Bardzo fajne są te puchary, jedynie powinniśmy w nich częściej uczestniczyć i dłużej.
-
-
Cracovia - Shkendija 07.07.2016 20:00
Mówcie co chcecie, ale w 2 połowie przez 10 minut cisnęliśmy w pucharach europejskich. Ile lat na to czekaliśmy?! A ile znów poczekamy?
Usunęliście mój temat o procesorze a nie uważacie dzisiejsza kompromitacja to nie podsumowanie tych wszystkich lat pełnych pasjonatów, wf'istów i innych niedzielanów? Nie uważacie że coś jest nie tak że co roku są miliony na transfery liga mistrzów i konkretne wzmocnienia a kończy się co roku tak samo? Wiem że to nie najlepszy przykład ale cinkciarz z gts przynajmniej dawał kasę na transfery i osiągał wyniki których my nie możemy osiągnąć od wielu lat. Teraz kiedy była szansa sportowa stać się 1szą siła w Krakowie, zachęcić ludzi by przyszli na Cracovię, na puchary to wszystko koncertowo spierdolono? I co teraz środek tabeli, zmiana trenera następny pasjonat kolejni kopacze za darmo i tak co roku.
To co dzisiaj odjebaly piłkarzyki, procesor i trener to jest żenada, śmialiśmy się z innych a sami staliśmy się obiektem drwin i nie tłumaczmy tego debiutem w pucharach bo Zagłebie potrafiło odrobić straty a my nie ale z takimi transferami i tuzami futbolu jak Wołąkiewicz i inni to nie dziwi bo po co dac kase na transfery, lepiej zaczekać sprzedamy Kapustkę i znajdziemy jakiegoś innego młodego marchewkę za jakieś kolejne 5 lat.
A co, lepiej mieć klub w 4 lidze i walczyć żeby w ogóle wrócić do Ekstraklasy, a potem bić się o utrzymanie jeżeli po latach uda nam się wrócić?
Nie, lepiej zmienić podejście do klubu jakie prezentuje procesor
Kupmy 10 Stebleckich jeszcze to wygramy ligę mistrzów (jednego już mamy)
Za co kur wa mać dzisiaj młyn dziękował?!
Bo by się piłkarzyki obraziły i w lidze nie grały a tak się starali dziś, ale w sumie to nie ich wina że ktoś ich tu sprowadził mimo ze 1 liga to maks co powinni grać. Na tą chwilę mamy bramkarza, Covillo Wójcickiego i może z Karaczana coś będzie reszta dno
http://m.youtube.com/watch?v=mSaTwMiZ6l4
Idealne podsumowanie:)
Jak zaraz po losowaniu napisałem, że to trudny przeciwnik i Albańczycy są najliczniejszą nacją na Euro to jeden forumowy mędrek zapytał mnie ilu piłkarzy Skendriji (czy jak to się tam pisze) gra na turnieju we Francji.
Oczywiście żaden, bo Macedonia odpadła w eliminacjach.
Mogliśmy wylosować rdzennie albańskiego przeciwnika i wtedy mogło być dwa razy po 0:3.
Próbuję sobie zracjonalizować to co stało się w ostatnich ośmiu dniach i jedyne co mi przychodzi do głowy, to to, że trener specjalnie zasabotował rozgrywki pucharowe.
Dlaczego miałby tak zrobić? Ano w odpowiedzi na [i]stabilne, spokojne, wytrwałe budowanie naszej potęgi na lata[/i].
NieznanySprawca Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Usunęliście mój temat o procesorze a nie
> uważacie dzisiejsza kompromitacja to nie
> podsumowanie tych wszystkich lat pełnych
> pasjonatów, wf'istów i innych niedzielanów? Nie
> uważacie że coś jest nie tak że co roku są
> miliony na transfery liga mistrzów i konkretne
> wzmocnienia a kończy się co roku tak samo? Wiem
> że to nie najlepszy przykład ale cinkciarz z gts
> przynajmniej dawał kasę na transfery i osiągał
> wyniki których my nie możemy osiągnąć od
> wielu lat. Teraz kiedy była szansa sportowa stać
> się 1szą siła w Krakowie, zachęcić ludzi by
> przyszli na Cracovię, na puchary to wszystko
> koncertowo spierdolono? I co teraz środek tabeli,
> zmiana trenera następny pasjonat kolejni kopacze
> za darmo i tak co roku.
