No może, ale trochę to dziwne bo to podstawowy parametr w tym zawodzie. Mam nadzieję że brali wtopę pod uwagę, a nie odpalają właśnie Youtuba w popłochu.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='JIRA' pid='1418344' dateline='1580459667']
Przestań się kompromitować, niech ludzie idą i poczytają kto ma ochotę - widać hejt i Waszą stronniczość gołym okiem, głaskacie się tam po głowach wyznając wielość Janusza jak trzeba.
Ja powiem więcej, nie będę się z Tobą zakładał o ten karnet na D - poprostu przeleje 10tego kasę na pomoc dla dziewczynki, w nosie mam jakiekolwiek dyskusje i zakłady z Waszą grupą wyznawców Janusza, kolegów Probierza i wielkich znawców idźcie i róbcie to co wam najlepiej wychodzi wojenki z wisla na Twitterze itd.
Zespół jest w stanie podobnym jak przed okienkiem, a obecne transfery to żenada w porównaniu do tego co zapowiadał Janusz. Nie mamy skrzydeł i napastnika - idź Sebastian dalej głaskać się po głowach z kolegami.
Czekam tylko jak sami zaczniecie płakać po pierwszych meczach i z braku transferów. Ciekawe jakie wtedy będziecie mieli argumenty.
[/quote]
Po pierwsze. Największym transferem są przedłużone w terminie kontrakty kluczowych zawodników długo przed otwarciem okienka. Wielka zmiana w porównaniu do lat poprzednich
Po drugie. Wyszarpanie gościa pokroju Alvareza i Loshaja (którego chciały czołowe drużyny rumuńskie) - super ruchy transferowe i głęboko w dupie mam twoją opinię że Alvareza nie ma na ten moment.
Po trzecie. Brak wzmocnień na skrzydłach i ataku to minus, ale biorąc pod uwagę że nasi konkurenci praktycznie się osłabiają to brak wzmocnień u nas traktuję jako status quo.
Po czwarte, my na tt robimy znacznie więcej niż jak to ty napisałeś wojenki z sąsiadką... ale albo jesteś ślepcem albo głupkiem by tego nie widzieć.
A skoro już jesteśmy w tym temacie - co ty zrobiłeś dla klubu? poza wszechobecnym i publicznym napi..alaniem na każdy ruch i każdą akcję klubu?
[quote='Rock' pid='1418346' dateline='1580460013']
No może, ale trochę to dziwne bo to podstawowy parametr w tym zawodzie. Mam nadzieję że brali wtopę pod uwagę, a nie odpalają właśnie Youtuba w popłochu.
[/quote]
Negatywny wynik testów medycznych [b]NIE[/b] jest wtopą... wtopą byłoby zatrudnienie kontuzjowanego gracza.
[quote='JIRA' pid='1418344' dateline='1580459667']
Przestań się kompromitować, niech ludzie idą i poczytają kto ma ochotę - widać hejt i Waszą stronniczość gołym okiem, głaskacie się tam po głowach wyznając wielość Janusza jak trzeba.
Ja powiem więcej, nie będę się z Tobą zakładał o ten karnet na D - poprostu przeleje 10tego kasę na pomoc dla dziewczynki, w nosie mam jakiekolwiek dyskusje i zakłady z Waszą grupą wyznawców Janusza, kolegów Probierza i wielkich znawców idźcie i róbcie to co wam najlepiej wychodzi wojenki z wisla na Twitterze itd.
Zespół jest w stanie podobnym jak przed okienkiem, a obecne transfery to żenada w porównaniu do tego co zapowiadał Janusz. Nie mamy skrzydeł i napastnika - idź Sebastian dalej głaskać się po głowach z kolegami.
Czekam tylko jak sami zaczniecie płakać po pierwszych meczach i z braku transferów. Ciekawe jakie wtedy będziecie mieli argumenty.
[/quote]
Dlaczego mowisz ze obecne transfery to zenada? Daj im chociaz kopnac pilke w oficjalnym meczu a potem oceniaj. W sparingach Loshaj i Thiago moim zdaniem dobrze sie zaprezentwali.
