[quote]#post1537132 [quote]#post1537130 A póki co Mielec (Leandro) i Widzew ( Śpiączka) wykorzystują drzemkę naszych działaczy wyrywając co smaczniejsze kąski ze spadkowiczów ;)[/quote]
Dobra Śpiączka ma 31 lat to jeszcze jestem w stanie taki transfer zaakceptować, ale Leandro ma 38 i to jest lewy obrońca gdzie u Nas jest trzech zawodników na tą pozycję, to jaki to smaczny kąsek ? Stary jak mamy takie transfery robić to lepiej nie róbmy [/quote]
"[b] ;[/b]" ....... sądziłem, że robienie przypisów i legend nie jest potrzebne, ale przeliczyłem się
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1537134 [quote]#post1537132 [quote]#post1537130 A póki co Mielec (Leandro) i Widzew ( Śpiączka) wykorzystują drzemkę naszych działaczy wyrywając co smaczniejsze kąski ze spadkowiczów ;)[/quote]
Dobra Śpiączka ma 31 lat to jeszcze jestem w stanie taki transfer zaakceptować, ale Leandro ma 38 i to jest lewy obrońca gdzie u Nas jest trzech zawodników na tą pozycję, to jaki to smaczny kąsek ? Stary jak mamy takie transfery robić to lepiej nie róbmy [/quote]
"[b] ;[/b]" ....... sądziłem, że robienie przypisów i legend nie jest potrzebne, ale przeliczyłem się[/quote]
Byku jak to była szyderka to Cię bardzo przepraszam poprostu ciężki poranek i tak jakoś tego nie wyłapałem.
Bliskipeterka naobiecywał że będzie kocur jakiś a narazie to cisza
Bliskipieterka to ma takie informację jak Włodarczyk....
pierdy Włodarczyka czasami się sprawdzają
[quote]#post1537137 pierdy Włodarczyka czasami się sprawdzają[/quote]
Raz w roku i fortepian sam zagra ;)
Będzie. Trochę cierpliwości.
Dopóki Focus nie napisze - nie uwierzę
Napisać że ktoś jeszcze przyjdzie to żadna sensacja:).
[quote]#post1537142 Będzie. Trochę cierpliwości. [/quote]
Na razie nic się nie sprawdziło z Twoich zapowiedzianych transferów.
Jak co roku zajebiste snucie domysłów/oczekiwania, i... zobaczymy jak to będzie??? Niezależnie, sorry od oczekiwań Forum.
Jeżeli ma to mieć ręce i nogi to pozostalo 19 dni na podpisy. Czekamy.
Wszyscy którzy mają wzmocnić Cracovie grają pewnie w LN lub barażach i nie ma jak ich zaprezantować.
Tak mi się tylko marzy.
jeżeli @bliskiPieterka#42202 znowu nas oszuka na "super kota" to proponuje nadanie mu bana tutaj na forum
jedyne czego wymagamy teraz od ciebie @bliskiPieterka#42202 to podanie narodowości tego "super kota"
[quote]#post1537142 Będzie. Trochę cierpliwości. [/quote]
Peterka musi sie jakos uwiarygodnic, albo daj cos konkretnego albo zdjecie dowodu osobistego :-)
A gdzie pisza ze Spiaczka do Widzewa?
Ale Śpiączki nie chcieliście, a po prawdzie już nam niepotrzebny.
[quote]#post1537152 [quote]#post1537142 Będzie. Trochę cierpliwości. [/quote]
Peterka musi sie jakos uwiarygodnic, albo daj cos konkretnego albo zdjecie dowodu osobistego :-)
A gdzie pisza ze Spiaczka do Widzewa?[/quote]
Footballscout podał że widzewiacy widzieliby go u siebie po czym Transfermarket wywalił na zielono 75%. I tyle.
Transfermarkt i Wlodarczyk sa tak wiarygodni jak nie powiem kto
Jak kto?
Frodo...
No chyba, że kuzyn???😀
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)