>
> To co dzisiaj odjebaly piłkarzyki, procesor i
> trener to jest żenada, śmialiśmy się z innych
> a sami staliśmy się obiektem drwin i nie
> tłumaczmy tego debiutem w pucharach bo Zagłebie
> potrafiło odrobić straty a my nie ale z takimi
> transferami i tuzami futbolu jak Wołąkiewicz i
> inni to nie dziwi bo po co dac kase na transfery,
> lepiej zaczekać sprzedamy Kapustkę i znajdziemy
> jakiegoś innego młodego marchewkę za jakieś
> kolejne 5 lat.
AMEN, AMEN, AMEN ... :/
i tak łagodne komentarze, po tym co widzialem dzis na stadionie cisnely mi sie ....a niewazne...forum dziala tzn ze jest dobrze
p.s. hwd zelusiom za ten "mecz"
No i nie weszliśmy dalej i nie ma co rozdzierać szat.
Frycowe trzeba zapłacić. Czegoś się nauczyliśmy.
Naprawdę ciężko się gra z przeciwnikiem, który odpowiednio i umiejętnie "muruje", a my stoimy pod ścianą i musimy strzelić ileś tam goli... I jeszcze nie mamy farta, bo nie mamy...
I ten przeciwnik gra po raz piąty w eliminacjach do Ligi Europy, a my po raz pierwszy... I to wcale nie są kelnerzy...
Uznanie dla chłopaków, bo walczyli do końca.
I cieszę się, że dane mi było widzieć mecz z drużyną zagraniczną o stawkę. Po raz pierwszy.
I za to należą się podziękowania.
A na co komu te puchary? :)
Za 20 lat jak już kupimy kogoś do 1 zespołu a nie do rezerw będziemy z łezką w oku wspominać #eurowpierdol oglądany na żywo. Macedonia pewnie będzie już miała wtedy 2 zespoły w LM.
A ja mam takie pytanie do statystyków - czy kiedykolwiek wygraliśmy dwumecz? Bo mnie kojarzą się same wtopy... Soligorsk, Błękitni Stargard, Zagłębie Sosnowiec i teraz Tetovo...
Podziwiam optymizm niektórych, nie widzicie ze kopacze shkediji jakby chcieli to by wsadzili nam jeszcze ze 2 bramki, mieli wynik z meczu u siebie tu strzelili szybko i mieli awans pod kontrolą całe spotkanie, tu nie można mówić że płacimy frycowe itd. my po prostu jesteśmy słabi i zajęliśmy miejsce pucharowe bo w naszej lidze są jeszcze słabsi od nas. Nie widzicie ze tutaj jest może 2-3 piłkarzy którzy mają jakiś tam swój stały średni poziom a reszta ma przebłysk co mecz dwa a później kopie sobie piłke- tak kopie a nie gra - najlepszy przykład to vestenicky po jednej bramce zrobiono z niego gwiazdę, tak samo jak ktoś napisał - wypychano Cetnara i Dąbrowskiego do kadry - mimo że są to piłkarze mojej ukochanej drużyny to oni są po prostu ŚREDNI a czasami wręcz słabi nawet na tle tuzów z Łecznej Kielc czy Niecieczy
To nie trener się wyłożył a ludzie odpowiedzialni za transfery w klubie .
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To nie trener się wyłożył a ludzie odpowiedzialni za transfery w klubie .
Podziwiam wiarę w moc pieniądza tych, którzy twierdza, że jak się posmaruje, po po dwóch tygodniach treningów ma się zgrany, gotowy zespół na puchary. Jakież to proste, tylko ten procesor taki skąpy
14 lat miał na budowanie.A ja bym zamienił ten jego starannie wyselekcjonowany zespół herosów na tych ubogich albanców którzy nas sprali.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)