https://ekstraklasatrolls.pl/moze-pozegnam-sie-z-pilka-w-cracovii-klich-o-planach-na-przyszlosc/
No to czekamy
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
kogoś takiego potrzebujemy do środka właśnie. miło, że zmienił ton. jakiś czas temu zapewniał, że nigdy nie wróci do nas.
ja jeszcze tylko słówko odnośnie dyskusji, która toczyła się pod moją nieobecność. Jarkos właśnie cała rzecz, w tym że decyduje o przydatności wiele czynników. Jednym z nich jest nawet to czy przyjedzie żona do kraju. Jest ich nieskończenie wiele. Bazowanie na samej statystyce i wyrabianie sobie przy tym opinii jest skazane na porażkę. Nie istnieje taka zasada o której wspominałeś. Z lepszej ligi ze statystykami nie równa się hit transferowy.
Jeżeli oglądasz zawodnika, jeśli go znasz, jeśli widziałeś go w akcji w kilku meczach, w meczach które miały różne oblicza i do tego posiłkujesz się statystyką i opiniami środowiska to ok. Ale jeśli bierzesz suche liczby i wyrokujesz - jesteś januszem piłki
p.s. krytukujący, ze cokolwiek się dzieje w temacie - nie miejcie do nas pretensji, że znaleźliśmy temat zastępczy skoro nic się nie dzieje. poza wszystkim lepiej gdy na forum dzieje się cokolwiek. w ostatnich miesiącach nie toczą się tu ŻADNE dyskusje. w zasadzie jeśli takowej nie wywołam osobiście to nie dzieje się absolutnie nic. chcecie śmierci forum to proszę bardzo. zgłaszajcie, niech usuwają konwersacje. przyspieszymy proces
Możesz nam podlinkować, gdzie on tak niby ZAPEWNIAŁ, że nigdy nie wróci do nas?
- Edytowany
ja pamiętam, nie zapewnienie, tylko w sumie zabawa,
liga+ ekstra, pomidor,
"zakończę karierę w Cracovii" - M.Klich - "nie"
ja osobiście cały czas mam nadzieję, że u nas jeszcze pogra
To fajna marketingowa karta, którą warto wykorzystywać od czasu do czasu. Przy okazji, Klich to bardzo inteligentny zawodnik.
3 posty na forum i już wleciał na Transfermarkt jako plotka xD
[quote]#post1538852 3 posty na forum i już wleciał na Transfermarkt jako plotka xD [/quote]
No to się ktos wykazał zrozumieniem, skoro z tekstu wynika, że ma jeszcze 2 sezony w Leeds i nie wyklucza przedłużenia oraz, że myśli o wyjeździe w jakieś fajne/egzotyczne miejsce.
Tak więc plotka o +/- 3 lata za szybka.
[quote]#post1538837 Możesz nam podlinkować, gdzie on tak niby ZAPEWNIAŁ, że nigdy nie wróci do nas?[/quote]
sugerujesz bajkopisarstwo, ale owszem, pomidor czy nie, przekaz byl JASNY, jak sie to widzialo to nie pozostawialo zludzen, bardzo wymowne wtedy, wtedy
tez mi sie marzy jego powrot ;)
ja to być może ująłem w zły sposób. zresztą nie miałem tylko na myśli tego występu w canal plus. to nie była rzecz jasna taka wypowiedź jak ta teraz w artykule. tam chyba był ciąg wydarzeń, które na ten fakt wskazywały. to wystąpienie w c+ chyba tylko nas utwierdziło w tym przekonaniu.
Mogło to też być na ŁNP, mówił wtedy, że nie planuje wracać do Krakowa, a po karierze planuje osiąść w Holandii. Najwyraźniej zmienił zdanie.
Przynajmniej jest nowy temat zastepczy, kontrakt do 2024 z Leeds, potem plany na Stany Zjednoczone, to tak w wieku 38 lat bedzie w sam raz na obecny poziom tej druzyny. Serio, kogos podnieca wizja jego powrotu na odcinanie kuponow?
mnie tak. Klich, Kapustka, Piątek, Jaroszyński, Helik to nasze towary eksportowe. z niecierpliwością czekam na dzień, w którym przyjdą odcinać kupony do Cracovii obudowani kilkoma młodymi do gonienia.
Janusz potrafi zarzadzac wymaganiami i regulowac oczekiwania spoleczne jak nikt inny. Powinien isc na ministra.
[quote]#post1538832 https://ekstraklasatrolls.pl/moze-pozegnam-sie-z-pilka-w-cracovii-klich-o-planach-na-przyszlosc/
No to czekamy[/quote]
W sumie to bym się nie obraził !
[quote]#post1538849 ja pamiętam, nie zapewnienie, tylko w sumie zabawa,
[b]liga+ ekstra, pomidor,
"zakończę karierę w Cracovii" - M.Klich - "nie"[/b]
ja osobiście cały czas mam nadzieję, że u nas jeszcze pogra[/quote]
Jeśli dobrze pamiętam to on wtedy uściślił, że nie chodzi konkretnie o Cracovię tylko, że nie rozważa powrotu do polskiej ligi.
Ja bym na miejscu Cracovii zwolnił z tymi transferami bo za dużo ich jest w ostatnim czasie
Na klicha poczekamy pewnie 6 lat
Spokojnie, okienko dopiero się otworzyło i trwać będzie do 1 września. Cześć kontraktów kończy się 30 czerwca, wiec pewnie coś jeszcze darmowego wpadnie.
Pewnie, liga startuje 15 lipca po co komu okres przygotowawczy
O nic nie beda grali w nowym sezonie to moga w 7 kolejce grac o punkty... takze mozna transfery zrobic na koniec sierpnia...
Jak sie nie gra o mistrza czy o podium tylko o srodek czy utrzymanie to spokojnie na powaznie gre moga zaczac od 6-7 kolejki gdzie odpady ktore sie nigdzie nie zalapaly mozna bedzie kontraktowac 😉 😉 😉
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)