Podobna sytuacja jak u nas z Culiną , po kontuzji miał się odbudować tyle , że Marko "złapał" formę a Culina nie .
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='hank' pid='1383091' dateline='1560170334']
Podobna sytuacja jak u nas z Culiną , po kontuzji miał się odbudować tyle , że Marko "złapał" formę a Culina nie .
[/quote]
I teraz będzie rozkminka jak do nas nie trafi czy to dlatego że JT sknera czy piłkarz kaleka :)
Niby maił poważną kontuzję, ale moim zdaniem pisanie, że to zawodnik ze szkła jest lekkim nadużyciem, do zerwania więzadeł w 2017 roku właściwie tylko jeden poważniejszy uraz.
To będzie (mam nadzieję) pierwsze wzmocnienie w tym okienku
[quote='zubereg' pid='1383098' dateline='1560175229']
[/quote]
Ja mam nadzieję, że to będzie przynajmniej trzecie wzmocnienie, jakoś dobrze życzę naszym zawodnikom, nawet tym nowym.
[/quote]
ja mam nadzieję że to będzie pierwsze wzmocnienie z tych czterech konkretnych, które były zapowiadane.
- Edytowany
[quote='frik' pid='1383099' dateline='1560175577']
[/quote]
Ja mam nadzieję, że to będzie przynajmniej trzecie wzmocnienie, jakoś dobrze życzę naszym zawodnikom, nawet tym nowym.
[/quote]
Po ośmiu tysiącach postów na tym forum będziesz większym sceptykiem ;-)
Tak czy owak,,najpierw niech będzie a potem ocenimy czy nas wzmacnia....
- Edytowany
Z więzadłami jest tak ze wystarczy mieć niefart i kaput . Ja przez większość życia nie miałem tego typu kontuzji a „okazji „ by ja złapać było ogrom i dopeiro jak się na torfie poślizgnąłem bo mailem złe obuwie to poszło ... ważne jak wyglądała rehabilitacja i czy skupiając się na kontuzjowanej nodze nie zapomnieli mu wzmocnić tej zdrowej która przeciążal podczas urazu . Powiem tak , gdyby mu miało ponownie jebnac od 2017 to dawno by to się stało patrz Dąbrowski . Jest Ok z tego co widziałem podczas spotkan Arki . Będzie wzmocnienie ogromne
Czemu to tak długo trwa?
[quote='janczer' pid='1383104' dateline='1560180015']
Czemu to tak długo trwa?
[/quote]
Musi tak trwać.
Kubuś się targuje o każde euro. Dla dobra Cracovii. :D
[quote='janczer' pid='1383104' dateline='1560180015']
Czemu to tak długo trwa?
[/quote]
Pewnie dokładne badania - jeśli w ogóle do tego doszło. Albo jesteśmy opcją rezerwową - jak często już bywało
Według relacji na instagramie 6 h temu był na siłce w Alkmaar [emoji16] https://www.instagram.com/marko.vejinovic.official/?hl=pl
Wysłane z mojego LM-G710 przy użyciu Tapatalka
- Edytowany
;) ;) ;)
Jak qrwa na silce w Alkmaar?? To my tu czekamy zeby z krzesel pospadac a on tam sobie bicki pompuje?? Toz to kompletny brak szacunku dla kibica Cracovii ;) Co on sie z "Arki" urwal czy co i nie wie ze na forum Cracovii juz sie w dooopach wszystkim kotłuje z niecierpliwosci na jego transfer ze on tak na luzno do transferu podchodzi?!!Niech ktos zadzwoni do jego baby i dopyta sie kiedy przylatują ;) ;) ;) Nie wie ze idzie wykorkowac z goraca to jeszcze nam podpieka zniecierpliwione sukcesow i transferow poslady?? ;) ;) ;)
aha... dla "uposledzonych" inaczej ....rozpoczynajac emotkami zasugerujcie ze ten post to bzdeta....
Lepiej napisac niz pozniej czytac peany na temat geriatrii zawodnika czy rownan i obliczen czy jego zaczes jest prostopadly czy rownolegly i jak uklada sie podczas snu w basenie wypelnionym żużlem....
Od negocjacji ma menadżera
ale powinien siedzieć i nerwowo oczekiwać na telefon od menadżera czy udało się podpisać kontrakt z Wielką Cracovią a nie se chodzić po siłowniach... przynajmniej na bym tak miał :D
Ależ, SaNtO, on prawdopodobnie tak denerwuje się tym transferem, że poszedł się wyładować, odstresować do siłowni, zamiast obgryzać paznokcie w nerwach. Nie co dzień trafia się okazja taaakiego transferu. O tym będzie głośno w Europie.;)
Jeszcze (Zvonimir Kožulj) ofensywny pomocnik, i jedziemy z ligą.
Ale się rozpędziłem.;) ufff....
No Kozluj...wybuchlo by to forum po takim transferze :) Mega kozacki zawodnik z super strzalem z daleka...
[quote='frik' pid='1383117' dateline='1560187155']
Jeszcze (Zvonimir Kožulj) ofensywny pomocnik, i jedziemy z ligą.
Ale się rozpędziłem.;) ufff....
[/quote]
Pod prawą nogą masz taki pedał... ;)
A jak Vejinovic nie przyjdzie do nas to forum nie wybuchnie? Podejrzewam ze znowu wątek do zamknięcia :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
kaleb, Goście (5)