A jakie ty bedziesz mial argumenty jesli zaczniemy wygrywac mecze?
wikipedia podaje:
JIRA [ˈdʒɪərə] – zamknięte oprogramowanie firmy Atlassian służące do śledzenia błędów oraz zarządzania projektami. Nazwa to skrócona forma słowa „Gojira”, czyli japońskiej nazwy [b]Godzilla[[/b]2]. ;)
to tak dla rozluźnienia atmosfery. Starzy forumowicze na pewno czują dowcip :D
Jeszcze jedno. Info dla tych rozsądnych. Obserwujcie sytuacje. Zobaczycie, że jakby (odpukać) nie poszło w pierwszych kolejkach to oni pierwsi będą zwalniać Probierza i narzekać na okienko transferowe.
My zwyczajnie jesteśmy mądrzy przed szkodą. Szanse na to, że będzie dobrze z tym składem to 50%. Nie zwiększono ich w czasie trwania okienka. Albo wygramy albo nie. Dwa transfery na skrzydła (klasowe) i procent skoczyłby do 90. Tak to oceniam
[quote="Khalid" pid='1418350' dateline='1580460369']
wikipedia podaje:
JIRA [ˈdʒɪərə] – zamknięte oprogramowanie firmy Atlassian służące do śledzenia błędów oraz zarządzania projektami. Nazwa to skrócona forma słowa „Gojira”, czyli japońskiej nazwy [b]Godzilla[[/b]2]. ;)
[/quote]
Hmm, czyżbyś w zawoalowany sposób dawał znać, że wszyscy nap.ierdalacze są wysłannikami tamtej strony?
Ludzie, niech się ta liga już zacznie, z wzmocnieniami, czy bez, ale jak będą grać, to człowiek nie będzie miał czasu na rozmyślanie co się nie udało, jak nas znowu Janusz wydymał i jak głęboko w czarnej d.upie jesteśmy, tylko po prostu będzie zdzierał gardło...
Ciągle piszecie o tym Alvarezie - JEGO NIE MA TERAZ W KLUBIE! Nie trenuje, a wręcz gra że swoim zespołem.
Loshaj ok ale to nie jest piłkarz który wzmocnił potrzebną pozycję - realnie od początku celem były skrzydła i napad i tu jest Zero!
Januszowe gadaniez, że największym wzmocnieniem są przedłużone kontrakty jest śmieszne, bo zespół jest w takim samym miejscu jak był wcześniej a widać było jego braki i przegrane z tylka mecze więc proszę Cię tak to gadaj z ziomkami z Twittera oni na bank będą klaskać i mówić że masz rację.
[quote='janczer' pid='1418353' dateline='1580460940']
[quote='Khalid' pid='1418350' dateline='1580460369']
wikipedia podaje:
[/quote]
Hmm, czyżbyś w zawoalowany sposób dawał znać, że wszyscy nap.ierdalacze są wysłannikami tamtej strony?
[/quote]
Nic nie chciałem dać znać , wpisałem JIRA do przegladarki i to wyskoczyło ;)
W moim wypadku wyskoczą tysiące arabów i co z tego (mój nick pochodzi z BaldursGate)
Natomiast z pełnym przekonaniem twierdzę ,że nap...nie na okrągło jest ciężkie do wytrzymania
i szkodzi przede wszystkim nam a niewiele pomaga.
Niektorzy maja w genach nap..rdlanie tzw malkontenci.. Jestesmy na 2 miejscu w tabeli, 2 pkt straty do lidera, utrzymalismy obecny sklad + doszli Thiago i Loshaj, nie wykluczone ze ktos jeszcze sie pojawi, inne kluby walczace o mistrostwo znaczaco sie oslabily....
Tak skromnie mowiac nasza obecna sytuacja jest dobra i to bedzie nasz sezon! :)
Tak dla lekkiego rozładowania po wieczornym niusie
https://mobile.twitter.com/figurska_marta/status/1223160307650105345?_ga=2.57564906.1914952894.1580055428-2062385106.1579258045
Niektórzy płaczą i płaczą bo tak mają.
Nie podpisano z kaleką - źle.
Gdyby podpisano i złapał kontuzję na pół roku - oooo to by dopiero było. Że nikt go nie bada, że to skandal i takie bla bla bla.
Są pewnie inne warianty, ale niekoniecznie dogadane bo Hiszpan był uzgodniony a testy medyczne to koniec a nie początek negocjacji.
