https://www.google.com/amp/s/www.washingtonpost.com/sports/2020/01/08/erik-sorga-estonia-signs-with-dc-united/%3foutputType=amp
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
Stawiam na kogoś z 3-ki graczy:
1) Fedor Cernych (twitter o nim mówił),
2) Żubrowski z Korony (nie wiem czy dobrze pamiętam ale już podobno wcześniej był dogadany? ktoś o tym pisał)
Ps. gość nr.2 dla mnie to totalne drewno, mam nadzieję, że się mylę.
A gdzie ten trzeci ?
[quote='hank' pid='1414532' dateline='1578550931']
A gdzie ten trzeci ?
[/quote]
Trzeci się dopiero pojawi w przyszłym tygodniu, bo na razie go szukają :D
[quote='girza' pid='1414432' dateline='1578482696']
W ramach ciakwostki, kto nie widział wywiadu z MP. Trener oprocz Felixa i Bohara w wywiadzie rzucil nazwisko skrzydlowego Mariboru, który wylądował w Cercle Brugge dwa dni temu. https://www.transfermarkt.pl/dino-hotic/profil/spieler/183836
[/quote]
W ramach ciekawostki. Probierz ma trochę rację z tym, że nie łatwo przebić zagraniczne ligi... Otóż Cercle Brugge jest na półmetku sezonu absolutną czerwoną latarnią, zajmując 16 - co prawda jedyne spadkowe miejsce. Mając 11 punktów, 6 starty do kolejnej drużyny oraz bilans bramkowy -27. Czyli potencjalny spadkowicz, a jednak wydaje ponad milion euro.
Jeden juz dogadany , trwa walka o kolejny.
Bedzie dobrze.
Żubrowski jak już to od lata .Korona walczy o utrzymanie i nawet jak podpiszemy od lipca to go nie puści .To jest dla nich zawodnik kluczowy
Jira Żubrowski gra na pozycji Def Pomocnik i gra bardzo dobrze .Jest na dobrym ligowym poziomie i co najważniejsze stabilnym .Za Dimuna jak znalazł .
Na tej pozycji musisz mieć ,,przecinaka ''.Czy to jak piszesz totalne drewno ?Moim zdaniem nie -=jest szybki ,twardy ,dobry w odbiorze i posyła sporo piłek do przodu .
Co do Cernycha mam mieszane uczucia .Z jednej strony bardzo dobry zawodnik -szybki ,mobilny ,dobry 1 na 1 z dobrą techniką .Wady -słaba gra głową ,slaby strzał i ..nieskutecznośc .Wypisz wymaluj Wdówka tylko do ataku .Zresztą jak popatrzymy na statystyki to w naszej ekstraklasie miał 120 występów i 30 goli .Trochę mało bo to wychodzi 7,8 na sezon .Takich napastników my już mamy bo myślę że Lopez ten wynik przebije a Vestenicky regularnie grający w ataku też dał by więcej goli .
Cracovia potrzebuje napastnika o charakterystyce Cabrery z mocnym strzałem dobrą techniką i z instynktem strzeleckim (gole tzw z niczego mając pół sytuacji tak jak to miał Cabrera w Kielcach czy Zabrzu .
Żubrowski, a raczej jego pozycja na boisku ma się nijak do tego co powiedział zapytany o transfery Filipiak.
Gdyby sluchac Filipiaka co mowi to co rok powinnismy miec miliony na transfery a zone sprawil by prezent w postaci LM
A Cernych nie grał w Polsce przede wszystkim na skrzydle? Nie pamiętam go jako napastnika.
Jedno jest pewne i niezmienne ! Żaden wątek na tym forum nie budzi tylu emocji i nadziei !
[quote='JIRA' pid='1414531' dateline='1578549371']
Stawiam na kogoś z 3-ki graczy:
1) Fedor Cernych (twitter o nim mówił),
2) Żubrowski z Korony (nie wiem czy dobrze pamiętam ale już podobno wcześniej był dogadany? ktoś o tym pisał)
Ps. gość nr.2 dla mnie to totalne drewno, [b]mam nadzieję, że się mylę.[/b]
[/quote]
Nie mylisz się. To totalne drewno
[quote='gusto' pid='1414552' dateline='1578562493']
A Cernych nie grał w Polsce przede wszystkim na skrzydle? Nie pamiętam go jako napastnika.
[/quote]
Też mi się wydaje, że jego optymalna pozycja to prawe skrzydło.
- Edytowany
Gdzie te transfery? Siedzę w pracy i odświeżam co godzinę ;/
Mam tak samo - tak się nie da pracować! ;)
no to jest nas więcej
- Edytowany
Spokojnie Panowie , transfery lubią ciszę ;)
https://www.youtube.com/watch?v=8FB9GYkIT3E
Ja będę zadowolony jak zakontraktują jeszcze jednego piłkarza na bdb poziomie, co okienko człowiek wyczekuje transferów i co okienko jest rozczarowany ;)
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
[quote='Orlean' pid='1414553' dateline='1578562618']
Jedno jest pewne i niezmienne ! Żaden wątek na tym forum nie budzi tylu emocji i[b] nadziei [/b]!
[/quote]
Emocji od zawsze, nadziei od niedawna. Czekamy. I wierzę że będzie dobrze.
- Edytowany
Z TT:
Okrem Slovana sa o mladého Weissa zaujíma Cracovia Krakov. Slovenský záložník zatiaľ trénuje individuálne.
#prestupy
tłumacząc: interesujemy się Vladimirem Weissem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)