Spokojny? Jak my bez sztycha byliśmy w tym meczu, jaki był w ogóle pomysł na gre?
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Matko i corko!!! Co to sie zas stanelo!!! Nie ma obrony nie ma srodka nie ma napadu nie ma taktyki nie ma trenera nie ma nic .. nic tylko trzeba brac mydlo i ciac zyly bo wyniki sparingow sa same lipne i co to bedzie w lidze Lo matko i Corko!!! Do tego prezesa nie ma Vicek tez na urlopie ARMAGADEDON!!!! NORMALNIE AGAGAMEDON!!!!!!
HEKUM KEJKUM JANUSZ RATUJ!!!!! HEJKUM KEJKUM JANUSZ RATUJ TYMI SWOIMI MILIONAMI!!!
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
[quote='konserwa' pid='1258338' dateline='1499265430']
Jak to skąd. Transfery Kapustki i Rakelsa to ponad 13 mln i to licząc bez drugiej raty, która jeśli wpłynęła to dopiero w 2017.
[/quote]
Witam kolegę!
Nie wiem skąd informacje o 13 mln złotych z transferów Rakelsa i Kapustki. Trochę pogrzebałem w komputerze, i odnalazłem sprawozdanie finansowe Comarchu za rok 2016. Jest tam informacja, że ze sprzedaży wartości niematerialnych i prawnych (w tą kategorię trzeba zaliczyć karty zawodnicze) MKS Cracovia SSA wygenerował przychody w wysokości 9,9 mln złotych. Z tego co pamiętam to transfer Rakelsa był pod koniec stycznia 2016, czyli także kwota za ten transfer musi być uwzględniona w raporcie.
Być może część kwoty ze sprzedaży zawodników jest księgowana w inny sposób, ale wydaje mi się to mało prawdopodobne.
- Edytowany
[img]http://i.iplsc.com/wojciech-golla/000698EUVR8WSCCN-C122-F4.jpg[/img]
Następny
Moje typy:
Kiebzak - przy wciąż niewyleczonych zawodnikach 1 składu pewnie zostanie, choć szału nie ma
Ochał - melodia przyszłości, wypożyczyć (chyba że jeszcze zagra w juniorach?)
Jarzynka - jak Ochał
Pestka - powinien zostać (i zostanie)
Szewczyk - mieszane uczucia; same poprawnie bite stałe fragmenty nie robią gry
Kanach - poprawnie, dobrze się rozwija, niech zostaje z 1 drużyną
Dimun - dla mnie[b] dobry[/b] mecz (wiem że Tomex mnie zabije, ale trudno, tak to widzę)
Wdowiak - dziś mniej widoczny, widać ciężkie treningi zrobiły swoje
Adamczyk - czar prysł: co akcja, to strata. Czas się żegnać?
Strózik - jeżeli jeszcze może grać w juniorach, fajnie, ale myślałbym o wypożyczeniu
Focus akurat tutaj bylem pierwszy :) i akurat tutaj zrodlo mam bardzo dobre :)
- Edytowany
Ten Golla mi podlatuje trochę ciawaresem z taboru?
Jeśli jest to może ktoś z seniorów rodu wywrozy co nas czeka w przyszłym sezonie ;)
Powinien być wzmocnieniem!
- Edytowany
nikogo nie zabiję, nawet nie plunę jadem :P, ale Dimun:
spieprzył 3 doskonale akcje Wdówki oddając piłkę rywalom, a jak z kolei trzeba było zabrać (lub odpuścić) to dał sędziemu pretekst do karnego (choć trzy razy cofałem transmisję i uważam, że kontaktu nie było). Jeśli takie 45 minut to jest dobry mecz - to w takim razie reszta zagrała genialnie. Oczywiście masz prawo do swojej oceny, ja jednak zostanę przy swojej :0
a komentując zdjęcie to na derbach trrzaby zaśpiewać
Golla strzel [---] Golla
No to Focus i Nesta - czekamy na kolejne info kto do nas dołączy. Ja z Golli będę bardzo zadowolony.
