Ten Słowak OK do rotacji.
Golla (lub inny przyzwoity środkowy obrońca) cały czas niezbędny.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
No to jeszcze tylko Golla i dwóch rozgrywających i kadra dopięta :D
Na dziś zagraniczna kolonia z podanym wiekiem:
Peskovic 35
Deleu 33
Covilo 31
Zenjov 28
Forsell (?) 26
Ferrareso 25
Sowah 24
Mihalik 22
Vestenicki 21
Siplak 21
Dimun 20
Cunta 20
Jaroszyński podobno blisko Chievo:
https://www.tuttomercatoweb.com/serie-a/esclusiva-tmw-chievo-vicino-jaroszynski-del-cracovia-991570
[quote='bastardKSC' pid='1258860' dateline='1499426966']
Jaroszyński podobno blisko Chievo:
https://www.tuttomercatoweb.com/serie-a/esclusiva-tmw-chievo-vicino-jaroszynski-del-cracovia-991570
[/quote]
Niech idzie a za niego Mraza i gramy :D
Bardzo dobra wiadomość .
STR.266 post.#5314 i #5316 pisałem o tym ale ktoś ci napisze że focus i Ian piszą dyrdymały
A kto mówił, że piszesz dyrdymały?
Krakowska piłka w wykonaniu słowacko-hiszpańskim ;)
a ten Zemplin to chyba nie ma takiej świetnej obrony, skoro 1,5 roku temu przegrał z nami (wiem Siplak wtedy nie grał ;)
Jeżeli transfer Jaroszyńskiego do Chievo wypali, to mam nadzieję na zakup kogoś bardziej perspektywicznego niż Patrik Mraz. Facet ma 30 lat, nigdy nie osiągnął poziomu powyżej ekstraklasy, raczej lepszy już nie będzie, a nawet nie ma gwarancji, że osiągnie poziom z Piasta z sezonu 15/16. Tylko w tamtych rozgrywkach był na prawdę bardzo dobry.
Nie wiem, bo go nie widziałem nigdy na żywo, ale może Pestka już może zastąpić Jaroszyńskiego. W sumie Paweł grał u Nas regularnie już w 2014 roku, czyli miał wtedy 18 lat, dokładnie jak Kamil teraz. Oczywiste jest, że musi nabrać doświadczenia zanim będzie piłkarzem na poziomie ekstraklasy, ale może można mu już dać szansę?
Jest Sowah i Pestka na lewa strone obrony do tego Diego takze jest w kim wybierac ;)
Narazie za Jaro są bardzo śmieszne pieniądze plus bonusy.
W sumie wolę żeby na lewej grał Pestka. Dobrze jakby przyszedł Golla jeszcze na ŚO i jeden ogarnięty rozgrywający - może Furman!? Probieża raczej nie zwolni, w sumie jakby powiedział mu to co Kaczmarkowi to ciekaw jestem gdzie by chłopina wylądował :D
Jaro zresztą bardzo się pali i bardzo chce odejść.A z niewolnika niema zawodnika.Więc niech idzie w pizdu :sleepy:
[quote='focus' pid='1258878' dateline='1499430319']
[/quote]
Nie wiem ale ja nie potrafię w Jaroszyńskim dostrzec tego czegoś. Dla mnie nie jest on zbyt dobrym lewym obrońcą - zbyt wiele błędów popełnia. Jednocześnie dziwię się, że taki Bednarek czy Kownacki poszli za takie pieniądze.
[quote='focus' pid='1258880' dateline='1499430431']
Jaro zresztą bardzo się pali i bardzo chce odejść.A z niewolnika niema zawodnika.Więc niech idzie w pizdu :sleepy:
[/quote]
Dlaczego w pizdu, ma kolejne 4 lata grać o utrzymanie, patrzeć na wałki Tabisza i spełniać misję społeczną Filipiaka ?
[quote='misiekm' pid='1258884' dateline='1499430634']
[/quote]
Dlaczego w pizdu, ma kolejne 4 lata grać o utrzymanie, patrzeć na wałki Tabisza i spełniać misję społeczną Filipiaka ?
[/quote]
Prezentując taki poziom sportowy, dużo więcej nie osiągnie. Nikt po nim nie będzie płakał.
[quote='misiekm' pid='1258884' dateline='1499430634']
[/quote]
[/quote]
Każdy z naszych piłkarzy to robi. :) Tylko jeden chce grać a drugi nie.Dlatego napisałem w pizdu
[quote='Sehtan' pid='1258881' dateline='1499430489']
[quote='focus' pid='1258878' dateline='1499430319']
[/quote]
Nie wiem ale ja nie potrafię w Jaroszyńskim dostrzec tego czegoś. Dla mnie nie jest on zbyt dobrym lewym obrońcą - zbyt wiele błędów popełnia. Jednocześnie dziwię się, że taki Bednarek czy Kownacki poszli za takie pieniądze.
[/quote]
Myślę, że w przypadku Bednarka i Kownackiego, to jest raczej kwestia potencjału, niż obecnych umiejętności. To są młodzi zawodnicy, już nawet ograni na poziomie ekstraklasy - Kownacki 94 mecze w ekstraklasie + 8 w rozgrywkach europejskich, a on przecież ma dopiero 20 lat! Bednarek 48 meczów w ekstraklasie, więc trochę gorzej, tym bardziej, że jest rok starszy od Kownackiego. Tutaj można ich porównać z Jaroszyńskim, który ma tylko 62 mecze w ekstraklasie, a jest zdecydowanie starszy od nich - rocznikowo już 23 lata.
Dodatkowo, nie bardzo wierze w te 6 mln euro za Bednarka, to jest pewnie kwota z wszystkimi bonusami, które przecież wcale nie muszą zostać wypłacone. To samo było z Kapustką, a jakoś tych 5 mln euro, o których była mowa w mediach, nie widać.
To co z tymi urlopami szefostwa. Spilaka mogli podpisac a Golli nie? Moze z tym Gollą to jednak fake?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)