[quote]#post1537519 Te, analitycy pilki noznej, ktorzy nigdy w zyciu pilki nie kopneli, pytanie do Was, ile punktow w kanadyjce ma supergwiazda Jewhen? [/quote]
Jewhen to słup reklamowy Filipiaka, pamiętasz jaki był szum w mediach jak go ściągaliśmy ??? Janusza ego urosło wtedy kilkukrotnie.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1537466 [quote]#post1537460 W czwartek będą tygrysy. Ale jedno martwi. Niepokojący wpis krąży po TT.[/quote]
Pisałem już kiedyś. Jak macie newsy z Twittera ,podawajcie linki,ja tam nie mam konta i pewnie nie tylko ja. Dzięki[/quote]
Chodzi zapewne o info, że plotki o rychłym odejściu Jakuba T z Cracovii okazały się tylko plotkami a ta menda trzyma się stołka i nie zamierza puścić.
Podsumuje, zeby bylo troche latwiej wszystkim i Procesor mogl sie w tym polapać:
- ze smietnika na r22 nikogo nie chcemy (Citashvili moze byc brany pod uwage jak przedstawi wazne szczepnie na wścieklizne)
- Lokilo - jak za 150 ojro to ok, jak za 400 to niech spier.dala (czyli kolo polowy mozna sie spotkać...)
- Makuna Baku jest ok, ale jak obieca że bedzie mial "liczby"
- Tiba jest ok jak pozwoli sobie zrobic lewatywe w Lux-medzie...
- Jehwen ma dzwonic po kolegach z bylych zespolow (moze tez z kadry) - moze ktos ma wolna jesien...
Jezeli co pominalem to prosze o korektę...
[quote]#post1537523 Znieczulica Bucky.
W kazdy dzien bez transferu gdzies we wszechswiecie umiera [b]maly[/b] kotek.[/quote]
Może mały ale z zadatkami na KOCURA
Klimek dogadany. 👍
Info pewne.
kto?
nie znam, to chyba jakiś prze kocur 😂
[quote]#post1537532
Info pewne.[/quote]
Od froda?
Same przekoty idą ale będzie siła....
Czyli na szpicy i z lewej młodzież, a kto po prawej?
Jeżeli potwierdzi się info o Klimku to wielkie brawa za ten transfer 💪
Klimek który Arkadiusz. ...hhee
Antoni
[quote]#post1537532 Klimek dogadany. 👍
Info pewne.[/quote] To on jeszcze skacze? 😋
A ten Jorge Felix to dobry?😉
Kiepski popijałem z nim kiedyś
Słaba głowa, ale moze dobrze gra nogami 😁
Kuwa, robi się lekkie żenua na forum.
Ten Klimek to może być nasz Kocur młodzieżowiec, oprócz Myszora 😉. Podoba mi się takie wprowadzanie młodych Polaków. Brawo Panie Trenerze.
aha,
kolejny przejściowy sezon,
brawo MKS...
- Edytowany
Wolę 28 latka z zagranicy na poziomie Javiego, który będzie za stary na transfer i pogra kilka lat, niż 19 letniego Polaka, którego najpierw trzeba ograć, a jak się go ogra, to spierdoli do pierwszego lepszego klubu za granicą.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)