Ustalmy fakty. Do pierwszego składu nadają się: Sandomierski, Wójcicki, Malarczyk, Dąbrowski, Covilo i Piątek (nie wiem jak Zenjov) i tyle. Gadanie że Adamczyk może odpali albo Wdowiak to czyste mrzonki. Musimy ściągnąć klasowych piłkarzy, przynajmniej 4-5. I tyle. Na ten moment jest dramat i bardzo proszę nie zaklinać rzeczywistości. Albo gramy o coś albo o to co zawsze czyli utrzymanie. I jeszcze jedna zła informacja, pamiętajmy że skoro przegrywamy sparing za sparingiem, gramy piach, nie stwarzamy żadnych okazji to nagle za tydzień to się nie zmieni :)
[quote='docent' pid='1258421' dateline='1499274231']
Moje typy:
Kiebzak - przy wciąż niewyleczonych zawodnikach 1 składu pewnie zostanie, choć szału nie ma
Jarzynka - jak Ochał
Dimun - dla mnie[b] dobry[/b] mecz (wiem że Tomex mnie zabije, ale trudno, tak to widzę)
Strózik - jeżeli jeszcze może grać w juniorach, fajnie, ale myślałbym o wypożyczeniu
[/quote]
To kto w końcu wyjdzie w I pierwszej jedynastce ,nie mówiąc o rezerwowych w meczu z Piastem ? Całe zawirowania z transferami nie napawaja optymizmem.Czy Probierz ogarnie sam wszystkie problemy w związku z inauguracją ligi...Do tego nie wystarczy tylko trener...;)
[quote='JODKE' pid='1256540' dateline='1498679506']
[quote='Nesta' pid='1256518' dateline='1498678159']
Wojtek Golla u nas !
[/quote]
No i to jest k... prezent urodzinowy na który czekałem :-) . Bo dzisiaj dostałem tylko "stare skarpetki" :-P . Jeżeli się potwierdzi to wiszę Ci flaszkę :-D
[/quote]
Mam nadzieje ze mrozisz w zamrazalce :)
[quote='docent' pid='1258421' dateline='1499274231']
Moje typy:
Jarzynka - jak Ochał
[/quote]
Tak, Adamczyk jeden słabszy mecz w sparingu i już się pożegnać. Weź się zastanów co Ty piszesz.
- Edytowany
Del Piero: To nie jest ustalanie faktów, tylko opinii :D
Adamczyk - jeden słabszy... a które były te dobre? Te naprawdę zarąbiste? Niektórzy patrzą przez pryzmat chciejstwa. Nasi prezesi tak patrzyli na Vestenickiego, Adamczyk jest tak samo długo w klubie, albo i dłużej, a pokazuje nawet mniej. Czas kończyć z legendą.
[quote='KamilloLce' pid='1258426' dateline='1499274754']
No to Focus i Nesta - czekamy na kolejne info kto do nas dołączy. Ja z Golli będę bardzo zadowolony.
[/quote]
nie ważę sie nawet rownac z Focusem ktory jest dla mnie nr1.
licze jeszcze na 3 zawodnikow
Wielkie prawdopodobieństwo że Jaro teraz odejdzie.Czekamy jeszcze na min 2 szt
[quote='focus' pid='1258437' dateline='1499275146']
[/quote]
Jakie kierunki ma Jaro?
[quote='Partizan' pid='1258440' dateline='1499275282']
[quote='focus' pid='1258437' dateline='1499275146']
[/quote]
Jakie kierunki ma Jaro?
[/quote]
Z tego co wiem jeden z kierunków to słoneczna Italia ale to nie jedyna propozycja :)
[quote='docent' pid='1258434' dateline='1499274996']
Del Piero: To nie jest ustalanie faktów, tylko opinii :D
Adamczyk - jeden słabszy... a które były te dobre? Te naprawdę zarąbiste? Niektórzy patrzą przez pryzmat chciejstwa. Nasi prezesi tak patrzyli na Vestenickiego, Adamczyk jest tak samo długo w klubie, albo i dłużej, a pokazuje nawet mniej. Czas kończyć z legendą.
[/quote]
Porównujesz Vestenickiego, który zagrał u nas 35 razy do Adamczyka, młodszego o dwa lata, który zagrał 5 meczów i jakieś 160 minut? To się kupy nie trzyma.
Vestenicky miał dostatecznie wiele czasu, żeby pokazać, że jest słaby. Adamczyk za to miał już przebłyski dobrej gry, ale to wciąż bardzo młody chłopiec. Talent w nim widać i trzeba go dobrze poprowadzić.
Jak dla mnie jeszcze trzy transfery to MINIMUM w tym okienku (nie liczę Golli).
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)