[b]Kur**, nie wierzę, co tu się odpierdala![/b]
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Może chodzi o względy rodzinne? Jego pierwszy klub zagraniczny, dwa jego występy na prawdę słabe - problem z aklimatyzacją?
Porażka to co się dzieje w klubie wygląda dramatycznie źle tak źle chyba dawno nie było....
Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
610 strona transferów i w końcu się doczekałem... transfer po którym spadłem z krzesła!
No czyli miałem racje
[quote='pantenorek' pid='1330517' dateline='1533819170']
Może chodzi o względy rodzinne? Jego pierwszy klub zagraniczny, dwa jego występy na prawdę słabe - problem z aklimatyzacją?
[/quote]
olbrzymi dystans między Hiszpanią a Polską, kompletnie inny klimat, ogromne róznice kulturowe, brak ludzi o tej samej narodowości w promieniu 300 km, z pewnością te względy zadecydowały o odejściu Hiszpana
no bo przecież nie może to mieć wpływu z tym że klub jest zarządzany przez grupę amatorów którzy na każdym kroku próbują wyruchać kibiców, zawodników i pracowników klubu, po pierwsze bo nigdy nie próbowaliby z tego z zagranicznym zawodnikiem który pierwszy raz znalazł się w innym kraju, nie zna języka i nie jest zrzeszony w żadnej agencji menedżerskiej która mogłaby go ostrzec przed (potencjalnymi, i nigdy nie mającymi miejsca) brudnymi zagrywkami Tabisza a po drugie wszyscy wiemy że wartości moralne osób z pięterka nigdy by nie pozwoliłyby na takie zachowanie
Tak, miało być spadnięcie z krzesła i jest!!! I to z opóźnieniem!!! Panie, to jest suspence jak u Hitchcocka!!!! Bardziej rozrywkowo niż w cyrku.
Spoko może mają już kogoś na oku na jego miejsce, kto wciąga ta ligę nosem :)
[i]spieszcie się podziwiać kopaczy,
tak szybko odchodzą.[/i]
Taaaa... przywrócili przecież Szczepaniaka ;)
BTF w natarciu czyszczą szatnię żeby nie płacić pensji...
- Edytowany
Chodzą słuchy, że klub jest na finiszu negocjacji z dwoma skrzydłowymi, podobno już od pewnego czasu byli obserwowani przez MP.
https://www.transfermarkt.pl/michal-wisniewski/profil/spieler/528325
https://www.transfermarkt.pl/szymon-kiebzak/profil/spieler/384478
Z tym drugim podobno może być ciężej, bo niedawno zmienił klub.
Sam już nie wiem co o tym sądzić, przychodzą mi do głowy różne teorie spiskowe, że nagle się wszystko zaczęło sypać. A może ktoś w klubie po ( w miarę) udanej rundzie wiosennej przestraszył się że pozycja Probierza za bardzo urosła i może mieć większy wpływ na generała niż ten ktoś ??
No to po likwidacji rezerw mamy kolejny element "Wielkiego Projektu" MP w Cracovii.
Skontaktowaliśmy się z Dariuszem Guzikiem, dyrektorem ds. marketingu i PR w Cracovii. - Tak, to prawda, Elady opuszcza klub. Zawodnik przyszedł do nas i poinformował, że ma problemy rodzinne i chce wrócić do Hiszpanii. My po zapoznaniu się ze sprawą przystaliśmy na to i wydaliśmy zgodę na przenosiny naszego skrzydłowego do Cartageny.
Próbowaliśmy zasięgnąć języka w Hiszpanii u jednego z tamtejszych dziennikarzy. - Znam Elady'ego i nie chce mi się wierzyć, że ma jakieś problemy rodzinne, zwłaszcza że przechodzi do największego rywala swojego byłego klubu, a nie wraca do Realu Murcia. Nie wykluczam, że po prostu nie spodobało mu się w Krakowie. A może trudno było mu zrozumieć polski i się poddał? Elady od zawsze był "bardzo hiszpański" - mówi w rozmowie z 2x45 Jose Pastor, dziennikarz Radio Marca Cartagena.
[url=http://www.2x45.info/aktualnosci/55889/kuriozum-w-cracovii-elady-zorrilla-dolaczyl-do-klubu-w-lipcu-i-juz-wraca-do-hiszpanii/][LINK][/url]
Brać Michalaka z Legii póki czas
- Edytowany
ALRS, ale przecież ten ktoś nie kazał Probierzowi przegrać dwóch męczy, zremisowac u siebie i to wszystko w mega mizernym stylu ;)
A Michalaka chce Zabrze.
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Bardzo to dziwne że Filipiak tak bez problemów rozwiązuje ważne kontrakty i pozwala na odejście z klubu.Coś mi tu śmierdzi.
Nie widzę innego skrzydłowego na ten monent . Dać za chłopaka 500 tys euro i będziemy zadowoleni .
Moze oprocz drugiej druzyny mozna rozwiazac rowniez pierwsza ? Bo ta sie na ta chwile nie nadaje do niczego...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)