Jakbym mógł wymienić to Haidemana i Lacica zastapil bym Szałachem i Gracjanem
-
-
10 najbardziej udanych (inaczej) transferów ery ComArchu
to nie jest konkurs na frekwencję, więc można edytować ile wlezie w ramach cofania się sklerozy ;). Ja też skorzystam
Za późno,już nie można wymienić :P Z większością zawodników typowanych przez forowiczów zgadzam się i dodałbym jeszcze Łukasza Kubika do tego zacnego grona.
Żarko Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Lacica umieścilem mając na uwadze jego postawę
> z okresu panowania Podola:)
Czy kolega to nie pomylił Lacica z Mikuliciem ?
szuwarek Napisał(a):
> Krzysztof Janus? to chyba nieudolność trenera
> Cracovii, a nie Janusa!
Trener trenerem, ale wątpię, czy kazał mu grać ch**owo. Janusa zapamiętałem jako bojaźliwego, obsranego kolesia, którego przerastała na tamte czasy gra w Ekstraklasie.
Może to bardzo wrażliwy, sympatyczny i wartościowy człowiek, ale w koszulce Cracovii wtedy nie chciałem go oglądać.
...niestety, ale na talentach to trzeba się znać - Janus dziś jest bardzo dobrym piłkarzem i wyceniany jest na 250 tys euro
Żarko Napisał(a):
> Jakbym mógł wymienić to Haidemana i Lacica
> zastapil bym Szałachem i Gracjanem
O tak, Szałachowski zdecydowanie!
A to jednak nie najgorzej z moją pamięcią, bo pierwszy wymieniłem Szałachowskiego :)
Fakt, że nazwisko musiał mi przypomnieć syn:(
Janus to nie piłkarz. Zdecydowanie top 3
Teraz dostaliśmy tylko potwierdzenie, że Janus był słaby tylko przez trenerów. Skoro to nie piłkarz, to oznacza że spokojnie mógłby być wśród najlepszych w lidze.
ALRS Napisał(a):
> Żarko Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Lacica umieścilem mając na uwadze jego
> postawę
> > z okresu panowania Podola:)
>
>
> Czy kolega to nie pomylił Lacica z Mikuliciem ?
Dzięki,troche mi ten Lacic nie pasował,ale nazwiska Mikulic dzisiaj już bym sobie nie przypomniał.Szałacha umieszczam tuż za Magierą
Budaković, Jarabica (ale kontuzje), Saidi, Bartczak, Szałachowski, Kuś, Zjawiński, Radomski, Horoszkiewicz
Zmiany: Kosztem Struny i Lacicia - lądują Saidi i Bartczak
Mateusz "a nie mam ochote na ta zmiane, posiedze" Bartczak
Bartczak wskakuje u mnie maiejsce trzecie a wypada Ovsiamicow
Kur....ale tych ludzi było (:P)
Jakby podliczyc koszty wykupu i konktraktów tych wszystkich niewypałów to się okaże że obiecanki o milionach na transfery już dawno zostały spełnione.
Jeszcze taki mało znany zawodnik Marek Citko rozegrał u nas 15 spotkań na przełomie 2004/05. Bramki nie strzelił, ale czerwoną kartkę dostał na wyjeździe w Grodzisku Wielkopolskim.
Ten cały Ortega, co miał gorsze przyjęcie od Krzywickiego, był transferem czy przychodził jako wolny gracz?
Transfer Jakuba Tabisza z Comarch SA do MKS Cracovia SSA zniszczył najwięcej układów nerwowych a on ciągle gra :)
W temacie nie jest zaznaczone że chodzi o piłkarzy.
Arpad Majaros, Hajdeman
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)