na bank jest nie przygotowany do sezonu i uwazam ze na dzisiaj taki Hubert Adamczyk nakrywa go czapka
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Na milion procent nie może być normalnie przygotowany.Poza tym w ilu sparingach wziął udział?Samo sobie odpowiem -0(nawet nie sprawdzając nigdzie).Zamknąć temat i tyle.Szanujmy się.
jeśli Miga jest tak samo rzetelny jak przy opisywaniu "Przygód barona [s]Munchchausena[/s] Bernatzkyego i kupowania przez niego gts" (dziś znów zamieścił w PS tonę bredni) - to faktycznie "bierzemy" Lipskiego
Czy jest przygotowany czy nie, to i tak można na Lipskim zarobić i chyba i to tutaj chodzi ;)
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Ale my rozmawiamy na temat faktycznego wzmocnienia zespołu już dzisiaj, bo tego bardzo potrzebujemy na tej pozycji.
Ja rozumiem, tylko mówię że wierchuszka nie odpuszcza tematu bo patrzą przez pryzmat przyszłego zarobku :)
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Ponoć trener ma teraz 100% głosu w sprawach piłkarskich. Ciekawe, czy on też chce Lipskiego?
Lipski!!!-)
co Lipski?
Chyba chodzi o odmianę przez przypadki , dla mnie to wołacz . A tak na poważnie szukamy pod lasem a mamy pod nosem i na niego trzeba stawiać na Huberta .
Budzinski jest do wzięcia :-)
A za ile ?
[quote='byrcyn1980' pid='1265575' dateline='1501246770']
Lipski!!!-)
[/quote]
[quote='hamer' pid='1265576' dateline='1501247068']
co Lipski?
[/quote]
A kupil se palac....
[img]http://pkinfilm.w.interiowo.pl/filmy/kiler/PDVD_005.jpg[/img]
Dajcie spokój z tym Lipskim. Jakby był tak dobry, to by już w maju/czerwcu miał nowy klub. A że do tej pory nie gra nigdzie w ekstraklasie tzn. ze jest: albo słaby albo mu menago namieszal w głowie.
Podzielam zdanie kolegi Hanka. Niech gra Adamczyk (na tej "10" ).
Pewnie Lipski odgania potencjalnych pracodawców tekstem: "Zechce mi pan wybaczyć, ale kur.a muszę iść, bo Probierz". :P
- Edytowany
Chyba pora na to, żeby PapaMod wjebał bana temu co się z klakierem zadaje (nie mylić z Tabiszem)
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=18155
Przesunięty do rezerw cska. Jakby go za frytki oddali...aczkolwiek powątpiewam w jego reaktywację.
Trzeba być jebniętym aby wpisywać w transfer Serafina do Garbarni - ilu kibiców znało Serafina? oczywiści poza kibicem, spod Bieszczad.( on chyba idzie na rekord nicków)
[quote='Churchill' pid='1265626' dateline='1501255900']
Trzeba być jebniętym aby wpisywać w transfer Serafina do Garbarni - ilu kibiców znało Serafina? oczywiści poza kibicem, spod Bieszczad.( on chyba idzie na rekord nicków)
[/quote]
Ilu kibiców znało Pestkę?
Dopóki nie ma wątku "transfery z klubu" trzeba gdzieś informować odejściu zawodników.
Brawo Gargamel. Czekam na informację o odejściu Ceglarza do Garbarni. To twój kronikarski obowiązek :)
[quote='Churchill' pid='1265626' dateline='1501255900']
[/quote]
Obojętnie czego sprawa dotyczy, pisanie o innym Pasiaku "trzeba być jebniętnym" jest po prostu chamskie i nie w porządku!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)