[quote='SaNtO' pid='1335094' dateline='1535632125']
Co to 2ogole znaczy trudne negocjacje?
Ja negocjacje rozumiem tak:
Siema chcemy Kapiego
Ok 2 miliony funtow
Nie no stary tyle nie to może wypożyczenie za 500 i wykup za milion?
Nie. Wypożyczenie za 500 wykup za 1,5.
Nie no stary dajemy teraz bańkę a potem macie prawo pierwokupu.
To są negocjacje na 2 godziny.
No chyba że to wygląda tak że Tabis zebra. Daj mnie kapóstem bo mam horom krakowie...
Zupełnie nie rozumiem. Dajesz 2 bańki i masz gościa. Co za problem. Jak ktoś pisał za rok się go sprzeda do Włoch za 5
[/quote]
Toś się kolego rozpędził. 2 godziny to zajmuje najpierw odebranie faksu, przetłumaczenie, przekazanie tłumaczenia do Generała, oczekiwanie na odpowiedź generała, przetłumaczenie odpowiedzi, napisanie faksu, wysłanie faksu, ponowne wysłanie faksu bo ktoś wklepał kierunkowy zamiast do Anglii to do Radomia i tak z każdym elementem.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='pietrolo' pid='1335100' dateline='1535633284']
Siema chcemy Kapiego
Ok 2 miliony funtow
No chyba że to wygląda tak że Tabis zebra. Daj mnie kapóstem bo mam horom krakowie...
Zupełnie nie rozumiem. Dajesz 2 bańki i masz gościa. Co za problem. Jak ktoś pisał za rok się go sprzeda do Włoch za 5
[/quote]
Toś się kolego rozpędził. 2 godziny to zajmuje najpierw odebranie faksu, przetłumaczenie, przekazanie tłumaczenia do Generała, oczekiwanie na odpowiedź generała, przetłumaczenie odpowiedzi, napisanie faksu, wysłanie faksu, ponowne wysłanie faksu bo ktoś wklepał kierunkowy zamiast do Anglii to do Radomia i tak z każdym elementem.
[/quote]
Kolega naprawdę sądzi ,że Jakub z Januszem potrzebują tłumaczenia fax-u z angielskiego ROTFL
Owszem mogą stosować takie czy inne działania ale na pewno nie z powodu nieznajomości języka.
Oczywiście masz racje ,ze Santino zapędził się w swojej wizji negocjacji bardziej niż Probierz w
wywiadzie "idziemy na mistrza" ;)
[quote='Vola1906' pid='1335097' dateline='1535632775']
Ponoć nie tylko zabiegamy o Kapiego, trwają negocjacje z Michałem Żyro na wypadek jakby z Kapim nie pykło. Też tylko wypożyczenie.
P.s jak pismaki napisały o Cabrerze to wierzycie, a jak pisałem że mi wczoraj ktoś zajechał droge jak skręcał na wielicka z Cabrera to nie wierzycie. Już wam nic tu nie napisze ciekawego :D
[/quote]
ty widziałeś Cabrere 2 brazyliano też wczoraj ktoś widział to gdzie oni są w szafie ich zamkneli jak w niedziele mecz certyfikaty nie idą w 5 minut
[quote='pietrolo' pid='1335100' dateline='1535633284']
Siema chcemy Kapiego
Ok 2 miliony funtow
[/quote]
[/quote]
Problem w tym,że Angole mogą nie mieć już faxu
- Edytowany
Vola lubi i cieszą go puszczanie tutaj jakiś historii i sensacji transferowych a później cieszy że gdzieś ktoś to podlapie i czuję się celebryta :D tylko jeden się dał nabrać i to nie jest żaden pismak tylko kebabozerca
Angole puszczaja twitta "Chcemy dwie banki", Klub puszcza twitta "lejce wam sie popierdolily z dwoma bankami", Probierz puszcza twitta "Plis let Kapustka go, my flower is going to die", Boniek puszcza tiwtta " Bierzcie Kapustke,to bede trzymal sedziow na wodzy", potem klub puszcza twitta "Wezmiemy Kapustke jak rozwiaze z wami kontrakt" itd itp
[quote='MakuKSC' pid='1335114' dateline='1535637893']
Angole puszczaja twitta "Chcemy dwie banki", Klub puszcza twitta "lejce wam sie popierdolily z dwoma bankami", Probierz puszcza twitta "Plis let Kapustka go, my flower is going to die", Boniek puszcza tiwtta " Bierzcie Kapustke,to bede trzymal sedziow na wodzy", potem klub puszcza twitta "Wezmiemy Kapustke jak rozwiaze z wami kontrakt" itd itp
[/quote]
A na koniec, twita puszcza legendarny Hosek "wezcie mnie z powrotem a nie Kapustke "
Santo widze że dalej swoje miliony .Tylko już poszedleś dalej bo z 2 mln euro dajesz 2 mln funtów .Ja się pytam kiedy przestaniesz się kompromitować i dorośniesz ?
