Z tego co wiem, to problemem nie był kontrakt Golli tylko rozmowy z NEC. Słyszałem o tym, że NEC wymagało około 250 tysięcy euro za Gollę.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
będzie cash z Jaro i miliony na transfery znów się będą zgadzać
Będzie kasa z Jaro więc mogli dać za Golle .Ukrainiec wydaje się niezły ale z tej 2 chyba każdy wybrał by Golle.
Potrzebujemy klasycznej 10 na wczoraj . I to dobrej a nie kolejnej sztuki.
Szczerze, to nie jestem przekonany że wybrałbym Gollę.
Dla mnie Golla to szczerze mówiąc niewiadoma. Przyznam się, że Golli poza nazwiskiem, które gdzieś tam, parę lat temu mi się może o uszy obiło, to chłopaka kompletnie nie kojarzyłem... Więc w zasadzie to nie mam pojęcia czy to dobry zawodnik czy słaby, jakoś z polskiej ligi go kompletnie nie pamiętam, ale wyszedłem z założenia, że skoro chce go Probierz, że skoro na forum panowała lekka euforia związana z tym zawodnikiem, to uznałem, że może niezły transfer by był :)
na forum euforia na Golla, bo on taki "amerykański" tzn. "holenderski"....tylko tyle, bo jak grał w Holandii to pies z kulawą nogą o nim nie pisał.
o zawodniku z Ukrainy też wiele nie wiadomo, ale wydaje się być bardziej doświadczony.
ten chorwat z 19stką od Azerów przeciwko którym gra Jaga... robiłby u nas różnicę
Ja tylko przypomnę, że jeden z naszych nowych nabytków (Zenjov) był jednym z kluczowych zawodników właśnie tej azerskiej drużyny z którą mierzy się Jaga i stanowił o jej sile. ;)
[quote='zerox1906' pid='1260838' dateline='1499967790']
ten chorwat z 19stką od Azerów przeciwko którym gra Jaga... robiłby u nas różnicę
[/quote]
czekamy aż[size=small] odpadną. Może już za tydzień ;)[/size]
Ktoś faktycznie spadł z krzesła krzycząc taka kasę za Golle .
Potrzebny lewy obrońca, dycha i skrzydłowy. Na Lipskiego nas nie stać?
Mihalik i Stepniowski nie maja aktualnej miniaturki na stronie oficjalnej . Biorąc po uwagę brak info odnośnie kontaktu Mihalika coś czuje ze sprzedamy go w tym okienku jeszcze .
[quote='zerox1906' pid='1260838' dateline='1499967790']
[/quote]
Pisalem o nim jakis czas temu juz po przyjsciu Zenjova ze skoro jego wyciagnelismy to moze by sie tez tego dalo rade.
Ian w przypadku Goli mylisz sie i to bardzo, to ze np. PS nie robil z nim wywiadow co tydzień nie zmienia faktu ze były o nim informacje i to dość systematycznie. Z wiadomych względów Glik czy Pazdan mieli więcej w necie publikacji, ale byl moment gdy dziwiono sie ze szans nie dostaje przy takich tuzach jak objechany na mme Dawidowicz co za obrońcę miał robić.
Dla mnie transfer Ukraińca jest ok. Ideałem byłoby jakby miał 26-27 lat, ale płakać nie bede ktoś Malarczyka zmusić do roboty musi lub pakowania. Zależy co Piotr wybierze.
Quentin, tak bez emocji. Niektórzy "biją" się o zawodnika, który spadł z drużyną w Holandii. Normalne jest, że gdy zawodnik jest DOBRY ( co najmniej), który ogłasza publicznie że nie będzie kopał w lidze niższej, cena za niego na tamtejsze warunki jest niska , to drużyny co najmniej środka tabeli o niego się biją. Natomiast Golla wraca do Polski, jak Steblecki. Ja nie oglądałem tego zawodnika w tamtejszej lidze, prawdopodobnie nikt z nas go nie oglądał, ale nie dziwi Was to małe ( by nie napisać zerowe) zainteresowanie tamtejszego rynku ? Mnie dziwi w stosunku do zrobionego "halo" na tego kopacza.
Miał opinię zdolnego, miał opinię niezłego w Pogoni, ale to było kiedyś. To Jaroszyński dzisiaj żegnany przez wielu bez żalu, DZISIAJ gra w reprze.
[quote='del_piero' pid='1260878' dateline='1499972684']
Potrzebny lewy obrońca, dycha i skrzydłowy. Na Lipskiego nas nie stać?
[/quote]
Skrzydłowy? Po cholerę 5 skrzydłowy?
[quote='morata' pid='1260880' dateline='1499972957']
Mihalik i Stepniowski nie maja aktualnej miniaturki na stronie oficjalnej . Biorąc po uwagę brak info odnośnie kontaktu Mihalika coś czuje ze sprzedamy go w tym okienku jeszcze .
[/quote]
Idąc twoim tokiem myślenia to Jaroszyński też nie powinien mieć miniatury.
Proszę Ian, mój wpis z "przed nastu" stron. Mam nadzieje ze pełna jasność w temacie. Co nie zmienia faktu że od każdego naszego środkowego z ubiegłego sezonu jest lepszy. W dodatku skoro w reprze na środku Cionek grywa to szału z wyborem nie ma. Lewej strony na obronie w Polsce nie ma co komentować. Taka pozycja chyba nie istnieje ;). [quote='quentin' pid='1260080' dateline='1499844989']
Ciekawi mnie czego szuka w Polsce gość (młody) po rozegraniu 2 pełnych sezonów w holenderskiej ekstraklasie. Jak sobie z menago wykombinował dalszą karierę? Przecież nie wraca by się odbudować, pieniądze też są tam lepsze. Zatem o co chodzi?
[u]Jak dla mnie możemy szukać dalej ŚO.
[/u][/quote]
Ten Ukrainiec Oleksiy Dytyatev dołączył dziś do Nas czy nie ?
Zdałem sobie dzisiaj sprawę,że czasy kiedy sprowadzenie Gregorka,Misana,Karwana,Haidemana,czy Derbicha uważałem za wzmocnienie już nie wrcócą.Jest mi smutno:(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
rozrabiaka, Goście (2)