[quote='tomecki' pid='1274848' dateline='1504090257']
Ja bym wziął tego:
https://www.transfermarkt.pl/darren-potter/profil/spieler/22231
D upy szkłem by nie podcierał, nie ze stajni webera, zajady zaleczone, krótko mówiąc "wzmocnienie na wczoraj" ;) ;)
[/quote]
Pod każdym względem kandydat idealny . :D
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
niech mi jakiś qmkaty ekspert wyjaśni: czy ten sam zawodnik może być jednocześnie zgłoszony do rozgrywek ekstraklasy (przez nas) i do rozgrywek II ligi (przez Garbarnię). I czy Szymek Kiebzak jest do tej Garbarni znowu wypożyczony czy juz sprzedany?
Tymczasem Sandecja bierze Chomczenowskiego z Jagi. Bardzo dobry ruch.
Powrót Budzika... to by było coś, co byśmy wspominali latami.
Nie wiem kto by się bardziej ośmieszył - klub czy on.
[quote='hank' pid='1274852' dateline='1504091557']
[quote='tomecki' pid='1274848' dateline='1504090257']
Ja bym wziął tego:
https://www.transfermarkt.pl/darren-potter/profil/spieler/22231
D upy szkłem by nie podcierał, nie ze stajni webera, zajady zaleczone, krótko mówiąc "wzmocnienie na wczoraj" ;) ;)
[/quote]
Pod każdym względem kandydat idealny . :D
[/quote]
Dokładnie :) już widzę jak Potter pisze (pozytywnie lub nie) o Potterze ::P ... lekka schiza :)
[quote='Rock' pid='1274856' dateline='1504092564']
Powrót Budzika... to by było coś, co byśmy wspominali latami.
Nie wiem kto by się bardziej ośmieszył - klub czy on.
[/quote]
Ale imaginujesz jaki by był PR
Kolejne okienko, kolejne w którym sprowadzamy wagon piłkarz, kolejne w którym wymieniamy szrot na inny szrot. Zamiast ściągnąć co pół roku 3,4 porządnych piłkarzy(+2/3 młodych zdolnych) to bierzemy jakichś peskoviciow, deje itp - komu to potrzebne. Sprowadziliśmy 3 środkowych obrońców, każdy zdążył zawalić juz po min 1 golu, banderowiec chyba imo najlepszy, w parze z siplakiem to chyba optymalne ustawienie.
Z dealow last minute ubyl Gawle i Kiebzak. Schodzimy z kosztów LM księgowych jest nasza
[quote='szaleniec' pid='1274884' dateline='1504102594']
Z dealow last minute ubyl Gawle i Kiebzak. Schodzimy z kosztów LM księgowych jest nasza
[/quote]
Haha jakie to są koszty jak chłopaki grali zadarmo
- Edytowany
[quote='Navi' pid='1274850' dateline='1504090690']
[quote='focus' pid='1274847' dateline='1504090226']
No to jeden już jest i jeszcze rozgrywający i koniec
[/quote]
No i to jest wiadomość! :D
[/quote]
Jaka wiadomość?
Mam nadzieję, że nie chodzi o tego Finka, bo co to k...a jest? Na ostatniej prostej okienka transferowego oczekuje się prawdziwych okazji, a nie gości którzy niczym szczególnym się nie wyróżniają. Ja wiem, że potter będzie klaskał uszami bo mu gość pasuje do koncepcji (sprowadzają bocznego obrońcę, znaczy Sowah be), ale wartość tego gracza jest na poziomie Sowaha, a do tego starszy.
Nie chcę oceniać po samych liczbach, statystykach i parametrach finansowych, ale na pierwszy rzut oka - megadurny transfer :(
PS:Gość ma jedną tylko zaletę, może grać na obu bokach obrony, bardziej na OP niż OL, taki gorszy sort Diego.