Wykup Kapustki jest nie realny .Po pierwsze kwota .Filipiak wydał najwięcej 750 tyś euro i mało prawdopodobne by pękła kiedyś bańka .Nie ma nastawienia na wynik a odwrotnie to po co ma to robić ?
Druga najważniejsza sprawa część zarobków na wypożyczeniu będzie pokrywać Leicester .On tam zarabiał ponad 500 tyś zł na miesiac u nas dostanie maks 50 .To powoduje że przenosiny są nie realne .
No ale ilez mozna gadac przy kawie
Na temat jednego rezerwowego zawodnika
https://www.fclugano.com/miroslav-covilo-puo-finalmente-rinforzare-i-bianconeri/
Nastapila cisza , przed burzą czy godzina 19:06 ?
- Edytowany
Wklejam jako ciekawostke,utro ostatni dzień okienka my szukamy na gwałt napastnika a on sie marnuje w takiej druzynie-warto zwrócić uwagę na zawodnika na literę "T" ,:)
Młodzicy Cracovii zainaugurowali rozgrywki w Małopolskiej Ligi Młodzika. W pierwszym meczu zmierzyli się z zespołem Milenium Skawina. Nasi zawodnicy rozgromili rywali wygrywając spotkanie aż 18:0!!
MLM: Cracovia - Milenium Skawina 18:0 (10:0)
Cracovia: Kolber - Płatek, Kwiatek, Kuczmier, Kucharczyk - Pelc, Tabisz, Bzdyl - Kołodziej
Bramki:
1:0 Kucharczyk 2’
2:0 Kołodziej 4’
3:0 Pelc 7’
4:0 Bzdyl 9’
5:0 Tabisz 17’
6:0 Tabisz 18’
7:0 Kucharczyk 24’
8:0 Kołodziej 28’
9:0 Tabisz 29’
10:0 Kołodziej 30’
11:0 Bzdyl 31’
12:0 Tabisz 34’
13:0 Bzdyl 35’
14:0 Tabisz 38’
15:0 Kucharczyk 43’
16:0 Tabisz 50’
17:0 Kucharczyk 52’
18:0 Tabisz 53’
[quote='piotrek67' pid='1335142' dateline='1535645086']
Wklejam jako ciekawostke :)
Młodzicy Cracovii zainaugurowali rozgrywki w Małopolskiej Ligi Młodzika. W pierwszym meczu zmierzyli się z zespołem Milenium Skawina. Nasi zawodnicy rozgromili rywali wygrywając spotkanie aż 18:0!!
MLM: Cracovia - Milenium Skawina 18:0 (10:0)
Cracovia: Kolber - Płatek, Kwiatek, Kuczmier, Kucharczyk - Pelc, Tabisz, Bzdyl - Kołodziej
Bramki:
1:0 Kucharczyk 2’
2:0 Kołodziej 4’
3:0 Pelc 7’
4:0 Bzdyl 9’
5:0 Tabisz 17’
6:0 Tabisz 18’
7:0 Kucharczyk 24’
8:0 Kołodziej 28’
9:0 Tabisz 29’
10:0 Kołodziej 30’
11:0 Bzdyl 31’
12:0 Tabisz 34’
13:0 Bzdyl 35’
14:0 Tabisz 38’
15:0 Kucharczyk 43’
16:0 Tabisz 50’
17:0 Kucharczyk 52’
18:0 Tabisz 53’
[/quote]
Już nawet Tabisz gra w juniorach aby zaoszczędzić na wypłatach dla młodych czy to jego latorośl czy Bóg go pokarał tylko takim nazwiskiem?
