No czyli u Filipiaka nic się nie zmieniło dalej chcemy grać o środek tabeli
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
Wychowanek Czarnych Koszul.
Natomiast ostatnio grał w słabiutkiej druzynie ;)
38 latek? prosto ze spadkowicza?
Mało jest innych bramkarzy na ławkę?
Zakładam,że Niemczycki chce odejść a Hrosso zostanie nr.1
Kogoś ładnie tam na pięterku popierdoliło
[quote]#post1537460 W czwartek będą tygrysy. Ale jedno martwi. Niepokojący wpis krąży po TT.[/quote]
Pisałem już kiedyś. Jak macie newsy z Twittera ,podawajcie linki,ja tam nie mam konta i pewnie nie tylko ja. Dzięki
[quote]#post1537466 [quote]#post1537460 W czwartek będą tygrysy. Ale jedno martwi. Niepokojący wpis krąży po TT.[/quote]
Pisałem już kiedyś. Jak macie newsy z Twittera ,podawajcie linki,ja tam nie mam konta i pewnie nie tylko ja. Dzięki[/quote]
a jeszcze lepiej wklejcie tekst.
ps: Tylko nie mówcie ,że ktoś zdążył zrobić printscreen z mojego wpisu ? ;) Czułbym sie winny 😂
[quote]#post1537462 [quote]#post1537461 Paweł Kieszek podobno po wstępnej rozmowie z Cracovią.[/quote]
Że kurw... Co....[/quote]
Fake
Uffff
SE jest takim źródłem, jak Janusz prezesem, vide:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-06/image-png-49424310.png[/img]
Z gts-u to warto wziąć tego Biegańskiego (bramkarz), przy jednoczesnej sprzedaży Niemczyckiego.
Co do Kieszka - ok. 6 lat temu byłbym na tak, obecnie niech wraca do Polonii, daje im awans i uczy młodych :)
Psy spadły min przez brak bramkarza. Od nic tylko Gruzin i Colley coś warci
Kurwa nie wierzę w to co niektórzy tu piszą... Jak tak wybieracie w tym śmietniku to kilkaset metrów dalej się przerzućcie :)
Ale wazne ze sa zgodni w opini :D
Sadloka sobie kurwa weźmy :)
Do sprzatania kibli na stadionie.
Żeby tam na pięterku wybili sobie z głowy Kieszka, pamiętam jakiegoś babola tylko z jego grania, tam tylko Citaisziwili i Fernandez (brać go)są do grania.
[quote]#post1537478 Kurwa nie wierzę w to co niektórzy tu piszą... Jak tak wybieracie w tym śmietniku to k[b]ilkaset metrów dalej [/b]się przerzućcie :) [/quote]
Mówisz ,że z Wawelu maja brać???🤣
Czyli przewinęli się już kieszek, bieganski, colley, citaiszwili, fernandez w ciągu ostatnich kilkudziesięciu minut. Kogoś pominąłem?
Panowie, pierwsza liga to na r22, nie u nas :)
[quote]#post1537407
Kiurde KGHM ponoc bierze Lokilo z Łecznej - wzglednie sensowny gosc sadze...[/quote]
Jak informuje Przegląd Sportowy, Zagłębie, które czyniło starania by pozyskać Jasona Lokilo, zrezygnowało z dalszych negocjacji z Górnikiem Łęczna. Klub z Łęcznej zażądał 400 tys €, co dla Zagłębia jest kwotą nie do przyjęcia.
Janusz na pewno tyle nie wyda bo już się szarpnął na Makucha
Były szumne zapowiedzi o wzmocnieniach, a jest młokos na dorobku z 1 ligi. Czyli to co zwykle, a potem szarpanina w dolnej części tabeli. Po co Filipiak władował się w nasz klub jak nie chce nic wygrać. No chyba że psim swędem, po kosztach. A tak się nie da. Nie widzi ile kasy jest do wzięcia w przyszłym sezonie ? Nie wie ze aby zarobić konkretna kasę to trzeba najpierw zainwestować ? Dziwne to wszystko i strasznie frustrujace gdy patrzy się np na Raków….
A ja mam pytanie. Co pokazał, ile bramek i asyst miał ten Lokilo żeby wydawać na niego 400k?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)