Choćbym teraz napisał nazwisko rozgrywającego to i tak połowa osób zaraz zacznie napierdalać że szrot że parch.Więc lepiej nic nie mówić i spokojnie czekać.A na tym forum to niema szans żeby było dla wszystkich Ok. :D
[quote='focus' pid='1274887' dateline='1504105095']
Choćbym teraz napisał nazwisko rozgrywającego to i tak połowa osób zaraz zacznie napierdalać że szrot że parch.Więc lepiej nic nie mówić i spokojnie czekać.A na tym forum to niema szans żeby było dla wszystkich Ok. :D
[/quote]
[url=http://cracovia.krakow.pl/member.php?action=profile&uid=9006]@focus[/url] zawsze możesz napisać na priv :)
Poczekajże parę/paręnaście godzin.Nie wytrzymasz?Po chuj się prosisz?Jeśli focus będzie miał ochotę,to napisze na forum.Miejcie honor i nie błaźnijcie się .Jeśli będzie transfer,to będzie.Messiego się spodziewacie,że tak przeżywacie? ;)
To nie kwestia proszenia. Widzisz gdzieś żebym pisał coś w stylu: focus błagam, powiedz kto, bo nie zasnę bez tej wiedzy itd itp? Nie widzę tu nic w kwestii honoru i błaźnienia się. Także troszkę tak jak kulą w płot trafiłeś. Z pasiastym pozdrowieniem
Ok,Ty napisałeś "jak coś to na priv"(czy jakoś tak),inny tam pisze "focus napisz...".To w moim mniemaniu jest proszenie się gościa,który ma wiedzę odnośnie transferów,ale odkąd założył wątek wbrew zasadom(i się obraził)-zachowuje się infantylnie.Wszystko w stylu-wiem,ale nie powiem...etc...Ogólnie dziecinada.
Znany nam wszystkim menadżer a raczej grupa menagerska ohne berater - zaproponował nam 2 zawodników że swej stajni bez klubu , stąd doniesienia w mediach o chorwatach, ale pomylili osoby chodzi o Ivana Curjuric lub Igor Banovic (ten jak budzik może grać śp albo do - nominalnie typowy rozgrywający.) Więc ten drugi bardziej pasuje do taktyki MP.
[quote='ronnie79' pid='1274894' dateline='1504107647']
Ok,Ty napisałeś "jak coś to na priv"(czy jakoś tak),inny tam pisze "focus napisz...".To w moim mniemaniu jest proszenie się gościa,który ma wiedzę odnośnie transferów,ale odkąd założył wątek wbrew zasadom(i się obraził)-zachowuje się infantylnie.Wszystko w stylu-wiem,ale nie powiem...etc...Ogólnie dziecinada.
[/quote]
Napisałem - Zawsze możesz na priv napisać, w kontekście żeby nie było tu malkontenstwa że temu nie pasuje, że szrot, że nie piłkarz - albo w drugą stronę że zbawca i że teraz będziemy wszystkich łoić jak leci. Focus ma rację, że nigdy wszystkich nie zadowoli dany piłkarz i tyle. Źle odczytałeś moje słowa, ale to tylko słowa pisane, bez wyraźnej mimiki i mowy ciała, więc każdy sobie interpretuje słowa po swojemu, nie wyczuwając kontekstu z jakim ktoś coś napisał.
Zapewniam, nie proszę się, ale jakbym dostał info na pw, lub oficjalnie w wątku to bym się ucieszył że wiem coś więcej o ewentualnym wzmocnieniu bądź nie naszej ukochanej sekcji piłkarskiej. Wszystkie polemiki, kłótnie i dyskusje i tak zmierzają w jednym kierunku, związane z troską i życzeniem aby wiodło się nam jak najlepiej ku chwale Wielkiej Cracovii!!!
Raz jeszcze - z pasiastym pozdrowieniem!
Uwaga uwaga w Krakowie wylądował lek na nasze bolączki - Claudiu Bumba ma przejść testy w niecieczcze, może go przejmiemy w drodze do Niecieczy i podpisze kontrakt na Wielickiej - gość wygląda na papierze - petarda. Jak Tbb stać na takie transfery a nas nie to kurwa to jest dramat. Dziękuję dobranoc
[quote='focus' pid='1274887' dateline='1504105095']
[/quote]
Niech zaczną sprowadzać porządnych graczy to nikt nie napisze. Faktycznie ten kibic Cracovii taki wymagający, 14 lat działań naszego guru, sukcesów 0, Ci okropni fani schabowego.
- Edytowany
Taką zdolną młodzież mamy ponoć a oddaliśmy zawodników do:
Grzegorz Gawle-Karpaty Krosno
Mateusz Jarzynka-Avia Świdnik
Szymon Kiebzak-Garbarnia
Dominik Ochał-JKS Jarosław
Damian Smoleń-Wólczanka Wólka Pekińska
Krzysztof Szewczyk-Puszcza Niepołomice
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!