w 32 meczach w lidze bośniackiej.
W naszym klubie taki transfer napastnika ? Chyba w snach..
Król strzelców ligi.
Jeszcze ofensywny pomocnik, bo ci wszyscy napastnicy piłki nie dostaną...
akurat dograć ma kto - Hebo, Kono choćby
kto to jest Daniel Tomaszewski?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)