Wg mnie pozbywanie się Budzika jest błędem. To zawodnik wysokiej klasy jak na naszą ligę i właśnie teraz mógłby rozegrać sezon życia, mając dobrych partnerów w zespole. Fajnie, że Probierz chce ściągnąć dobrych zawodników, ale nie można zapominać o tym, że na początku będą niezgrani, przytrafi się kilka porażek, morale pójdzie w dół i będzie to co zawsze, tylko z jeszcze lepszymi zawodnikami i trenerem niż zwykle.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
O jakim pozbywaniu mowa? Menago przedstawil zaporowe warunki, wiec klub nie przedłużył kontraktu. Nikt go na sile stad nie wypychał...
potter
Ja tam ufam Probierzowi. Widać ze to jego decyzje
Bardzo dobrze Panie Michale. Pozbyć sie trutniów, laserów i graczy z tzw kliki. Teraz tylko transfery in.
Co do samego pomysłu likwidacji rezerw to jestem sceptyczny - trener odejdzie, koncepcja sie zmieni i co będziemy zaczynać od nowa czy jak?
[quote='potter' pid='1254170' dateline='1498150486']
Jestem w szoku .To że pozbyto się muszkieterów to ok .Ale że Budzik i Cetnar odejdą to już jaja .Mamy gigantyczne potrzeby personalne ;
1 .bramkarz konkurent dla Sandomierskiego
2 .Mamy tylko 2 stoperów na 2 miejsca więc potrzeba 2
3 .wypadło 3 ze środka pola -Budzik odejście ,Cetnar wypożyczenie ,stebel kontuzja i praktycznie jesień z głowy .Doszedł 1 Fin .Więc tu brak 2
4 skrzydłowi miał dojść Kądzior na lewe skrzydło nie doszedł i kolejny wakat .
Łącznie potrzeba minimum 6 zawodników ,a do ligi nie daleko .
[/quote]
potter a przy Budziku,Cetnarze,Forsellu i Wasiliewie to kto by zapierdalał z nich w środku -luzacka drużynka ?
Potter w pilke gral na xboxie, a tam wystarczy odpowiednia kombinacja klawiszy i kazdy potrafi zapierdalac, on tego nie skuma
Obstawiam ,ze przyjdzie Kostia , trener nie mogl na konferencji tego powiedziec bo niektórym dalo by to do myslenia
Co do Budzika, to przecież nie jest tak, że nie dostał propozycji. Oczywiście każdy mówi co innego, prezes co innego, Budzik co innego, tak więc pewnie się nie dowiemy nigdy jak było naprawdę. Fakt jest jednak taki, że za bardzo po Budziku nie było widać chęci pozostania. Inna sprawa to czy faktycznie zasługiwał na dużą podwyżkę? Moim zdaniem nie, po prostu ma zbyt nierówną formę, i sporą część meczów przespaceruje. Wydaje mi się, że u Probierza zamiast sezonu życia, to Marcin mógłby mieć sezon na ławie, bo jednak mimo że umiejętności ma, to często na boisku przechodzi obok meczu, a Probierz będzie chyba wymagał od każdego zaepier... przez 90minut. Tak samo odbieram odejście Cetnara. Mateusz w sezonie, gdzie zajęliśmy 4miejsce, był w świetnej formie, jednak tak naprawdę w defensywie go nie było. Teraz jak nie miał formy w tym sezonie, to już w ogóle był dramat, wydaje się, że jednak mimo wszystko małe szanse są na to by przydarzył mu się znowu taki sezon jak ten gdzie miał dwucyfrowy wynik w golach i asystach.
Tak z ciekawości choć z bólem serca i ręki :) wszedłem na forum gts u i powiem Wam, że tam mają taki ból dupy z powodu trenera Probierza u Nas, że aż fajnie się te ich komentarze czytało heheh
[quote='Kajak' pid='1254164' dateline='1498149846']
Gdzie?
[/quote]
Ma propozycje z 4 klubów w tym jeden z zagranicy idzie na wypożyczenie na rok.Bardzo chciał zostać ale Probierz go niechce a DonFilipiak niechce rozwiązywać kontraktu ponieważ niewie co będzie za rok jak on to powiedział.
[quote='perkins007' pid='1254195' dateline='1498152026']
Tak z ciekawości choć z bólem serca i ręki :) wszedłem na forum gts u i powiem Wam, że tam mają taki ból dupy z powodu trenera Probierza u Nas, że aż fajnie się te ich komentarze czytało heheh
[/quote]
niemożliwe, przecież gargamel wczoraj orzekł że jaranie się Probierzem z boku wygląda "jak bycie dziwką, która przyjmie każdego"
Dziś Vassiljev był w Krakowie. Może to że go nie chcemy to tylko zasłona dymna.
A co z transferami do klubu? Bo cisza niesamowita, od poniedziałku nikt nie podpisał. Skandal!
:D
[quote='Vola1906' pid='1254087' dateline='1498140955']
Podobno K.V zadokował w hotelu Ibis na Salwatorze przed chwilą.
[/quote]
Podobno ostatni wolny pokój zabukował Rudnevs :)
a na poważnie to jakoś dziwnie jestem spokojny o transfer Vassiljeva, to nie byłoby w stylu Probierza zacząć spotkanie z dziennikarzami bez celowego wprowadzania ich w błąd :)
[quote='dangorka' pid='1254202' dateline='1498152785']
niemożliwe, przecież gargamel wczoraj orzekł że jaranie się Probierzem z boku wygląda "jak bycie dziwką, która przyjmie każdego"
[/quote]
Jak to mówią "Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia" :)
ZA ZGODĄ ZAINTERESOWANEGO, ponieważ ktoś napisał, że Focus to Prezes, wrzucam zdjęcie Focusa z ostatniego Treningu Noworocznego, gdzie pilnie nadzorował grę naszych zawodników, popijając wodę mineralną :D Zdjęcie ze zbiorów osobistych ;)
[img]https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/19433534_1600289570042320_1286883897_n.jpg?oh=a9dd633af895bad5bf8896b072b0fe08&oe=594DD9BE[/img]
Trochę luzu Pany :)
Fokus chłopie weź się do roboty! Transfery same się nie zrobią.
[quote='Kajak' pid='1254225' dateline='1498154290']
Fokus chłopie weź się do roboty! Transfery same się nie zrobią.
[/quote]
Jak widać na zdjęciu, nad transferami pracuje tylko od święta.
Znany z gry w Piaście Gliwice Kamil Vacek (Maccabi Haifa) może wrócić do Ekstraklasy. O transfer Czecha zabiegają Jagiellonia i.. Cracovia.
z tt Janekx89
Janekx89 na twitterze (źródło zawsze pewnych informacji, jedna z pewniejszych osób na TT): "Znany z gry w Piaście Gliwice Kamil Vacek (Maccabi Haifa) może wrócić do Ekstraklasy. O transfer Czecha zabiegają Jagiellonia i.. Cracovia."
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!