dudi dzięki :)
-
-
(WIKTORIA)Cracovia-Lechia 2 : 0
maciek72 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Świetny mecz, świetni kibice, zwłaszcza młyn
> mi dziś zaimponował bo nie dał się wciągnąć
> w głupie przepychanki z hołotą
> gdańsko-myślenicką, naprawdę szacun, super
> oprawa, jestem szczęśliwy.
Hołota gdańsko-myślenicka "błysnęła" podczas minuty ciszy. Słowo honoru, co za chamstwo...
Do pełnego szczęścia zabrakło tylko porażki Zagłębia i trzeciego miejsca, ale cóż... To, jak oni dziś zagrali, to perfekcja! Myślałem że przy wyniku 2:0 na ostatnie 3 minuty wejdzie Dąbrowski, ale może i dobrze... Jeszcze by go ci w zielone pasy jakoś uszkodzili na pożegnanie pucharów...
Dieta jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. .. dobrze ze my uszanowalismy minute ciszy jak ich kibice zginęli w wypadku autobusu jak wracali z wyjazdu... takze przemilcz. ...
Ta stara kurva lechia gdansk
W pucharach chciała grać...
:D :D
Arkowcy, fantastyczna akcja!
W tym meczu wszystko było doskonałe. Nawet nasze kiksy, ich niewykorzystane setki i tylko karny mógł być lepszy.
Ehhh, jakby tak Cetnar podciął Panenkę i upokorzył tego troglodytę na bramce i keczupokradów na sektorze gości...
... nie wiem czy duet Bejan - Wołąkiewicz jest lepszy, ale napewno szczęsliwszy:)
na ten moment lepszy bez dwóch zdań
To był przepiękny dzień .
- Drużynka której grojki w środę jeszcze wykrzykiwały ,że są najmocniejszą ekipą w Polsce
mogła wyjechać z bagażem nawet 6-u 7-u bramek z Kałuży.
- Po 11 latach zdjeliśmy z siebie klątwę Wronek i pamiętnego frajerskiego 2-3 (11-lat trwało aż znowu zagraliśmy mecz o puchary)
- Koniec z tym całym Pilchem i jego teorią...
zowu nie zagral Polczak i znowu czyste konto
Pilczak i Polch idą do lamusa?
Ivory THC KSC Napisał(a):
> zowu nie zagral Polczak i znowu czyste konto
Piotrek jest spoko. Nie krytykujmy nikogo dziś, w tak radosnym dniu.
swietny mecz, dziekuje
Kapitalny mecz, wygrana, dobra atmosfera na trybunach, przyzwoita frekwencja, fajna oprawa (te race B)), nawet pogoda sprzyjała... Coś pominąłem?
Po tylu latach udany sezon. Brawo!
WIelkie gratulacje dla calego zespolu ... ale szczegolnie wyroznil byl dzis Sandomierskiego, Wojcickiego i Kapustke - wlasnie w tej kolejnosci :)
Dzięki wielkie za sezon! Szkoda, że uciekł medal, no ale dobre to co mamy! Gramy w pucharach!
Odnośnie meczu, to straszliwie ślamazarnie biegał dzisiaj Jendrisek. Jak wóz z węglem na sprintach do lub z piłką...
Matt Z_ne Napisał(a):
> Dzięki wielkie za sezon! Szkoda, że uciekł
> medal, no ale dobre to co mamy! Gramy w
> pucharach!
>
> Odnośnie meczu, to straszliwie ślamazarnie
> biegał dzisiaj Jendrisek. Jak wóz z węglem na
> sprintach do lub z piłką...
Erik nie grał żle, ciągnął gre lewym skrzydłem. Ja oceniam jego występ pozytywnie.
A w pomeczowych wywiadach Sonia Śledź w skórze i wyprostowanych włosach.
Kumulacja....
Ivory THC KSC Napisał(a):
> zowu nie zagral Polczak i znowu czyste konto
Z Polczakiem jest ten problem, że aby grać dobrze, musi być super przygotowany do sezonu. Nie da się ukryć, że za Podolińskiego przygotowanie fizyczne całego zespołu było świetne, co u Piotrka sprawiło, że grał zeszły rok naprawę dobrze. Teraz zimą widać nie do końca wszystko poszło tak jak pójść powinno (widać to też było po całej drużynie) i Polczak grał jak grał, znowu przypominał siebie z dawnych lat, dziwne błędy, spóźniał się itd., ale - w moim odczuciu - bierze się to właśnie ze słabego przygotowania fizycznego.
Matt Z_ne Napisał(a):
> Dzięki wielkie za sezon! Szkoda, że uciekł
> medal, no ale dobre to co mamy! Gramy w
> pucharach!
>
> Odnośnie meczu, to straszliwie ślamazarnie
> biegał dzisiaj Jendrisek. Jak wóz z węglem na
> sprintach do lub z piłką...
Hehe Mat dziś osiągnąłeś awans do Pasiastej Loży Szyderców ;)
Cudowny mecz , Lechia zrobiona w bambuko jak frajerzy, świetna gra większości graczy a np. Kapustki Europejska momentami
...a Ty zauważasz główni ,że Jendrisek (chyba faktycznie najsłabszy u nas na boisku dziś) wolno biegał. Pasiaste malkontencwo rules ;)
ps: bez urazy :)-D
Zastanawia mnie tylko czemu nie zakłócały te panienki swoim hymnem tylko gtsu , chyba że nie mają własnego, Szpak po Eurowizji im może ułożyć i zaśpiewać, będzie to w ich stylu :). Kolejny raz ucieramy nosa frajera i tak już zostanie. Za te naście lat, za trzeciej ligi smak, Cracovii nadszedł czas!!!!
Khalid Napisał(a):
> Hehe Mat dziś osiągnąłeś awans do Pasiastej
> Loży Szyderców ;)
> Cudowny mecz , Lechia zrobiona w bambuko jak
> frajerzy, świetna gra większości graczy a np.
> Kapustki Europejska momentami
> ...a Ty zauważasz główni ,że Jendrisek (chyba
> faktycznie najsłabszy u nas na boisku dziś)
> wolno biegał. Pasiaste malkontencwo rules ;)
>
> ps: bez urazy :)-D
Spoko ;)
Po prostu jakoś tak kłuł mnie Erik, swoim wolnym biegiem i tak mi zapadło w pamięć ;)
A poza tym tym, pełna zgoda. Zajebisty mecz, zajebista atmosfera, mamy puchary, jest petarda!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)