Zamiast tych sadikovicow,loshajow i innych trzeba było takiego Gwilie wziąć.
No ale comarch to biedna firma w porównaniu do X-kom.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='rozrabiaka' pid='1504069' dateline='1631465160']
Zamiast tych sadikovicow,loshajow i innych trzeba było takiego Gwilie wziąć.
No ale comarch to biedna firma w porównaniu do X-kom.
[/quote]
Nie można robić kominów płacowych
[quote='ARTU' pid='1504040' dateline='1631453393']
Czekaj, ale ten z prawej nie wygląda na zadowolonego, który to?
[/quote]
On jest zdziwiony :p
On nie jest zdziwiony tylko nie rozumie co to netto i brutto!
info 100% legit Pestka po sezonie odchodzi za granice
nihil novi
- Edytowany
[quote='HmIe7u' pid='1504289' dateline='1631648906']
info 100% legit Pestka po sezonie odchodzi za granice
[/quote]
I barzo dobrze już jeden rok kariery mu uciekł /przez chama Kuczarczyka/ życzę Mu jak najlepszego klubu w dobrej lidze.
Taakk, oddajmy wszystkich co najlepsi, w tym Polaków, wychowanków, cieszmy się ich karierami na zachodzie, po czym wymagajmy wyniku i miejmy powód do lania szamba oraz oczekiwania spadku. Qźwa, na złość mamie odmroże sobie uszy. Jeszcze podkreślajmy, że nie będziemy chodzić na trybuny, bo nie ma kogo oglądać. To jakaś choroba.
Nie no zniszczmy chłopu karierę bo Filipiak chce 10te miejsce a nie 14. Trzymajmy go a najlepiej szantażujmy w kwestii nowego kontraktu.
Niech idzie czym prędzej
spokojnie, Biedak nie będzie go trzymał jak ktoś rzuci parę stówek, sam go zawiezie na lotnisko.
Ja oczekuję od Filipiaka, Probierza wyniku Cracovii. Mają grać najlepsi i cieszy mnie np. fakt, że Pelle pozostał.
Szczerze, mało co mnie interesują późniejsze losy zawodników, chyba że w formie ciekawostki. Zawodnik odchodzący kieruje się swoją karierą, finansami a nie dobrem Cracovii. Jutro zagra przeciwko Cracovii a przykład ulubieńca Kapustki, tylko to potwierdza.
Życzę takiemu komuś oczywiście jak najlepiej, ale.... chcę by dobry zawodnik jak najdłużej grał w Pasach.
ale jak tego chcesz to idź do Filipiaka i poproś, żeby zbudował silny klub, który będzie walczył o mistrzostwo. Wtedy Pestka zaczeka by się wypromować w Lidze Mistrzów. Porządni gracze nie będą przez całe lata grać o 10te miejsce bo ich to nie interesuje.
Ale ja w przeciwieństwie do Ciebie SaNtO na rozmowach z Filipiakiem byłem i nie były to w przeciwieństwie do paru osób, rozmowy na grillu w ogrodzie bossa. Bo tam ludzie z Głosu Kibola nie byli mile widziani. Nie JF jest problemem Cracovii, tylko....my kibice. Ja to powtarzam od lat.
Ja od zaangażowania nie odstąpiłem z powodu zarządu MKS, ja odstąpiłem z powodu kibiców i nie mam zamiaru wracać bo czas jest dla innych.
Jest ogłoszenie naszego oficjalnego stowarzyszenia, prośba o wzmocnienie ich szeregów. Zapisz się, działaj, pokaż że potrafisz coś zrobić poza pisaniem na forum.
Dotyczy to zresztą każdego, będę kibicował i oceniał na forum;)
No to się dowiedzieliśmy. Brak sukcesu sportowego w najbardziej stabilnym klubie świata to wina kibiców.. Filipiak filantrop, dobrodziej, łoży te miliony ale przez złych kibiców niczego nie wygrywamy.
No widzisz SaNtO, do tego by zrozumieć co napisałem, trzeba być inteligentnym przynajmniej w średnim stopniu. Nie podjąłeś tematu propozycji stowarzyszenia.
