[quote='focus' pid='1268510' dateline='1502209189']
Dawać już oficjalnie tą 10 :D
[/quote]
Będziemy zadowoleni ? ?
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='K_tomas_S' pid='1268515' dateline='1502209825']
[quote='focus' pid='1268510' dateline='1502209189']
Dawać już oficjalnie tą 10 :D
[/quote]
Będziemy zadowoleni ? ?
[/quote]
Tu zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony. Jakby Neymar przyszedł to ktoś by zaraz napisał że to nie piłkarz albo że będzie rozwalał szatnie od środka, albo że za mało zaangażowany w grę w defensywie. Albo że za chudy i musi na siłowni popracować. Ot takie to forum jest :)
Wtorek wieczór a my dalej jesteśmy w jego dupie. I to jeszcze bez Mirka który wypada na kilka tygodni. Kurwa mac rzeka jest mogą słaba ale szczęścia ma sporo. Oby w sobotę się skończyło chociaż wiara coraz mniejsza
Trzymajcie się krzeseł :)
[quote='morata' pid='1268572' dateline='1502226748']
Trzymajcie się krzeseł :)
[/quote]
trzymam się łóżka... wystarczy?
Będzie pan zadowolony ;)
- Edytowany
Do 24 siedzę na krześle w domu, potem się chwile kimnę. Od 8 będę siedział na krześle w pracy, mam nadzieje, że do końca zmiany konkretnie z niego zlecę
[quote='kaleb' pid='1268574' dateline='1502227092']
Będzie pan zadowolony ;)
[/quote]
który pan będzie zadowolony?
Pan Jakub? ;)
Ja się trzymam za wór. Obym go za bardzo nie ścisnął z wrażenia.
[quote='kaleb' pid='1268574' dateline='1502227092']
Będzie pan zadowolony ;)
[/quote]
Aluzja do tego programu w TVN Turbo? W sumie pasuje jak ulał. No i mógłby ktoś kiedyś nagrać Kubę, Bałdysa, Webera etc. w akcji, byłby hit :D
No i cisza. Focus, trolling lvl master?
cisza przed burzą ;)
Ależ wy jesteście nerwowi... poczekajcie a będziecie zadowoleni ;)
Ja będę zadowolony jak wygramy w derbach :)
podobno kuzyn Dimuna, albo Sowy, nie doslyszalem dokladnie
Byle nie kuzyn Froda
Uwielbiam takie bicie piany dwa miesiące po fakcie. Chłopa w klubie nie ma i nagle był głównym inspiratorem zwolnienia dwóch trenerów. K#rwa przecież jak ktoś ma takie informacje to są dwie opcje:
- od razu o nich pisze/mówi - bo zawodnik/cy działają na szkodę klubu przede wszystkim,
- lub niech zamilknie na wieki.
Zamiast pilnować klatek czasami też trzeba iść na trening i ustawić paru piłkarzyków.
Generalnie mi się głowa gotuje przy tego typu wiadomościach, ale że 90% tego typu "newsów" to są informacje z 4 ręki to trudno na ich podstawie wyciągać konsekwencje.
Co do podobno nowej 10 to nic kompletnie i nikt mnie nie zrzuci z krzesła. Na stole mam schabowego i trzymam się mocno.
zauwazyliscie ze temat Wojciecha Golli ucichl calkowicie w polsce.
Mial isc do nas , do slaska itp.
Jest za dobry na polską ligę lub płacenie za kolejne medialne newsy nic menago już nie pomogą.
[quote='quentin' pid='1268652' dateline='1502274198']
K#rwa przecież jak ktoś ma takie informacje to są dwie opcje:
- od razu o nich pisze/mówi - bo zawodnik/cy działają na szkodę klubu przede wszystkim,
- lub niech zamilknie na wieki.
[/quote]
widocznie ktos sie kapnal jesli przewietrzono szatnie
a pisac tutaj trzeba, inaczej bedzie dyskusja miesiacami o tym jak sie oslabilismy nie podpisujac kontraktu z X czy Y
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)