wywala sie z reguly na zbity pysk, czyli jest jeszcze krok wczesniej
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Krok wcześniej wykonują kibice jak pokazał przykład warszawski, dopiero potem do akcji wkracza prezes ;)
No nie wiem, moim zdaniem "wywalić w pysk" a " na pysk" to nie to samo, no ale ja się nie znam na biznesie i nowoczesnym zarządzaniu klubem.
Jest jeszcze opcja wywalania na świński ryj - trzeba wcześniej trochę wypić, dorwać się do klubowego twittera i dać kilka wywiadów sponsorowanych.
[quote='frik' pid='1516046' dateline='1639511674']
Wywalić zimą na pysk takich ananasów: Jugas, Balaj, Syn Ojca, Sadiković, Loshaj, Rubio
Mogą odejść latem, a nie muszą: Piszczek, Rocha, Rapa, Struzik
Nie mogą odejść ani zimą, ani latem: Jablonsky, Hrosso, Rakoczy,
Odejdą wiosną lub latem: Pelle, Dytiatiew, Pik
Potrzebni będą: Stoper, Prawe wachadło, Środek pola (2 szt), dziesiątka, napastnik, skrzydłowy (boczny napastnik)
Mam mieszane uczucia co do Pelle, najlepiej ściągnąć kogoś na jego miejsce już zimą, a jego opchnąć.
[/quote]
Jugasa bym zostawił mimo wszystko, tak samo Loshaja.
Jak dla mnie out:
Riva,Balaj,Sadikovic,Rubio,Strozik,Rocha,Rapa,Bracik,
ale jak?
[quote='morata' pid='1516077' dateline='1639565785']
[quote='frik' pid='1516046' dateline='1639511674']
Wywalić zimą na pysk takich ananasów: Jugas, Balaj, Syn Ojca, Sadiković, Loshaj, Rubio
Mogą odejść latem, a nie muszą: Piszczek, Rocha, Rapa, Struzik
Nie mogą odejść ani zimą, ani latem: Jablonsky, Hrosso, Rakoczy,
Odejdą wiosną lub latem: Pelle, Dytiatiew, Pik
Potrzebni będą: Stoper, Prawe wachadło, Środek pola (2 szt), dziesiątka, napastnik, skrzydłowy (boczny napastnik)
Mam mieszane uczucia co do Pelle, najlepiej ściągnąć kogoś na jego miejsce już zimą, a jego opchnąć.
[/quote]
Jugasa bym zostawił mimo wszystko, tak samo Loshaja.
Jak dla mnie out:
[/quote]
Riva, Balaj czy Sadiković należą do najlepiej zarabiających piłkarzy i ciężko bedzie z nimi rozwiązać kontrakty bez wysokiego odstępnego .
A swoją drogą płacić im powinien ten co ich tu sprowadził z własnej kieszeni !
jak jak?
morata wypłaci wszystko do końca kontraktu i w zimie bierzemy kocurów
[quote="morata" pid='1516077' dateline='1639565785']
Jugasa bym zostawił mimo wszystko, [font=Arial Black]tak samo Loshaja.
[/font]
Jak dla mnie out:
[/quote]
Podaj jakies argumenty oprocz tego ze gra w reprezentacji jakiejs smieciowej kadry jaka jest Kosowo...
Powaznie ... gosc jest u nas dwa lata a pojedyncze mecze zagral ok... reszta dno dna... na jakiej podstawie chcesz jeszcze czekac na niego??
AHA... on nie jest mlodym juz zawodnikiem... ma 25 lat wiec raczej sie juz niczego wiecej nie nauczy i nie poprawi zeby regularnie grac na poziomie jakze slabej naszej polskiej ekstraklasy...
- Edytowany
Pozbycie się samego Rivaldinho było by znacznym sukcesem.Jak powiadacie? Trzeba nim zainteresować bogatego ruskiego z Naddniestrza i po problemie.
Wpisujcie jego zalety może ktoś tam w KGB to przeczyta i go kupi.
Zalety:
-Cieszy się po zwycięstwie
- Ma sławnego Ojca*
- Raz zdobył gola
- Dobrze gra jedną piętą
- Jest lepszy od Piszczka
To powinno wystarczyć, chyba że ktoś coś jeszcze innego kojarzy,teraz czekamy na oferty.
( Edit: gwiazdka przy Ojcu)
Przy ojcu gwiazdka
*Można sobie zrobić zdjęcie z tatą.
[quote='hank' pid='1516090' dateline='1639568958']
[b]Riva, Balaj czy Sadiković[/b] należą do najlepiej zarabiających piłkarzy i ciężko bedzie z nimi rozwiązać kontrakty bez wysokiego odstępnego .
A swoją drogą płacić im powinien ten co ich tu sprowadził z własnej kieszeni !
[/quote]
Poważnie ??? Jak tak to grubo, i brawa za zarządzających
Jak ich już nie można kopnąć w tyłek, to skoro nie grają niech chociaż stoją pod płotem Probierza w Wieliczce. Będzie miał swoją grupę imigrantów których sam zaprosił.
Niech Rapa mu kopie pilki po oknach, "Sorry Coach! Zeszlo mi!"
Nie wiem jak ich klub się pozbędzie. Pewnie Tabisz znając życie coś wymyśli
[quote='Diabel' pid='1516107' dateline='1639576285']
[/quote]
Jakby probowal, to i tak przenosilby pilke nad domem zrzucajac wiewiorki z drzewa.
[quote='MakuKSC' pid='1516110' dateline='1639577738']
[quote='Diabel' pid='1516107' dateline='1639576285']
[/quote]
Jakby probowal, to i tak przenosilby pilke nad domem zrzucajac wiewiorki z drzewa.
[/quote]
ewentualnie fartem do komina...
Rapa kopie w okno Probierza. Szklarnia dostała wezwania do wymiany szyb u 4 sąsiadów i w pobliskiej szkole.
A ja chętnie bym widział Bilińskiego z Podbeskidzia, kawał grajka 14 goli w 18 meczach w tym sezonie w 1 lidze
Minus taki że trochę stary bo 33 lata, ale ewidentnie chłop jest w gazie.
[quote='Rock' pid='1516119' dateline='1639589542']
Rapa kopie w okno Probierza. Szklarnia dostała wezwania do wymiany szyb u 4 sąsiadów i w pobliskiej szkole.
[/quote]
Zanim piłka spadnie na okno po dośrodkowaniu rapy, probierz zdąży się wyprowadzić.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)