konflikt na linii agenci Kostala - gts
agenci chcieli się bezpośrednio rozliczyć z Jagą, gts na to się nie zgodził, tzn kasa najpierw do gts, a później z tego wypłacą prowizję agentom
widać,że agenci nie ufają gts-owi i nie wierzą w szybką zapłatę prowizji :D
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
No i skoro gts się nie zgodził, to nie dlatego, że zamierzał im zapłacić ::D To co, Kostal nigdzie nie idzie? To wtedy gts musi mu płacić i nie dostanie kasy.
Ponoć Agencja nie wierzy im jak psom.
[quote='Rock' pid='1358559' dateline='1547755163']
Ponoć Agencja nie wierzy im jak psom.
[/quote]
I prawidłowo, nikt nie powinien wierzyć
Cztery łapy - pies kudłaty - Kto dogoni psa? Cracovia!!!! :):)
Do jagi ich wpychają. Wydaje się że boją sie do Cracovii puścić. Ale można im Halilovica zabrać, on już wolnym zawodnikiem jest. A by to ich zabolało
Ja to bym wypuścił ofertę za Brożka 1mln euro - dobry napadzior. Gość dla towarzystwa jeszcze by się zgodził by je ratować (wcześniej zapewniając sobie gruby kontrakt - jak wiadomo dla nich kasa rzecz święta). Na 100% wszyscy na Reymonta uznaliby to za deal stulecia i wypychali go na siłę do Nas a kibice w zamian za to zrobiliby go legendą!
Na oficjalnym powitaniu i podpisaniu kontraktu nasz prezes by wszedł w futerku z norek i powiedział że: jszcza na psa. I wysłałby go do budy targając umowę.
Przy całej sympatii dla Kostala (dobra żarcik taki) gdzie mu do Brozia.
[quote='quentin' pid='1358591' dateline='1547764685']
Ja to bym wypuścił ofertę za Brożka 1mln euro - dobry napadzior. Gość dla towarzystwa jeszcze by się zgodził by je ratować (wcześniej zapewniając sobie gruby kontrakt - jak wiadomo dla nich kasa rzecz święta). Na 100% wszyscy na Reymonta uznaliby to za deal stulecia i wypychali go na siłę do Nas a kibice w zamian za to zrobiliby go legendą!
Na oficjalnym powitaniu i podpisaniu kontraktu nasz prezes by wszedł w futerku z norek i powiedział że: jszcza na psa. I wysłałby go do budy targając umowę.
Przy całej sympatii dla Kostala (dobra żarcik taki) gdzie mu do Brozia.
[/quote]
Dziękuję dobranoc. Czemu nie jestem prezesem? Zrobiłbym taki numer na bank haha ale mam beke na noc. Teraz nie usnę
Człowiek wchodzi na transfery po robocie żeby jakiś konkret złapać a tu same fleki o psiarni i ich kundlach.
Zostają focus i piotrek 67. Reszta raczej niech tu czyta/czeka
Ja akurat podałem info z TT. Zgodnie z tematem.
- Edytowany
.....ale niezgodne z prawda ;);););)
- Edytowany
Oj tam oj tam.... przecież jest inny temat o konkretnych transferach, a tu pofantazjować troche można.
No ale o psach to za dużo tu. Ich miejsce jest w schroniskach.
napinacz
Ska ta wiedza?
[quote='zubereg' pid='1358648' dateline='1547807099']
napinacz
Ska ta wiedza?
[/quote]
Z d.... Jak generalna większość wiedzy o transferach na tym forum :)
napinacz
Ska ta wiedza?
[/quote]
Zubereg przypier.....m sie tak dla zasady z nudow, aby Ci podniesc cisnienie ;);)
Przepisales tekst z TT z bledem.
Kiedy Kmita napisal ze do konca staralismy sie o jakiegos tam psa ty napisales ze sie staramy....co na obecna chwile bylo juz niezgodne z prawda.
Sprawdzasz moja czujnosc? ;););)
[quote='eredin' pid='1358657' dateline='1547809591']
napinacz
Ska ta wiedza?
[/quote]
Z d.... Jak generalna większość wiedzy o transferach na tym forum :)
[/quote]
na temat wiedzy, polecam , niecale 3 minuty a wasze zycie sie zmieni
https://www.polskieradio.pl/9/305/Artykul/263973,Wiedziec-czy-miec-wiedze
wkurwia mnie ten bekart jezykowy i jego powtarzanie
chyba jakis transfer sie szykuje :)
Nie wiem czy to nie o hokej chodzi...
O hokej. ;)
Było info na TT o tym, że trafi do nas jakiś Słowak ;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)