Lepsi od Fiolica? czy choćby od Pika, który wczoraj nie dostał szansy, którą dostał Strózik? Jeżeli nie, dejcie se spokój ze spadkowiczami.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Tu konrad pn ma racje Pirulo miał wiele meczy w esktraklasie i nardzo pzreciętnie grał .Ten drugi pokazał przebłyski .Nam potrzeba wzmocnień a nie grzebania w śmietniku
[quote="docent" pid='1445442' dateline='1597650668']
Lepsi od Fiolica? czy choćby od Pika, który wczoraj nie dostał szansy, którą dostał Strózik? Jeżeli nie, dejcie se spokój ze spadkowiczami.
[/quote]Pik ma kontuzje pachwiny
Ok co Pirulo pokazał w zeszłym sezonie?
- Edytowany
[quote="konrad_pn" pid='1445449' dateline='1597651255']
Ok co Pirulo pokazał w zeszłym sezonie?
[/quote]
Pirulo nie wiem co pokazal... za to Dabrowski pokazal ze jak sie chce to mozna sie kopac po czole i nos zlamac...
Pirulo być moze nie ma z kim zagrać. Szybki, wyborna technika, drybling podanie.
Kele - jeśli dobrze zrozumiałem komentatorów w czasie wczorajszego meczu, to gość jest wychowankiem Escoli Warszawa. Jesli ma.obywatelstwo polskie, to byłby kolejny wariant z młodzieżowcem. A widać, ze wie o.co chodzi w piłce nożnej...
[quote='Bambusfeld' pid='1445497' dateline='1597660757']
Pirulo być moze nie ma z kim zagrać. Szybki, wyborna technika, drybling podanie.
Kele - jeśli dobrze zrozumiałem komentatorów w czasie wczorajszego meczu, to gość jest wychowankiem Escoli Warszawa. [b]Jesli ma.obywatelstwo polskie, to byłby kolejny wariant z młodzieżowcem.[/b] A widać, ze wie o.co chodzi w piłce nożnej...
[/quote]
Proszę mnie poprawić jeśli się mylę, ale młodzieżowiec nie musi mieć polskiego obywatelstwa, tylko ileś tam lat kopać w polskich klubach. Na tej zasadzie, chyba, młodszy z naszych Brazylijczyków w przyszłym sezonie będzie spełniał wymogi młodzieżowca.
Zgadza się leszeczku. Tutaj też kwestia taka, że akurat jak młodszy będzie miał status młodzieżowca to kończy mu się kontrakt (starszemu zreszta też).
BTW czy ktokolwiek się orientuję czy któryś z nich prezentuje choćby nadzieje na bycie solidnym ekstraklasowcem?
szykuję się wyprzedaż w Barcie, także tego...
I co z tym pomocnikiem/skrzydłowym?
Obejrzał mecz w Głogowie i zrezygnował? ;)
Na tą chwilę żaden z nich. Jeśli po 2 latach u nas nadal mają problemy z grą na poziomie 3 ligowym to sorry nie bardzo wierzę, że nagle w tym roku uczynią aż taki postęp żeby myśleć o nich w kontekście gry na seniorskim jako-takim poziomie. Nie wiem co takiego viceprezes dostrzegł akurat w tych dwóch a nie innych, że ich przytargał aż z drugiej półkuli ale póki co pozostaje tylko nadzieja, która jak wiadomo umiera ostatnia...
Pewni byli za darmo albo sami dopłacili do interesu . ;)
Gdzie jest Fiolić?
Pytam po raz któryś...
[quote='DawidSiemaszki' pid='1445585' dateline='1597683602']
Gdzie jest Fiolić?
Pytam po raz któryś...
[/quote]
Pewnie wrócił do Genku nie słyszałem żebyśmy go wykupili...
[quote='Marcepanowy' pid='1445589' dateline='1597684781']
[quote='DawidSiemaszki' pid='1445585' dateline='1597683602']
Gdzie jest Fiolić?
Pytam po raz któryś...
[/quote]
Pewnie wrócił do Genku nie słyszałem żebyśmy go wykupili...
[/quote]
No to na co czekacie? Wykupujcie!
Cracovii potrzebny jest ofensywny pomocnik czyli reżyser gry bo w drugiej linii, a szczególnie w jej środku panuje chaos.
Kiedyś rolę kreatora gry pełnił Gol, lecz gdy odszedł takiego gracza po prostu nie ma. Pelle to gracz o zupełnie innej charakterystyce.
Potrzebny jest pomocnik Ala Gol. Na 10 mamy Pelle, Alvareza, Rakoczego od biedy Hance
Siplak obok Pelle, przed nimi Loshaj/Alvarez/Hanca?
Jablonsky mógłby pięknie czyścić, jeśli w środku obrony grałoby dwóch z trójki Helik/Dytiatev/Marquez. Ogólnie, jest trochę opcji... tylko nie bardzo jest kiedy sprawdzić, tylko wewnętrzne gierki. Chcę zobaczyć Gardawskiego w miejsce Rapy, którego cenie, ale rzeczywiście te balony są irytujące, o ccofaniu się do rogu i wybite na pałe, praktycznie pozbawiając się szansy na akcje nie wspominam, bo tu też kwestia braku wsparcia.
- Edytowany
Jeśli Cracovia ma walczyć o najwyższe cele to my nie możemy sobie pozwolić na półśrodki. podróbki czy eksperymenty.
Z numerem 10 ma grać lider drugiej linii z prawdziwego zdarzenia. Tak samo jak zespół musi posiadać klasycznego defensywnego pomocnika.
Klasycznej 10-siątki niestety nie mamy.
.
Gol kreator gry, pisz Ty lepiej Farciarz o gts, bo na piłce się średnio znasz.
Gol był w PEWNYM OKRESIE super graczem w defensywie. Miałem pretensje, że czasem wręcz zwalniał grę holując piłkę. Kreacja gry należała do kogo innego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)