3,5 roku zajęło dobicie do 1000
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Był już raz u nas jeden Florin z kierunku rumuńskiego, wołali go Bejan. Mówiąc delikatnie, szału nie było. Tak mi się tylko skojarzyło.
Na stronie 1906 doczekamy się powrotu Kapustki? Saidi? Może Hosek? Tam to dopiero będzie się działo.
Filipiak udziela wywiadu jakich to super piłkarzy zatrudnimy, pół internetu pieje z zachwytu jakie to koty do nas przyjdą.
Potem dostajemy gościa który będzie od lipca, defensywnego pomocnika i pisze się o gościu z 1 ligii.
Ale ja mam skakać pod sufit, bo jak nie to jestem napierdalaczem.
Potrzebujemy gości do ofensywy, a póki co nikt do nas taki nie przyszedł, ślepi jesteście czy co?
Pisze się o maks 4 transferach, więc mamy Alvareza, Floriana, tego Thiago( choć nie wiem czy to prawda), więc zostaje jeszcze maksymalnie jedno miejsce, chyba mam się prawo czuć oszukany?
Mogę mieć większe oczekiwania niż gość ze średnie ligii na pozycję, której się nie pali, gość z pierwszej ligii i napastnik z 2B(który w sumie wygląda na razie najsensowniej). Pozwolicie mi na to, czy mam wszystko łykać jak pelikan, bo inaczej to nie jestem prawdziwym kibicem.
Ja chcę mistrzostwa, a do tego trzeba wzmocnić ofensywę, a nie pozycję defensywnego pomocnika.
Chłop niełapiący się do reprezentacji Kosova? Z krzesła trudno spaść...
Mamy 1000., chcemy PRZE-KOCURA!!!
Lud się domaga, a przecież: Vox Populi, Vox Dei!
Skrzydłowego, co to śmiga po bokach, przedryblowując po trzech w jednej akcji, podaje obiema nogami na nos i strzela bramki z każdej pozycji!
No i napastnika, który strzeli co najmniej 20. bramek w sezonie!
- Edytowany
hmmm czy pomoc reprezentacji Kosowa taka słaba? szybki research wskazuje, że goście grający w pierwszej reprezentacji wyceniani są między 1,5 a 5 mln euro i reprezentują takie kluby jak Lazio, Hannover, Swansea, FC Zurich czy Luzern.
- Edytowany
[quote='MakuKSC' pid='1415655' dateline='1579093174']
Leszeczku, nie chodzi o uwage o porownanie transfermarkt do gry komputerowej, z tym sie zgadzam, chodzi o uwage dotyczaca ich cen, ona nie ma sensu, bo jak udowodnilem, docenialem umiejetnosci zawodnika jak byl wyceniany na 200 tys, to ze cena skoczyla to inna sprawa. Skoro ja z pozycji kanapy, tracac pieniadze u bukmachera I ogladajac egzotyczne ligi, potrafie wskazac zawodnika, ktory gra lepiej niz jego wartosc rynkowa, to nie rozumiem, dlaczego u nas w klubie profesjonalisci obracajacy sie tylko w pilce maja z tym klopot.
Nasz nowy nabytek broni sie pod tym wzgledem, poniewaz wyglada na bardzo dobra lokate pieniedzy, stopa zwrotu bedzie niezla.
[/quote]
[size=small]Ale tutaj przyznałem Ci rację w poście #19972
Umknął Ci?
"Jak rozumiem uważasz, że ci zawodnicy, tylko trzeba ich było wyrwać jak jeszcze byliby nazwani szrotem. To dobry kierunek,"[/size]
Podobno źle się dzieje w Arce. Nie ma kasy. A może tak Cracovia by ich finansowo wspomogła, a w drugą stronę poszedłby szczególnie na pewno dociążający budżet Vejinovic.
- Edytowany
Santo ty śledzisz wyniki Kosova masz rozeznanie ?.Piszesz że to dno .Tu się nie zgodze.Byli 3 w swojej grupie eliminacyjnej zdobywając 11 pkt bilans 3-2-3 za Czechami 15 pkt i Anglią .Z Czechami bilans 2-1 u siebie i 1-2 w Czechach .Za nimi w grupie byli Bułgarzy i Czarnogóra czyli wczele nie takie slabe reprezentacje .
