No ale uczciwie mówiąc, co ten Carlitos z rezerw Villarrealu wczoraj zagrał, to oklaski.
U nas tego typu piłkarzy po prostu nie ma. Zresztą ciągle obracamy się w kręgu nazwisk z zagranicy: Kostia, Vacek.
Ok, ale fajnie jednak byłoby mieć jakiś skauting. Tak to Jakubek odpali InStata i zobaczymy, co z tego wyjdzie ;)
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Widzieliście artykuł w PS o ekstraklasowych transferach graczy o których zaraz będzie mówiła cała liga?
Nie wiem czemu nie było tam ani słowa o naszych nowych graczach...
Dziwne...
[quote='Liptoon.' pid='1261318' dateline='1500115524']
Widzieliście artykuł w PS o ekstraklasowych transferach graczy o których [b]zaraz będzie mówiła cała liga[/b]?
Nie wiem czemu nie było tam ani słowa o naszych nowych graczach...
Dziwne...
[/quote]
bo już mówi np. były miliony a jest Deja ;)
u nas transfery robiono zawsze na czuja :D
[img]https://pbs.twimg.com/media/DErz0gmXUAE8dmi.jpg[/img]
miejmy nadzieję, że teraz się to zmieni-ło ;)
[quote='ian thorpe' pid='1261327' dateline='1500118528']
u nas transfery robiono zawsze na czuja :D
[img]https://pbs.twimg.com/media/DErz0gmXUAE8dmi.jpg[/img]
miejmy nadzieję, że teraz się to zmieni-ło ;)
[/quote]
chciałem znaleźć źródło i dałem "szukaj obrazu w google"
i napisało mi: Najtrafniejsze hasło dla obrazu : MARKETING
;)
Źródło to wczorajszy Przegląd Sportowy. ;)
Tak, znalazłem, że PS, ale to najtrafniejsze hasło w porównaniu do tekstu mnie nieomal zrzuciło z krzesła
Pobudka!!! Potrzeba wzmocnień,bo kadrę mamy słabiutką...
Defensywny pomocnik, rozgrywający,lewy obrońca na wczoraj.Dimun na wypożyczenie a Sowah niech wraca skąd przyszedł.Filipiak otrząsnij się do k.rwy nędzy!
Brakuje "10" . Reszta do ograrnięcia .
Spokojnie 10 będzie już niedługo ;)
temat z PL ? :)
[quote='focus' pid='1261600' dateline='1500148664']
Spokojnie 10 będzie już niedługo ;)
[/quote]
Dziesiąty sierpnia :)
- Edytowany
Rozgrywający by się przydał koniecznie, do tego ktoś jeszcze do ofensywy - może napastnik? Opcjonalnie wzmocniłbym się jeszcze kimś na boki obrony.
Spokojnie, zaraz wpadnie tu Santo i uświadomi Was, że skład to w sumie mamy spoko, a już na pewno silniejszy niż w zeszłym sezonie ;)
- Edytowany
Zdecydowanie. Pomyśleć ze mielibyśmy dziś do dyspozycji jeszcze Dąbrowskiego przez co nie musiałby grać Dimun )a w odwodzie byłby Drewniak który swoją drogą dał dobrą zmiane) i Wojcickiego dzięki czemu nie musiałby grać Deleu i byłoby super.
Nie potrzeba nam żadnej dziesiątki. Jak będzie to ok jak nie to i tak jest super skład. Ewentualnie pomyslalbym o czwartym skrzydlowym skoro mamy grać 4-4-2. Środek zabezpieczony, liczę na Ukrainca na środek obrony i nic tylko się zgrywac grać i wygrywać.
Lepszy trener lepsi zawodnicy. Dla mnie top 4 to jest nasz realny potencjał kadrowy
P.L.?
- Edytowany
Top4 w grupie spadkowej. Potencjał jest, warto to ugrać.
Focus w porównaniu do poprzednich okienek stracił 100% skuteczność, ciężkie czasy przed Cracovią.
Nie ma co zaklamywac rzeczywistość i. Sieroty po Zielinskim rów orz z młyna. Trochę żenada.
Prawda jest taka że trener zupełnie nie wykorzystał potencjału tej drużyny i prawie ja spuscil z ligi. Teraz ta drużyna jeszcze została wzmocniona więc wymagania rosną.
Lepszy trener lepsza drużyna na każdej niemal pozycji. Top 4
[quote='rozrabiaka' pid='1261652' dateline='1500152180']
P.L.?
[/quote]
Chyba chodzi o Patryka Lipskiego
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)