[quote='ARTU' pid='1473333' dateline='1613475196']
No fakt. Serwis CWKS to podał. Lewy obrońca. Czy to znaczy, bo jak zawsze nic nie wiemy, że kontuzje Siplaka i Pestki są poważne?
[/quote]
I to jest nasza polityka transferowa zamiast wziąść Wachowiaka to bierzemy szrot z Legii
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Kolejny młody Polak
Jak na razie to tylko przymiarka , nic pewnego . Choć daje do namysłu .
a/ Pestka po kolejnym zabiegu , nieprędko wróci do gry
b/ uraz Siplaka poważniejszy niż mówiono / jak zwykle ? /
c/ co z Gardawskim - zapewne kontuzja , która to już ? Kompletny niewypał
Kim grać ?
No i fajnie. Ósmy lewy obrońca by nam siadł. Sytuuję go na pozycję nr 3 za Siplakiem i Pestką a przed Gardawskim, Szymonowiczem, Hanką, Zauchą i Diego
Nie podniecajcie się, chodzi o innego Rocha
[img]https://sites.google.com/site/httpsdziswklubiebedziebangsowa/home/lech-roch-pawlak-skorpion/Lech+Roch+Pawlak+800600lechrochpawlak010+wllppr.jpg[/img]
- Edytowany
Jakbyśmy do tego wzięli Jędrzejczyka w pakiecie ...
Takiego cwaniaka/chama boiskowego nam brakuje.
Się rozmarzylem
Mnie się wydaje że większy problem mamy w ataku
Większe problemy mamy zupełnie gdzie indziej.
Wystarczy spojrzeć na bilans bramkowy w tabeli, żeby się przekonać gdzie tkwi problem w zespole. Nie ma co pisać rozprawki na ten temat, bo utrata jednej bramki w meczu nie jest problemem pod warunkiem, że samemu strzela się coś więcej.
w sumie przydalby sie w tym cyrku jakis nowy klaun. Probierz stracil wenę.
Czy to odpowiednik Rapy na lewej stronie?
A pamiętacie takiego gościa jak Jakub Wójcicki? Grał co prawda głównie na prawej stronie, ale czy był słabszy od całej tej hałastry, która od jego odejścia gra na bokach obrony? Nie sądzę i niestety znów czeka nas to samo, czyli 'wzmocnienie' kolejnym przeciętniakiem (Luis Rocha).
Rocha się świetnie na mecze derbowe wkomponuje, pięknego karnego zrobił dla gts, w meczu gts -legia 4:0
nie przypominaj o derbach, prosze, jak pomysle, ze do boju popowadzi nas Loshaj z Rupą, a taktyke ustawi Proboerz to aż mnie telepie, a to jeszcze praę miesięcy.
Santo :) ,
Nie wiem jak Ty byś to chciał poukładać, bo nie widzę zawodników do gry na dziś.
Bramkarz - powiedzmy, że jest nieżle / choć z Pogonią się nie popisał
Nie mamy stopera z prawdziwego zdarzenia - kogo chcesz wsatwić - jak na ławce jest następny wynalzaek Rodin i po kontuzji Dytatiev.
Prawa obrona - Rapa / jako tako
Lewa obrona - 0 / NIE MA NIKOGO NA DZIŚ :) (nie wiem co z Pestką ? - żyje ?)
W pomocy na dziś moim zdaniem tylko Hanca Pelle jest do grania - reszty brak
Napastnicy - 0 / nie ma kto szarpnąć, strzelić - chyba, że już do pustej bramki.
Czyli wychodzi, że do podstawowej jedenastki jest 3 w polu + bramkarz = 4 zawodników na odpowiednim poziomie piłkarskim. Reszta niestety się nie nadaje.
każdy spad z Legii byłby na tę chwilę mega wzmocnieniem projektu „ Probierz w Cracovii”
niestety
Teraz pozostaje tylko kwestia czy zgodzi się na radykalną obniżkę zarobków, czy ustawi się jako pierwszy w kolejce do zgnojenia ;)
Ciekawi mnie ten transfer, Michniewicz chcce dobić Probierz czy mu pomóc... Ten Rocha to dobry piłkarz tylko czy jest gotowy na już tzn. na wczoraj. Bo jak ma łapać formę, a 3 tygodnie to my możemy odliczać dni do startu 1 ligi.
Myślałem że dupka zacznie się palić po Mielcu ale widzę że już po PBB. Trio liczyło na zwycięstwo w ub.sobotę i czekało jak się ułożą wyniki. No cóż...,ułożyły się tak że zaczęły się nerwowe ruchy w kierunku wzmocnienia składu.
Miało nie być transferów ale będą.
Przecież sprzedaliśmy Wdowiaka.
Dupka to zaczęła palić po przegranym meczu z Wartą a po Pogoni to już był grill .Ale dopiero strata 2 punktów z PBB wymusiła decyzję .Transferu i odświeżenia szatni .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)