Podobna sytuacja jak u nas z Culiną , po kontuzji miał się odbudować tyle , że Marko "złapał" formę a Culina nie .
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='hank' pid='1383091' dateline='1560170334']
Podobna sytuacja jak u nas z Culiną , po kontuzji miał się odbudować tyle , że Marko "złapał" formę a Culina nie .
[/quote]
I teraz będzie rozkminka jak do nas nie trafi czy to dlatego że JT sknera czy piłkarz kaleka :)
Niby maił poważną kontuzję, ale moim zdaniem pisanie, że to zawodnik ze szkła jest lekkim nadużyciem, do zerwania więzadeł w 2017 roku właściwie tylko jeden poważniejszy uraz.
To będzie (mam nadzieję) pierwsze wzmocnienie w tym okienku
[quote='zubereg' pid='1383098' dateline='1560175229']
[/quote]
Ja mam nadzieję, że to będzie przynajmniej trzecie wzmocnienie, jakoś dobrze życzę naszym zawodnikom, nawet tym nowym.
[/quote]
ja mam nadzieję że to będzie pierwsze wzmocnienie z tych czterech konkretnych, które były zapowiadane.
- Edytowany
[quote='frik' pid='1383099' dateline='1560175577']
[/quote]
Ja mam nadzieję, że to będzie przynajmniej trzecie wzmocnienie, jakoś dobrze życzę naszym zawodnikom, nawet tym nowym.
[/quote]
Po ośmiu tysiącach postów na tym forum będziesz większym sceptykiem ;-)
Tak czy owak,,najpierw niech będzie a potem ocenimy czy nas wzmacnia....
- Edytowany
Z więzadłami jest tak ze wystarczy mieć niefart i kaput . Ja przez większość życia nie miałem tego typu kontuzji a „okazji „ by ja złapać było ogrom i dopeiro jak się na torfie poślizgnąłem bo mailem złe obuwie to poszło ... ważne jak wyglądała rehabilitacja i czy skupiając się na kontuzjowanej nodze nie zapomnieli mu wzmocnić tej zdrowej która przeciążal podczas urazu . Powiem tak , gdyby mu miało ponownie jebnac od 2017 to dawno by to się stało patrz Dąbrowski . Jest Ok z tego co widziałem podczas spotkan Arki . Będzie wzmocnienie ogromne
Czemu to tak długo trwa?
[quote='janczer' pid='1383104' dateline='1560180015']
Czemu to tak długo trwa?
[/quote]
Musi tak trwać.
Kubuś się targuje o każde euro. Dla dobra Cracovii. :D
[quote='janczer' pid='1383104' dateline='1560180015']
Czemu to tak długo trwa?
[/quote]
Pewnie dokładne badania - jeśli w ogóle do tego doszło. Albo jesteśmy opcją rezerwową - jak często już bywało
Według relacji na instagramie 6 h temu był na siłce w Alkmaar [emoji16] https://www.instagram.com/marko.vejinovic.official/?hl=pl
Wysłane z mojego LM-G710 przy użyciu Tapatalka
- Edytowany
;) ;) ;)
Jak qrwa na silce w Alkmaar?? To my tu czekamy zeby z krzesel pospadac a on tam sobie bicki pompuje?? Toz to kompletny brak szacunku dla kibica Cracovii ;) Co on sie z "Arki" urwal czy co i nie wie ze na forum Cracovii juz sie w dooopach wszystkim kotłuje z niecierpliwosci na jego transfer ze on tak na luzno do transferu podchodzi?!!Niech ktos zadzwoni do jego baby i dopyta sie kiedy przylatują ;) ;) ;) Nie wie ze idzie wykorkowac z goraca to jeszcze nam podpieka zniecierpliwione sukcesow i transferow poslady?? ;) ;) ;)
aha... dla "uposledzonych" inaczej ....rozpoczynajac emotkami zasugerujcie ze ten post to bzdeta....
Lepiej napisac niz pozniej czytac peany na temat geriatrii zawodnika czy rownan i obliczen czy jego zaczes jest prostopadly czy rownolegly i jak uklada sie podczas snu w basenie wypelnionym żużlem....
Od negocjacji ma menadżera
ale powinien siedzieć i nerwowo oczekiwać na telefon od menadżera czy udało się podpisać kontrakt z Wielką Cracovią a nie se chodzić po siłowniach... przynajmniej na bym tak miał :D
Ależ, SaNtO, on prawdopodobnie tak denerwuje się tym transferem, że poszedł się wyładować, odstresować do siłowni, zamiast obgryzać paznokcie w nerwach. Nie co dzień trafia się okazja taaakiego transferu. O tym będzie głośno w Europie.;)
Jeszcze (Zvonimir Kožulj) ofensywny pomocnik, i jedziemy z ligą.
Ale się rozpędziłem.;) ufff....
No Kozluj...wybuchlo by to forum po takim transferze :) Mega kozacki zawodnik z super strzalem z daleka...
[quote='frik' pid='1383117' dateline='1560187155']
Jeszcze (Zvonimir Kožulj) ofensywny pomocnik, i jedziemy z ligą.
Ale się rozpędziłem.;) ufff....
[/quote]
Pod prawą nogą masz taki pedał... ;)
A jak Vejinovic nie przyjdzie do nas to forum nie wybuchnie? Podejrzewam ze znowu wątek do zamknięcia :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)