- Edytowany
Siema chcemy Kapiego
Ok 2 miliony funtow
[/quote]
Powiem Ci, że przy takim załatwianiu transferów w "2 godziny" czyli można powiedzieć "w progu" to Nasza Cracovia składałaby się tylko z takich Zenjov-ów i Culin :D
A co to za problem dać 2 bańki? Tyle dostaliśmy tyle oddajemy. Poprostu Filipiak wyciąga z sejfu to co Angole przesłali dwa lata temu i ale przekazem pocztowym do Leicester. Podać adres?
Nic nie tracimy tylko zyskujemy możliwość kolejnej sprzedaży. Kapustka już się nazarl kasy. Jak go ta dupencja nie wydoila to powinien w tym momencie być już milionerem. Nie o kasę więc chodzi a karierę.
Wyłożenie dwóch baniek to załatwienie transferu w dwie godizny. Jak zakup samochodu. Dzwonisz do merca i mowisz dzień dobry chce nowa c klasę
Ok kosztuje 200 tysi. Ok już jadę z walizka kasy. Wchodzisz, podpisujesz kwity i wyjeżdżać mercem. Banalne.
Rozumiem że negocjacje trwają bo nie ma kasy i kombinują jak tu mieć super zawódnika za frajer. Żałosne
Na merca mysle,ze trzeba chwile poczekac.Z Kapustka moglaby byc krotka pilka, ale pewnie Filipiak nie widzi takiej stopy zwrotu, bo przeciez sie chlopak odrobine postarzal.
[quote='SaNtO' pid='1335151' dateline='1535647476']
A co to za problem dać 2 bańki? Tyle dostaliśmy tyle oddajemy. Poprostu Filipiak wyciąga z sejfu to co Angole przesłali dwa lata temu i ale przekazem pocztowym do Leicester. Podać adres?
Nic nie tracimy tylko zyskujemy możliwość kolejnej sprzedaży. Kapustka już się nazarl kasy. Jak go ta dupencja nie wydoila to powinien w tym momencie być już milionerem. Nie o kasę więc chodzi a karierę.
Wyłożenie dwóch baniek to załatwienie transferu w dwie godizny. Jak zakup samochodu. Dzwonisz do merca i mowisz dzień dobry chce nowa c klasę
Ok kosztuje 200 tysi. Ok już jadę z walizka kasy. Wchodzisz, podpisujesz kwity i wyjeżdżać mercem. Banalne.
Rozumiem że negocjacje trwają bo nie ma kasy i kombinują jak tu mieć super zawódnika za frajer. Żałosne
[/quote]
Po co zaraz kupować nowego Mercedesa,kiedy można za grosze wynająć używany z kierowcą ?
- Edytowany
Taki problem Santo że Filipiak to dusigrosz .Patrzy by wyjąć a nie wydać .Więc skończ w końcu twoją dziecinadę , pajacowanie bo robisz z siebie idiotę .
Tyle razy cię prosiłem i odnoszę wrażenie że chcesz robić ludziom na złość .Każdy chodzi wkurwiony wynikami i grą a tu czyta takie nie realne bzdury .
Nikt nie wydaje z ekstraklasy takich kwot więc nie kompromituj się .
Ten transfer jest nie realny nie tylko z powodu odstępnego .Jest nie realny z powodu zarobków piłkarza .Przeniósł byś się z Ligi Angielskiej jak masz 500 000 na miesiąc na 50 000 do ligi Polskiej plus w dodatku ,,wspólpracę '' z tabiszem ?
Wypożyczenie jest prawdopodobne bo część kasy z kontraktu zapłaci Leicester . Bartek chce się odbudować by wrócić do dobrego grania i dobrego zarabiania .
Filipiak biedaku plać
Przedewszystkim tu nie chodzi o pieniądze bo to trener zabiega o to żeby Kapustka został. Na wykupienie napewno nie mamy szans, w gre wchodzi tylko wypożyczenie ale i tego Leicester niechętnie przyjmuje do wiadomości. Kapustka spakowany już jest i czeka.
Ps.: Leicester znam prawie jak Kraków ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (10 użytkowników)
PanP, doghunters, Niewidoczni (2), Goście (6)