[quote]#post1537132 [quote]#post1537130 A póki co Mielec (Leandro) i Widzew ( Śpiączka) wykorzystują drzemkę naszych działaczy wyrywając co smaczniejsze kąski ze spadkowiczów ;)[/quote]
Dobra Śpiączka ma 31 lat to jeszcze jestem w stanie taki transfer zaakceptować, ale Leandro ma 38 i to jest lewy obrońca gdzie u Nas jest trzech zawodników na tą pozycję, to jaki to smaczny kąsek ? Stary jak mamy takie transfery robić to lepiej nie róbmy [/quote]
"[b] ;[/b]" ....... sądziłem, że robienie przypisów i legend nie jest potrzebne, ale przeliczyłem się
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1537134 [quote]#post1537132 [quote]#post1537130 A póki co Mielec (Leandro) i Widzew ( Śpiączka) wykorzystują drzemkę naszych działaczy wyrywając co smaczniejsze kąski ze spadkowiczów ;)[/quote]
Dobra Śpiączka ma 31 lat to jeszcze jestem w stanie taki transfer zaakceptować, ale Leandro ma 38 i to jest lewy obrońca gdzie u Nas jest trzech zawodników na tą pozycję, to jaki to smaczny kąsek ? Stary jak mamy takie transfery robić to lepiej nie róbmy [/quote]
"[b] ;[/b]" ....... sądziłem, że robienie przypisów i legend nie jest potrzebne, ale przeliczyłem się[/quote]
Byku jak to była szyderka to Cię bardzo przepraszam poprostu ciężki poranek i tak jakoś tego nie wyłapałem.
Bliskipeterka naobiecywał że będzie kocur jakiś a narazie to cisza
Bliskipieterka to ma takie informację jak Włodarczyk....
pierdy Włodarczyka czasami się sprawdzają
[quote]#post1537137 pierdy Włodarczyka czasami się sprawdzają[/quote]
Raz w roku i fortepian sam zagra ;)
Będzie. Trochę cierpliwości.
Dopóki Focus nie napisze - nie uwierzę
Napisać że ktoś jeszcze przyjdzie to żadna sensacja:).
[quote]#post1537142 Będzie. Trochę cierpliwości. [/quote]
Na razie nic się nie sprawdziło z Twoich zapowiedzianych transferów.
Jak co roku zajebiste snucie domysłów/oczekiwania, i... zobaczymy jak to będzie??? Niezależnie, sorry od oczekiwań Forum.
Jeżeli ma to mieć ręce i nogi to pozostalo 19 dni na podpisy. Czekamy.
Wszyscy którzy mają wzmocnić Cracovie grają pewnie w LN lub barażach i nie ma jak ich zaprezantować.
Tak mi się tylko marzy.
jeżeli @bliskiPieterka#42202 znowu nas oszuka na "super kota" to proponuje nadanie mu bana tutaj na forum
jedyne czego wymagamy teraz od ciebie @bliskiPieterka#42202 to podanie narodowości tego "super kota"
[quote]#post1537142 Będzie. Trochę cierpliwości. [/quote]
Peterka musi sie jakos uwiarygodnic, albo daj cos konkretnego albo zdjecie dowodu osobistego :-)
A gdzie pisza ze Spiaczka do Widzewa?
Ale Śpiączki nie chcieliście, a po prawdzie już nam niepotrzebny.
[quote]#post1537152 [quote]#post1537142 Będzie. Trochę cierpliwości. [/quote]
Peterka musi sie jakos uwiarygodnic, albo daj cos konkretnego albo zdjecie dowodu osobistego :-)
A gdzie pisza ze Spiaczka do Widzewa?[/quote]
Footballscout podał że widzewiacy widzieliby go u siebie po czym Transfermarket wywalił na zielono 75%. I tyle.
Transfermarkt i Wlodarczyk sa tak wiarygodni jak nie powiem kto
Jak kto?
Frodo...
No chyba, że kuzyn???😀
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (16 użytkowników)
Prokocan, Goście (15)