Już to 2-1 i 1-2 z Czechami w dwumeczu o stawkę powinno ci dać do myślenia w kwestii oceny tej reprezentacji .Nie twierdze że jest topowa ale solidny średniak owszem .Na pewno nie dno tak jak piszesz .By dostać się do tej reprezentacji wcale nie jest tak prosto .Porównanie do Estonii zupełnie nie na miejscu .Kosovo jest dużo mocniejszą reprezentacją .
Nie mogę się nadziwić też tym co piszą że to nie jest ofensywny piłkarz ?Więc zapytam jaki ?
Zgodzę się z tym co Santo pisze w kwestii skrzydeł .Pozycja która najbardziej potrzebuje wzmocnień i to dwoma zawodnikami NIE TKNIĘTA .
Dorwas z Arki chcesz wyciągać najlepszego zawodnika ?Im trzeba by pomóc a nie rzucać kłody .Ma spaść gad zomowski a nie Arka .Od Arki i ich piłkarzy się odczep .
Będzie dobrze. :)
Potter, zmiłuj się, jaki Vejinovic najlepszy. Już Nalepa lepiej od niego wyglądał jesienią.
Potterze, są trzy wolne miejsca do spadku. Arka na pewno prędzej się utrzyma mając zagwarantowane środki na życie, niż piłkarza z kominem płacowym, który ten swój komin ogląda tylko na umowie. A od Arki odczepiać się nie muszę, bo ich szanuję i życzę im jak najlepiej, a moja propozycja dotycząca Vejinovica jest tego wyrazem. Według mnie oni dziś bardziej potrzebują takiej pomocy, jaką zasugerowałem. Poczytaj sobie wpisy kibiców Arki na TT, to dowiesz się wiele mało budujących rzeczy o tym, co się dzieje w ich Klubie.
[quote='Dorwas' pid='1415658' dateline='1579093650']
Był już raz u nas jeden Florin z kierunku rumuńskiego, wołali go Bejan. Mówiąc delikatnie, szału nie było. Tak mi się tylko skojarzyło.
[/quote]
Z kierunku rumuńskiego są też u nas Hanca i Rapa, czemu wspominasz tylko tamtego z 'minionej epoki'?
Mysle ze chodzi o imię nie narodowość
[quote='SaNtO' pid='1415650' dateline='1579092195']
Kosowo to dno. A on nie jest ich reprezentantem tylko zagrał połówkę w nieoficjalnym sparingu. Kosowo ma powierzchnie Wieliczki.
[/quote]
Santuś tak się rozpędził z fristajlem, że sam nie bardzo nadąża za tym, co pisze. Jedno jest pewne - w demagogii fakty mu nie przeszkadzają. :D
Tymczasem!
Fun fact 1: Powierzchnia Wieliczki: 13,41 km²
Fun fact 2: Powierzchnia Kosowa: 10.887 km²
Potter wez wklej ten mecz oficjalny tego naszego nowego ze caly czas piszesz ze jest reprezentantem Kosowa??
Ja znalazlem tylko jakis smieszny sparing glebokich rezerw Szwedow z rezerwami Kosowa.....Nie sprawdzam nawet ze to jest jakis oficjalny mecz bo to niemozliwe raczej bo oficjalne mecze gra sie w oficjalnych terminach FIFA w pelnych skladach... Na szybko przelcialem kto gral w tym meczu i jest dwoch zawodnikow ktorzy grali w tych wspominanych przez Ciebie wielkich bojach z Czechami.....
Nikt jeszcze nie rozkminił T.R.? :(
[quote='bastardKSC' pid='1415690' dateline='1579096854']
[/quote]
No chyba nie
[quote='bastardKSC' pid='1415690' dateline='1579096854']
[/quote]
Sączers! :cool:
https://www.transfermarkt.pl/thiago/profil/spieler/687844
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)