- Edytowany
Jezeli chodzi o moje propozycje:
ODCHODZĄ: Wilk, Hrosso (obaj bramkarze), Dimun, Rubio, Mihalik, Vestenicky (jezeli ma caly czas grac na skrzydle, to nie ma sensu, bysmy sie wzajemnie meczyli), Cecarić, Matheus i Vinicius (jezeli sa za slabi na rezerwy, to nie ma sensu ich trzymac)
PRZYCHODZĄ:
BR: [b]Majchrowicz[/b] - powrot z wypozyczenia +// prawde mowiac nie mam kandydata, ale wolalbym Polaka
Na [b]PO[/b] (w razie odejscia Rapy) : [b]Dankowski[/b] (Śląsk) (ma slabe liczby ale leczyl kontuzje, od razu wszedl i gral solidnie); [b]Czerwiński [/b](Zagłębie); [b]Olkowski[/b] (jakis Gazisehir w Turcji); [b]Blackman[/b] (DAC)
Na [b]ŚO[/b]: niestety kontuzja Datkovicia spowodowała i tutaj przemyslenia. Mam 2 kandydatow na to miejsce: [b]Szyminskiego[/b] z Frosinone (mogacy grac jako ŚO oraz PO) lub [b]Petraska[/b] z Rakowa (o ktorym pisalem juz w 2017 roku; strona 107 i 177).
Na [b]LO[/b]: tak jak w przypadku Datkovicia tak rowniez w przypadku Siplaka..Według mnie - [b]Pietrzak[/b] z Belgii
[b]DP[/b]: Nalezy wymienic sie zawodnikami z Sandecja..Skrocic wypozyczenie [b]Kanacha[/b], a do Nowego Sacza oddac Dimuna. Do tego [b]Radek Murawski. [/b]No i oczywiscie[b] HOŁOTA[/b]
[b]ŚP: Kapustka [/b](dla nas i dla niego to najlepsza opcja by sie odbudowac);[b] Schwarz [/b](Raków);[b] Kurzawa [/b](?)[b], [/b][b]Zurkowski [/b](wypozyczenie)
[b]SKRZYDŁA: Valencia [/b](ten z Piasta);[b] Bartłomiej Pawłowski [/b](gral w Zaglebiu czyw Lechii). Moze[b] Piotrowski [/b]z Belgii?. Za grosze mozna wyciagnac ciekawego skrzydlowego[b] Krykuna [/b]z Kserowii (gosc ma mega przyspieszenie, na koncowki na kontry, przydalby sie jak ulal),
[b]NAPAD: Castenda [/b](Senica) - jeden z najlepszych strzelcow w lidze slowackiej (dokladnie 3) - 7 bramek i 3 asysty w 9 druzynie slowackiej.
To tylko moje propozycje