[quote]#post1537519 Te, analitycy pilki noznej, ktorzy nigdy w zyciu pilki nie kopneli, pytanie do Was, ile punktow w kanadyjce ma supergwiazda Jewhen? [/quote]
Jewhen to słup reklamowy Filipiaka, pamiętasz jaki był szum w mediach jak go ściągaliśmy ??? Janusza ego urosło wtedy kilkukrotnie.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1537466 [quote]#post1537460 W czwartek będą tygrysy. Ale jedno martwi. Niepokojący wpis krąży po TT.[/quote]
Pisałem już kiedyś. Jak macie newsy z Twittera ,podawajcie linki,ja tam nie mam konta i pewnie nie tylko ja. Dzięki[/quote]
Chodzi zapewne o info, że plotki o rychłym odejściu Jakuba T z Cracovii okazały się tylko plotkami a ta menda trzyma się stołka i nie zamierza puścić.
Podsumuje, zeby bylo troche latwiej wszystkim i Procesor mogl sie w tym polapać:
- ze smietnika na r22 nikogo nie chcemy (Citashvili moze byc brany pod uwage jak przedstawi wazne szczepnie na wścieklizne)
- Lokilo - jak za 150 ojro to ok, jak za 400 to niech spier.dala (czyli kolo polowy mozna sie spotkać...)
- Makuna Baku jest ok, ale jak obieca że bedzie mial "liczby"
- Tiba jest ok jak pozwoli sobie zrobic lewatywe w Lux-medzie...
- Jehwen ma dzwonic po kolegach z bylych zespolow (moze tez z kadry) - moze ktos ma wolna jesien...
Jezeli co pominalem to prosze o korektę...
[quote]#post1537523 Znieczulica Bucky.
W kazdy dzien bez transferu gdzies we wszechswiecie umiera [b]maly[/b] kotek.[/quote]
Może mały ale z zadatkami na KOCURA
Klimek dogadany. 👍
Info pewne.
kto?
nie znam, to chyba jakiś prze kocur 😂
[quote]#post1537532
Info pewne.[/quote]
Od froda?
Same przekoty idą ale będzie siła....
Czyli na szpicy i z lewej młodzież, a kto po prawej?
Jeżeli potwierdzi się info o Klimku to wielkie brawa za ten transfer 💪
Klimek który Arkadiusz. ...hhee
Antoni
[quote]#post1537532 Klimek dogadany. 👍
Info pewne.[/quote] To on jeszcze skacze? 😋
A ten Jorge Felix to dobry?😉
Kiepski popijałem z nim kiedyś
Słaba głowa, ale moze dobrze gra nogami 😁
Kuwa, robi się lekkie żenua na forum.
Ten Klimek to może być nasz Kocur młodzieżowiec, oprócz Myszora 😉. Podoba mi się takie wprowadzanie młodych Polaków. Brawo Panie Trenerze.
aha,
kolejny przejściowy sezon,
brawo MKS...
- Edytowany
Wolę 28 latka z zagranicy na poziomie Javiego, który będzie za stary na transfer i pogra kilka lat, niż 19 letniego Polaka, którego najpierw trzeba ograć, a jak się go ogra, to spierdoli do pierwszego lepszego klubu za granicą.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (10 użytkowników)
hank, Niewidoczni (1), Goście (8)