Dajcie spokój, jakby się odsunął i by wpadło to by z kolei był płacz, że nie zablokował... Gość zrobił na prawdę wielki postęp i chwała mu za to! Niech dalej na tym lub nawet wyższym poziomie. Dla mnie to jedno z największych zaskoczeń w tej rundzie bo skazywałem go już na porażkę i wieczne zakopanie gdzieś tam w rezerwach :)
-
-
Milan Dimun - witamy!
Trudno , stało się . Milan nie przejmuj się tylko rób swoje . "Nic dwa razy się nie zdarza ".
4 dni później
Dla mnie Man of the Match!!!Brawo!!!byles wszedzie!!! Kapitalny wystep!!! i do tego ponad 12km przebiegniete w meczu!!!
Kolejny świetny mecz! Super współpraca z Covilo :D
Oprocz samego biegania i walki w srodku, odebral pilke i wylozyl patelnie Piatkowi, takze rozkwita w najlepsze.
Już pisałem wcześniej, że dla mnie to jest baaardzo pozytywne zaskoczenie. Oby tak dalej w każdym meczu!
Jak sobie przypomnę jaki hejt i obśmiewanie zebrałem chwaląc go w zeszłym sezonie to mam cichą satysfakcję.
PŁUCA DRUŻYNY i wszystko w temacie. Jeszcze należy wspomnieć, ze to on odebrał piłkę rywalowi a następnie świetnie podał do Piątka, który przestrzelił.
Niesamowity występ dzisiaj. Wszędzie był. Walczył, odbierał, przeszkadzał i jeszcze mógł asystę zaliczyć gdyby Piątek był skuteczniejszy.
Brawo Milan!!!
Brawo, na chwilę obecną kolejka na DP to Covilo, Dimun, Dąbrowski, Drewniak i Deja
[quote='Sebastian1906KSC' pid='1308116' dateline='1520712139']
Brawo, na chwilę obecną kolejka na DP to Covilo, Dimun, Dąbrowski, Drewniak i Deja
[/quote]
czytałem wywiad z jakimś zawodnikiem trenowanym w przeszłości przez Probierza, i on powiedział coś takiego, ze czasem Probierz więcej czasu poświęcał tym graczom, którzy się w 18-tce na mecz nie mieścili, podnosząc ich na duchu.
To jest cholernie ważne, w kontekście rywalizacji o skład, bo z tego wynika, że taki Deja wciąż jest częścią drużyny, ważnym ogniwem. Nawet, jak do Szczecina nie poleciał bo się nie zmieścił w kadrze.
Dziś bardzo dobrze, świetny mecz!
[quote='Sebastian1906KSC' pid='1308116' dateline='1520712139']
[/quote]
A Miro powinien zmienić pierwszą literę w nazwisku. :)
Skorzystał na kontuzji Szymona , wskoczył do składu i dal radę . Dla mnie odkrycie rundy u nas .
7 dni później
Rzuty wolne do poprawy, ale harówa w środku pola na maksa, takiego kogoś było właśnie trzeba. Plus bramka trochę zabrana Piątkowi, ale jednak na Twoje konto. Brawo Milan!
Z ta bramka to postapil nierozsadnie, bo mogl byc spalony...w kazdym razie gratulacje!
A dopiero co trener mowil, ze musi dolozyc gole.
I dolozyl.
Nie wiem czy tak nierozsądnie bo za Milanem był zawodników Sandecji ktory mógłby ją wybic, więc myślę że właśnie zrobił dobrze
Wczoraj uczeń przewyższył nauczyciela .
Mistrza, tzn. Arka Barana? Tak, Arek również nie strzelał, tylko zabezpieczał środek pola i z nim w składzie rzadko przegrywaliśmy. A więc oby tak dalej.
Raczej chodziło mi o Miro . Wczoraj dla mnie Milan był lepszy . Ciekawe z kim zagra w Niecieczy ? Dąbrowski, Drewniak ?
Dobrze że strzelił wczoraj gola to nagroda za dobrą grę i mobilitujace przed następnymi meczami.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)