Pewnych rzeczy - w tym wypadku wyniku testów medycznych - nie da się przewidzieć. I nie jest tak że ma się dogadanych 5 czy 6 zawodników i wszyscy spotykają się w kolejce do Imedu :).
Trzeba szukać dalej i tyle.
Jak ktoś tego nie rozumie to smutne....
Ja nie płacze po tym, że nie podpisano kontraktu z kaleką tylko z tytułu tego, że żenujący scoutingu i polityka brania transferów z promocji na koniec okienka sprawiła, że ten gość w ogóle był brany pod uwagę - prawda jest taka, gdyby ten gość był obserwowany i przescoutowany tak jak powinnno się to robić to ten "kaleka" nie byłby brany nawet pod uwagę do gry w naszym klubie (wygląda na to, że oglądnięto kilka filmików na yt przyszedł manago powiedział ekstra dawajcie go i wzięli)
Ten transfer to typowa zapchaj dziura weźmy cokolwiek bo powiedzieliśmy wcześniej że będą transfery i znowu będą się śmiali z Janusza.
Mówię jeszcze raz - nie mamy scoutingu, klub jest nastawiony na promocję a kiedy plan wypala chełpi się swoim sukcesem, niestety to totalny random i pokazuje ogromną słabość, właśnie takie działanie czyni naszą ligę słabą.
Z Thiago było podobnie (znajomości w Sandecji zrobiły swoje).
Jeszcze raz się pytam które kluby realnie się osłabiły?
Ps. Jak dobrze pamiętam chyba Piszczek i Rubio mają odejść, odchodzi Cecaric więc mimo że Ci piłkarze nie mają jakości to stracono ewentualnych piłkarzy zapychających dziurę.
Akurat to, że Cecaric odchodzi uznaje wzmocnienie.
Rubio i Cecaric nie zapychali żadnej dziury od wielu miesięcy. Z Piszczkiem było trochę gadania, ale na razie jest i gra w sparingach, po co bić pianę?
Kto się osłabił?
Jaga: Guilherme i Klimala
Lech: Jevtic i Amaral
Legia: Nagy i Niezgoda
Pogoń: Buksa
To są zawodnicy którzy na 100% odeszli i grali raczej w podstawach w wyżej wymienionych klubach. U nas ani Piszczek ani Rubio czy tez Cecaric nie grali w pierwszym składzie za często.
Do tego Jaga może stracić Romańczuka, Lech stracił Klupsia. Także straty rywali w porównaniu do nas są dużo większe :)
Chyba tylko Śląsk nie stracił głośnych nazwisk - ale może mnie ktoś poprawić, bo nie sledze na bieżąco wszystkich rywali.
JIRA - Bojanie z rodziny Cecaric(ow) teraz tu wylewasz zale ? :) Ty wogole spisz w nocy ?
[quote='Picia' pid='1418378' dateline='1580466085']
Kto się osłabił?
Jaga: Guilherme i Klimala
Lech: Jevtic i Amaral
Legia: Nagy i Niezgoda
Pogoń: Buksa
To są zawodnicy którzy na 100% odeszli i grali raczej w podstawach w wyżej wymienionych klubach. U nas ani Piszczek ani Rubio czy tez Cecaric nie grali w pierwszym składzie za często.
Do tego Jaga może stracić Romańczuka, Lech stracił Klupsia. Także straty rywali w porównaniu do nas są dużo większe :)
Chyba tylko Śląsk nie stracił głośnych nazwisk - ale może mnie ktoś poprawić, bo nie sledze na bieżąco wszystkich rywali.
[/quote]
jeszcze Majecki podstawowy bramkarz legii
Majecki zostaje w legii do końca sezonu
Czy nie przeszedł testów ??? :D :D :D
Golla wypadł przez kontuzje. Nie da się odmówić racji tym co piszą, że inni się osłabili. W takim momencie jednak nie wystarczy się jarać, że inni są słabsi. Jak się ścigasz na rowerze i konkurent zdycha to nie pykasz se dalej tylko dokręcasz pedał i odstawiasz gościa na dobre. Nam naprawdę nie trzeba było wiele a nie zrobiono NIC
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)