potwierdzam
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Śmieszy mnie ze wydają kasę na niego zamiast kupić np Nowaka z Górnika
[quote='Ogar2002' pid='1491958' dateline='1623244353']
Śmieszy mnie ze wydają kasę na niego zamiast kupić np Nowaka z Górnika
[/quote]
Ma być tanio bo nawóz potrzebny a podwyżka prezesa nie wystarczy ...
[quote='pantenorek' pid='1491932' dateline='1623235458']
2 Polaków plus Duńczyk, przed 115-lecieć powinno być done
[/quote]
Ogorzały już potwierdzony, Hebo pewnie jutro, a drugim Polakiem kto ma być? Śpiewak czy jeszcze ktoś inny?
czyli pierwszy z 2 ogórków z pierwszej ligi juz potwierdzony.
Jaki prezes, takie transfery...
- Edytowany
[quote='SaNtO' pid='1491944' dateline='1623237068']
każdy napastnik może u Probierza grać na skrzydle. Tylko Piątek nie śmigał na skrzydełku z tych co mieliśmy do tej pory. A przecież na skrzydełko ma jeszcze obrońców i rozgrywających
[/quote]
[size=medium][color=#5a5a5a][font=sans-serif]Nie śledzę pierwszej ligi, więc opieram się na tym co znajdę w necie:[/font][/color][/size]
[color=#5a5a5a][font=sans-serif][size=medium]"Ogorzały jest wychowankiem Sandecji, rozgrywa swój trzeci sezon w I lidze. W dobiegającej końca rywalizacji wystąpił w 31 meczach, strzelił trzy gole i zaliczył dwie asysty. Najczęściej występował jako lewy pomocnik. Cracovia zapłaci za młodego piłkarza około 500 tysięcy złotych - taką kwotę odstępnego miał zapisaną w kontrakcie. Media informowały, że interesowało się nim kilka klubów ekstraklasy, między innymi Śląsk Wrocław"[/size][/font][/color]
[size=x-small]za: https://sport.lovekrakow.pl/aktualnosci/cracovia-pozyskala-z-sandecji-21-letniego-mlodziezowca-mial-epizod-w-wisle_41486.html#.YMC_0gsJymQ.twitter
[color=#5a5a5a][font=sans-serif]Jak to się ma do wpisów na tym forum? Skąd czerpiecie wiedzę, że Ogorzały jest środkowym napastnikiem, a nie skrzydłowym? Ktośs śledzi mecze Sandecji? Może jakiś Sączers by się wypowiedział.[/font][/color][/size]
Do rozgrywającego z trzema asystami doszedł snajper z trzema golami..
Bójcie się chamy...my słaboszczaków ściągamy.
To i tak lepsze staty od RivaJr. I Alvareza :)
Jezu jak w płaczecie. Poziom frustracji na forum jest taki, ze przyszedłby naprawdę ktoś niezły i tak będzie płacz.
Bardziej na transfery do klubu czekam z niecierpliwoscia na transfery z.. Bo pozbycie sie takich wirtuozow jak : Piszczek,Sadikovic,Loshaj ,syn Ojca czy Dimun bede traktowac jako ogromne wzmocnienie.
Nie moge pojac czym sobie Dimun zasluzyl ze tyle lat u nas kopie sie po czole .
Niskim kontraktem.. tym zasluzyl...
Villa KS
[i]przyszedłby naprawdę ktoś niezły i tak będzie płacz.[/i]
Czyli potwierdzasz że przyszli słabi...Wiec z czego mamy się k.rwa cieszyć?
[quote='zubereg' pid='1492018' dateline='1623265917']
Villa KS
[/quote]
Ciężko powiedzieć, to jest polska liga. Chodzi mi o to że jakby pojawił się ktoś z perfekt papierami na granie to też byłby wyszydzany. Ogorzalemu dajmy zagrać i się pokazać, wielokrotnie niedoceniani pierwszoligowcy stawali się mocnymi ekstraklasowcami, ale z tym na dwoje babka wróżyła - na polskim poletku to naprawdę ciężko przewidzieć. Oby nie był jam Piszczek czy Thiago. Do trzech razy sztuka z Sandecji.
A ten Dunczyk wg mnie odpali, to jest lepsza liga i wg mnie jego liczby są ok jeśli to ma być ktoś na pozycji Gola.
[quote='Villa_KS' pid='1492025' dateline='1623266778']
[quote='zubereg' pid='1492018' dateline='1623265917']
Villa KS
[/quote]
Ciężko powiedzieć, to jest polska liga. Chodzi mi o to że jakby pojawił się ktoś z perfekt papierami na granie to też byłby wyszydzany. Ogorzalemu dajmy zagrać i się pokazać, wielokrotnie niedoceniani pierwszoligowcy stawali się mocnymi ekstraklasowcami, ale z tym na dwoje babka wróżyła - na polskim poletku to naprawdę ciężko przewidzieć. Oby nie był jam Piszczek czy Thiago. Do trzech razy sztuka z Sandecji.
A ten Dunczyk wg mnie odpali, to jest lepsza liga i wg mnie jego liczby są ok jeśli to ma być ktoś na pozycji Gola.
[/quote]
do 3 razy sztuka to juz nieaktualne bo jeszcze był Danek przed Ogorzałym
[quote='SaNtO' pid='1491889' dateline='1623218754']
"Zenjov reprezentant Estonii takie transfery nam trzeba" cały czas mi brzmi w uszach ta Potterowa fraza. Kosowo to nie jest nawet kraj a co dopiero reprezentacja.
Oczywiście Loshaj coś tam w sobie ma ale to nie jest i nigdy nie będzie kozak. W dobrze funkcjonującej drużynie mógłby być przydatnym trybem. Ale nie mamy takiej drużyny.
[/quote]
Kosowo jest państwem uznawanym przez wszystkie cywilizowane kraje na arenie międzynarodowej, ale to nie ma żadnego znaczenia. Bo gdyby nawet uznać ich za część Serbii, to owa Serbia jest piłkarsko obecnie trzecim światem, więc jeden męski członek.
Z całego jugolandu tylko Chorwaci umieją grać w piłkę kopaną nogami.
[quote='Villa_KS' pid='1492006' dateline='1623262381']
Jezu jak w płaczecie. Poziom frustracji na forum jest taki, ze przyszedłby naprawdę ktoś niezły i tak będzie płacz.
[/quote]
Już widzę ten płacz po zakontraktowaniu Jorge Felixa, Valencii, Kądziora, Biegańskiego, Schwarza czy Manneha... a nie, czekaj... wtedy nikt by nie płakal. Być moze dla Ciebie Ogorzaly to szczyt marzen, ja jednak jak wiekszosc forumowiczów mam dość tej bylejakości.
Ogorzały na plus tyle, że jest juz ograny na poziomie 1 ligi i jestem przekonany że to właśnie on bedzie gral jako nasz młodziezowiec, bo żadnego innego młodego ogrodnik nie przygotowął przez te cztery lata u nas do występów w ekstraklasie przez 90 minut.
Na minus przeszłość w Gts niestety, ale niech gra jak najlepiej i odkupi tym swoje winy. :)
Nie no, od nastu lat sensowne transfery są tylko w przypadku dużego "pożaru" w klubie, a wy jak naiwne dzieci łudzicie się co pół roku że przyjdzie nie wiadomo kto. Podajecie nazwiska, emocjonujecie się kilka miesięcy w roku a i tak z góry wiadomo że przyjdzie ktoś na kim można od razu zarobić a nie w perspektywie czasu. Wydawało by się ze jesteście dorosłymi ludźmi...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)