Jeśli mamy robić takie wzmocnienia nie róbmy wcale
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Nalepa > Lusiusz
Nalepa < Drygas (przymierzany do nas)
Wolę już Nalepę niz kolejnego Sadikovica
Ktoś zna więcej szczegółów tej "akcji" ze Stawowym i ściąganiem do nas burków?
Gdzies dzis przeczytalem ze Leczna chce za Spiaczke 500 tys a walcza o niego Widzew i Korona, ale po co lepiej Slowak z dworca w Bratyslawie bo za darmo...
Przecież wzięliśmy Makucha, żaden Śpiączka już do nas nie przyjdzie
- Edytowany
[quote]#post1537860 dałem powyżej lajka za Nalepę myślałem, ze chodzi o innego :P [/quote]
Frankensteina, psa wiślackiego z betonów?
[quote]#post1537835 Nalepa to nie jest pilkarz[/quote]
Fakt, z postury raczej rugbista ;)
i do tego totalnego dzbana :)
[quote]#post1537883 [quote]#post1537860 dałem powyżej lajka za Nalepę myślałem, ze chodzi o innego :P [/quote]
Frankensteina, psa wiślackiego z betonów?[/quote]
tak. dałem, że to nie piłkarz. zgadzam się. zapomnijmy.
p.s.
za chwilę początek przygotowań i pierwsza wymówka dla trenera gotowa: nie miał kadry na początek przygotowań. trzeba dać czas :D
- Edytowany
Rafal Augustyniak z Uralu, myślicie że jest szansa na taki transfer u nas ?
Gdzieś na chacie na meczykach jakiś gość caly czas pisał że Augustyniak trafi do nas
To jak? Będzie jakiś prezent urodzinowy?
[quote]#post1537907 To jak? Będzie jakiś prezent urodzinowy?[/quote]
Na obecną chwilę Jakubek robi kalkulacje na kogo nas stać ! 😋
Zieliński - "Zaczynamy treningi, jeszcze bez kadrowiczów, a do wyjazdu na obóz jesteśmy cały czas w Rącznej – mówi trener Cracovii Jacek Zieliński. - Z nowych zawodników jest tylko Patryk Makuch, a jeśli chodzi o nowe twarze, to rozmowy trwają, ale jeśli chodzi o ich finalizację, to na razie jest cisza. Czy mnie to martwi? Nie, nic mnie nie martwi na razie. [b]Zobaczymy co będzie, jeśli chodzi o transfery.[/b]"
Wygląda na to że będzie jak zawsze.
- Edytowany
Jeszcze niedawno Zieliński mówił, że nasza kadra jest za słabo na walkę o puchary, a teraz nic go nie martwi. Wniosek jest jeden, nasi zawodnicy zrobili niesamowity progress na wakacjach.
Panowie wysypaliśmy ponad pół miliona euro z Januszowej kieszeni, ja nie liczę na jakieś kolejne wartościowe transfery
Do obozu jest jeszcze czas;)
Tiba idzie do Chaves - szkoda troche...
Mi tam Chaves nie szkoda
Jeżeli do końca tyg nikogo nie podpiszą to będzie jak zawsze , piękne zapowiedzi , fajny początek a później cisza i tłumaczenie że nie byliśmy klubem 1 wyboru.
Bo klubem zarządzają bez mózgi i osoby niekompetentne które pojęcia o piłce nie mają.. Chciałbym żeby Makuch odpalił ale różnie bywa, w dodatku brak rozgrywającego. Szybko możemy być w tzw. Dupie, a szczerze mówiąc w niektórych meczach na Naszych się patrzeć nie dało.. 2-3 jakościowych zawodników powinno tu przyjść jeszcze.. Tiba był do wzięcia ale po *uj Frajer będzie płacił..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)