Ale rozumiem, była kiedyś propozycja skierowana do Ciebie byś się zaangażował. Odzew był taki, że wciąż tylko klepiesz te swoje wypociny, które nie mają żadnego znaczenia dla rzeczywistości.
Z mojej strony koniec polemiki z Tobą, bo jak w stopce mam, szkoda mi czasu na jałowe dyskusje.
Odejścia zawodników z naszej ligi do lig płacących lepiej to "oczywista oczywistość"
Marzy mi się tylko taka sytuacja o jakiej od czasu do czasu czyta się w wywiadach z zawodnikami innych klubów, gdy zawodnik stwierdza: "Miałem propozycje wyjazdu za granicę. Jednak uznaliśmy wraz z trenerem(kimkolwiek z klubu), że jeszcze za wcześnie bym odchodził z klubu, lepiej bym odszedł za rok. Ponieważ jednak za rok kończy mi się kontrakt postanowiliśmy go przedłużyć by na moim odejściu klub tez mógł coś zarobić"
Tylko by do takich sytuacji dochodziło trzeba budować w zawodniku przekonanie, że jest częścią klubu, a nie tylko jego pracownikiem. U nas zawodnik, który kopnął kilka razy prosto piłkę chce odejść jak najszybciej, a nowy kontrakt podpisałby najchętniej z kwotą odstępnego 50zł.
Co do Kamila życzę mu jak najlepiej. Fakt, że u nas gra wynika wyłącznie z kontuzji jakiej uległ rok temu. Mam tylko nadzieję, że gdy odejdzie on to zostanie Siplak oraz będzie już gotowy zmiennik na jego miejsce.
Oczywiście Leszeczku. U nas pod tym względem jest źle, jednak jest część zawodników, którzy się dobrze czują.
Natomiast przykład z Covilo, który się swego czasu żalił, że przykro mi jest, jak się go krytykuje po kątach, pięterka że gra słabiej za duże pieniądze. To był czas, gdy grał w tym hełmie i nie mógł pokazać swojej wartości w tym, co potrafił.
To są te detale, które psują atmosferę. Kto dobrze zarabia, ten siedzi w Pasach. Hanca to już chyba zakończy karierę u nas. Ktoś jednak te kontrakty przedłuża, więc się dogaduje.
Mamy domagać się sukcesu sportowego, to nasze kibicowskie zadanie.
uczestnictwo w stowarzyszeniu mnie nie interesuje, oprócz wielu powodów natury formalnej to zwyczajnie nie lubię wchodzić w inicjatywy i sam wolę budować własne.
niech każdy robi co może i nie wywyższa się bo był dwa razy na meczu rezerwy i podsłuchał rozmowę Tabisza ze sprzątaczką. nawołuje się wtedy innych: weźcie i też idźcie podsłuchajcie Tabisza, jak podsłuchacie to będziemy mogli zacząć rozmawiać na równych prawach bo póki co to nie macie do mnie podjazdu.
to jest słabe.
jeżeli chodzi stricte o Ciebie to nie jestem w stanie zrozumieć tego jak mocno jesteś w stanie polukrować rzeczywistość w obronie Filipiaka? Skąd się to bierze? Czy można być aż takim niepoprawnym optymistą? Czy to zwyczajne zakochanie? Tylko nie odpowiadaj szyderką. Albo wiesz co? Nie odpowiadaj w ogóle. W zasadzie wiemy już wszystko
Santo, czemu w mnogiej WIEMY? piszesz w imieniu wiekszej grupy? wez przedstaw ich.
[quote='Jake Blues' pid='1504345' dateline='1631703821']
Santo, czemu w mnogiej WIEMY? piszesz w imieniu wiekszej grupy? wez przedstaw ich.
[/quote]
Ja też nic nie wiem
...a co do radości ,że tak dobry grojek jak Pestka odejdzie to mnie skręca i bardzo żałuję
,że nie stać nas na zatrzymanie tego czy innego.
Owszem dobrze życzę czy Klichowi , czy Pestce czy Jaroszyńskiemu i wielu innym
ale mnie interesuję aby grali w Pasach.
Odchodzą to czuje się [b]poszkodowany[/b] a nie ZADOWOLONY!
Myślę ,że Crowley mnie poprze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)