Młodzież szkolna to niech siedzi na D, karnety są naprawdę tanie, bilety zresztą też. Ja jako nastolatek płaciłem za trzecią ligę więcej niż dzieciaki obecnie za ekstraklasę.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
kaleb Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Karnety tak tanie, że wszystkie jakby trochę
> ulgowe ;)
Dla centusia nigdy nie jest tanio. ;)
dddarek Napisał(a):
> Młodzież szkolna to niech siedzi na D, [...] <
Dziwne masz podejście...
pawelski Napisał(a):
> Jedyny minus kupowania karnetów taki, ze panią w okienku widzi się w tymże okienku tylko raz na sezon. B)-
Chyba kupowaliśmy u tej samej pani.
DObrze ze Wasze zony nie maja dostepu do forum bo byscie nawet raz na sezon jej nie widzieli ;)
Wymogłyby na Filipiaku kupowanie karnetów przez strefę? :D
Jak kupowałem w piątek karnety, to dziewczyna w okienku mówiła, że wolna sprzedaż zacznie się dopiero ok. srody, bo przed środą nie zdążą dojść karty, które klub zamówił.
Chciałem kupić na samą jesień i zapomniałem powiedzieć o tym przy okienku, więc dziewczyna wydrukowała już na cały sezon, to nic - wziąłem. Wracając do domu zastanawiałem się, czy przypadkiem się nie jebnęła. Okazuje się, że nie dość, że w cenie karnetu są eliminacje le, to jeszcze same mecze wychodzą po dychę z groszem :D
Nawet największe sępy nie prosiłyby taniej :)
Ps: nie wiem, czy w ogóle gdziekolwiek w ekstraklasie jest tak tanio :)
mi sie tez milo kupowalo karnety. a ze bylem pierwszy to system dluuugo sie uruchomial ;)
Od czasów nowego stadionu mamy najtańsze bilety a ostatnie lata to karnety rozdają prawie za darmo. Kupwac namawiać reklamować!
w tym temacie nie powinno być dyskusji, tylko ewentualnie jedna informacja od 100% Forowiczów - kupiłem karnet. Jeżeli ktoś będzie płakał o bilety na mecze pucharowe lub np. mecz derbowy, to go zabiję śmiechem...
Wie ktoś ile sprzedano już karnetów?
Marzy mi się, żeby przynajmniej połowa stadionu była sprzedana w karnetach. Karnety są tak tanie, że to aż nieprawdopodobne.
Jak każdy karnetowicz namówi na karnet dwie nowe osoby to będzie komplet na każdym meczu w sezonie.
To właśnie uczyniłem. Tylko niech oni udostępnią te karnety zanim mi się ludzie rozmyślą.
Na FB podali, że dzis ruszyła otwarta sprzedaż.
Ruszyła. Kolejka od otwarcia kas stale mniej więcej po 10 osób. Karnety, głównie na cały sezon idą jak świeże bułeczki. Nic tylko się cieszyć i kupować ten kto jeszcze nie kupił.
3lvis Napisał(a):
> Ruszyła. Kolejka od otwarcia kas stale mniej
> więcej po 10 osób. Karnety, głównie na cały
> sezon idą jak świeże bułeczki. Nic tylko się
> cieszyć i kupować ten kto jeszcze nie kupił.
Stales moze w tej kolejce?? Pytam bo tez w niej stalem :)
Od kiedy sprzedaż biletów na puchary, bo muszę dokupić dla siostrzeńca.
leszeczek Napisał(a):
> Od kiedy sprzedaż biletów na puchary, bo muszę
> dokupić dla siostrzeńca.
kup mu karnet ;)
Kupiłbym, ale miałby cholernie daleko na mecze. Chyba, że z Aleksem latali by sobie małym odrzutowcem;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)