Ale nie brał udziału w przygotowaniach. Dajmy mu czas do lutego i w rundzie rewanżowej oceniajmy.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='audax' pid='1451191' dateline='1600179006']
Ale nie brał udziału w przygotowaniach. Dajmy mu czas do lutego i w rundzie rewanżowej oceniajmy.
[/quote]
To może lepiej dla niego :D :D :D
Szymonowicz tez nie przygotowywał sie z ogrodnikiem i dobrze wyglada
[quote='zejniov' pid='1451192' dateline='1600179649']
[/quote]
[/quote]
Może właśnie dlatego dobrze wygląda Szymonowicz ?
[quote='PasyZne94' pid='1451193' dateline='1600180202']
[quote='zejniov' pid='1451192' dateline='1600179649']
[/quote]
[/quote]
Może właśnie dlatego dobrze wygląda Szymonowicz ?
[/quote]
Może w końcu zrozumiecie, że w tym roku nie było "przygotowań z ogrodnikiem, bo między ostatnim meczem poprzedniego sezonu, a pierwszym obecnego były, jak odliczyć czas na ekspresowy urlop, ze 2 tygodnie. Bardzo mi przykro, że psuję taki fajny i sprawdzony teks do nap...nia w trenera.
[quote="Myroo" pid='1451184' dateline='1600176520']
[quote='squier strat' pid='1451182' dateline='1600176224']
Że Loshaj to błazen?
To ja wnioskuję o bana, za całokształt
[/quote]
Dokladnie! Loshaj z meczu na mecz coraz lepszy kozak. Ktos tu chyba meczy nie oglada i krytykuje bezpodstawnie.
[/quote]
Każdy piłkarz ma swoich "wielbicieli"
Jedni mają więcej (Dimun, Żytko, Wdowiak do pewnego czasu)
A inni - pojedynczych. Taki Nowak na przykład (Paweł nie Dawid :D)
Loshaj chyba się pisze do tej drugiej kategorii :D
Nic nie psujesz Leszeczku ale to jak drużyna wyglada i plaga kontuzji to oczywisty przypadek.
Fiolić dobry ruch! Wiadomo, czy jest w planach jeszcze jakiś kozak na środek obrony?
A czy ktoś coś słyszał albo czytał jak wygląda sprawa z transferem Krystiana Wachowiaka ?
Wysłane z mojego LM-G710 przy użyciu Tapatalka
[quote='Marcepanowy' pid='1451282' dateline='1600245307']
A czy ktoś coś słyszał albo czytał jak wygląda sprawa z transferem Krystiana Wachowiaka ?
Wysłane z mojego LM-G710 przy użyciu Tapatalka
[/quote]
Trudne negocjacje z jego klubem, niestety nie jesteśmy jedynymi którzy go chcą, lechia jeszcze w grze
takich przebitek niestety nie wygrywamy :(
nikt nie zapłaci tyle ile zaoferuje Lechia
Lechia przystopowała z licytacjami. Polecam obejrzeć gol Wachowiaka z ostatniego meczu.
Od kilku lat lechia jest dla mnie fenomenem na rynku transferowym.
Wielu piłkarzom wiszą kupę kasy, a wciąż mają ją na transfery i obiecywanie złotych gór kolejnym.
Jak to jest?
[quote='19pasiak06' pid='1451295' dateline='1600247946']
Wielu piłkarzom wiszą kupę kasy, a wciąż mają ją na transfery i obiecywanie złotych gór kolejnym.
Jak to jest?
[/quote]
A bo by to tylko Lechia ? Nie trzeba szukać daleko, bo pareset metrów dalej jest klub zadłużony, ale na zawodników kasa jest. Powiem więcej, to my jesteśmy w mniejszości klubów bez zaległości wobec zawodników.
Jak to jest?
[/quote]
Looknijcie. To okienko bieda u nich - Sopocko plus Kopacz :D
- Edytowany
A swoje...
Cisza z Cionkiem z w Lechu to probowac - Slyszysz Jakubek???!!!!
Jak to jest?
[/quote]
Wirtualna kasa i kreatywna księgowość . A leśne dziadki przymykają oko . :(
Obecne przepisy powodują, że zaległości nie są większe niż 3 miesiące.Tyle dla większej kasy oplaca się poczekać.
Oczywiście, lechia ma problemy z płynnością ale finalnie zawodnik otrzymuje kasę bo klubowi grozi brak licencji. Gts robił swego czasu zbiórki na pensje o zebry żeby moc sprzedać Kostala czy Imaza
Fajnie jakby pyklo z Wachowiakiem. Innych ruchów do Nas bym się nie spodziewał. Mamy 3 stoperow + rekonwalescenta Dytiatieva. Najgorsza jest ta plaga kontuzji w drużynie, kto by się spodziewal, że wypadnie Pestka w formie, Kanach po dobrym sezonie na wypożyczeniu, Gardawski jako ten bardziej obiecujący z Korony, Dytiatev, który zawsze był z marszu gotowy wskoczyć do 11, Lusiusz mający coś do udowodnienia... Kogoś pominąłem?
Siplaka. Swoją drogą wie ktoś na ile poważne są kontuzje Pestki i Siplaka? Mamy najlepiej obsadzoną LO w lidze i akurat tutaj trafił się taki pech, chociaż to nie do końca taki pech, bo obaj dość często łapią urazy. Zwłaszcza Siplak.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)