[quote='Nesta' pid='1259725' dateline='1499719207']
O co chodzi z tymi krzesłami na stadionie ( TT Cracovii to wrzucił )
[/quote]
To są te krzesła z których mamy spaść ;) a skończy się na tym że siądzie Jakubek, Janusz pokaże mu jakie zrobił oszczędności podczas jego nieobecności, i to on spadnie z krzesła ;)
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Pewnie ma nas z nich wyrwać na widok meczu z Piastem.
Hehe na to wygląda ! :D
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Probierz uznał,że Cetnarowi potrzebna zmiana otoczenia,że musi poszukać nowych wyzwań i samemu sobie odpowiedzieć na pytanie,czy chce być dalej piłkarzem,czy pora na inne rzeczy w jego życiu.Codzienne zaangażowamie na treningu to trochę więcej niż odpustowe granie jakim Nas raczył w tamtym sezonie.U Mroczkowskiego będzie mu łatwiej,bo w jego składzie będzie dużo bardziej potrzebnym graczem,niż byłoby to na K1.Jeśli uwierzy w siebie,złapie dobrą formę,strzeli kilka bramek,może pójść drogą Vasiljeva i stać się na starość Cesarzem Cracovii..czego mu szczerze życzę.
Panowie, my z tym składem jesteśmy śmiesznie słabi, wygląda to źle. Trzeba nam kreatora gry obrońców i napastnika. Możecie na mnie nadawać ale my teraz mamy drużynę do spadku, bez Covilo i Dąbrowskiego to my możemy Bytowią walczyć. Drużynę trzeba na już wzmacniać.
- Edytowany
Na papierze też to wygląda nie ciekawie ale nie chce mi się juz napierdalac na ich wszystkich razem wziętych. Poczekam do soboty i wtedy po meczu pogadamy jak to wygląda. Ale obowiązkiem na wczoraj już powinien być rozgrywający którego nie mamy bo Adamczyka nie liczę bo to dopiero melodia przyszłości jeśli w ogóle wypali. Chciałbym juz wiedzieć co trener zadecydował w sprawie Forsella bo on zdaje się być rozgrywającym ale wiadomo ze nawet jakby został to musi dopiero wywalczyć sobie skład bo ma braki w przygotowaniu pewne..
Mamy grubego rozgrywającego - Forsell :D
Wg buków lokujemy się bodajże jako 6-7 najlepsza ekipa (razem z Pogonią, niestety za gts), niech mnie dangorka poprawi jak się mylę.
Czyli ani nie jest tak źle jak wieszczą defetyści, ani tak dobrze jak piszą oderwani od rzeczywistości.
Słabe jest to, że obniżyliśmy loty, no i, że nie wykorzystujemy finansowego potencjału (miejsce za gts w świetle zdarzeń z zeszłego roku to skandal). No ale to [i]nihil novi sub sole[/i].
Kilka godzin po tym jak Probierz został trenerem kurs na nasze mistrzostwo w sts poleciał z 50 na 25,czyli taki sam jak na gts.
Był ktoś wczoraj może na treningu? Forsell trenował z drużyną czy dalej sam coś tam działa nad zbiciem wagi? Jakieś newsy?
Jaroszynski out! idzie do Serie A
powodzenia Jaro,
w takim razie zostajemy z jednym lewym obronca
Wróci z podkulonym ogonem, a na teraz już Pestka jest lepszy.
No to gratulacje... dla agenta.
kurde, byłem tydzień na urlopie, wracam a tuL
ma forum napierdalanka, transferów in zero, za to Jaro out, a taki Borjan idzie do Sląska
będzie jakaś bomba z opóźnionym zapłonem, i albo transferowa, albo taka która wypierdoli MP w kosmos
PS. też mi się dziwnie czyta forum z tym MP, ciągle czytam to jako Mistrz Polski, taka podświadoma projekcja, szkoda że rzeczywistość nie nadąża na jej realizacja
- Edytowany
[quote='KruszynaKSC' pid='1259754' dateline='1499739239']
Forsell trenował z drużyną czy dalej sam coś tam działa nad zbiciem wagi? Jakieś newsy?
[/quote]
Czy ja dobrze rozumiem że jedyny chłop, który może grać na rozegraniu w rundzie jesiennej w klubie sam sobie coś tam zbija i nikt go nie kontroluje poza mechaniczną wagą stojącą w kącie?
Ciekawe czy Paweł ma świadomość że odchodząc za śmieszne pieniądze już na starcie mało kto będzie się nad nim rozczulał a przy ewentualnej kontuzji (czego nie życzę) zostanie odstrzelony bo cena "za frytki" niestety do tego się sprowadza. Nadzieja w menago co mu karierę prowadzi ;).
Nesta z dwoma lewym. .. Sowah i Pestka a od biedy i Diego.
[quote='KruszynaKSC' pid='1259783' dateline='1499760297']
Nesta z dwoma lewym. .. Sowah i Pestka a od biedy i Diego.
[/quote]
A Mraz w Sandecji takie u nas politico transferowe
a Cunta?
gosc przeciez, wiadomo - mecz o pietruche - nie byl jakis tragiczny, przyzwoity wystep z Piastem
Gdyby w Warszawie mieli taki kłopot bogactwa na lewej obronie Magiera mógłby spac spokojnie, niestety nie mają.
Za to ja śpię spokojnie będziemy siłą tej ligi ...
jak się wzmocnimy na pozostałych 10 pozycjach.
Cunta, Diego, Sowah.... ja pieprze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)