Ależ tak, niech przyjeżdżają. Tylko bez rac:)
-
-
(WIKTORIA)[35] CRACOVIA - LECH 2 : 0
O czym tu gadać Khalid skoro przeciwnik najsłabszy z możliwych w grupie mistrzowskiej i 3pkt zostają w Krakowie. Mecz trzeba rozegrać i szykować się na poważnie do kolejnego meczu, który da nam medal MP.
docent Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ależ tak, niech przyjeżdżają. Tylko bez rac:)
Ja osobiście jestem TWARDYM wrogiem jakiejkolwiek pirotechniki na stadionach odkąd
jakiś zapity gówniarz o dosłownie 2cm nie wybił mi racą oka na treningu noworocznym 2000 odpalając
sobie rakietkę równolegle do trybuny..
Po prostu nie wierzę aby między tysiącem osób jakiś psychol się nie znalazł...
Nie mówiąc już o tym, że na naszym stadionie sektor rodzinny znajduje się tuż obok sektora gości, a zawsze znajduje się paru bezmózgów prowokujących gości od tej strony. Aż dziw, że do tej pory nie znalazł się żaden bezmózgowiec po drugiej stronie i nie rzucił niczego w nasze rodziny z dziećmi.
Płaczecie jakbyśmy byli święci a w pucharach grali od lat.
kaleb Napisał(a):
> Nie mówiąc już o tym, że na naszym stadionie
> sektor rodzinny znajduje się tuż obok sektora
> gości, a zawsze znajduje się paru bezmózgów
> prowokujących gości od tej strony. Aż dziw, że
> do tej pory nie znalazł się żaden bezmózgowiec
> po drugiej stronie i nie rzucił niczego w nasze
> rodziny z dziećmi.
rzucali nie raz
Kibice Lecha na stadionie w PP byli grupą zorganizowaną sądząc po dopingu,koszulkach ,jednym sektorze,a więc musi być grupa odpowiedzialna za pozostałych.Ilość rzucanych flar nie mogła być wynikiem kilku "bezmózgowców" a mogła być wynikiem cichego przyzwolenia pozostałych.Na miejscu PZPN poprosiłbym przedstawicieli kibiców Lecha o przyjazd do W-wy z wyjaśnieniami incydentu a przy braku usprawiedliwienia zajścia kary dla wyjazdów winny być bardzo dotkliwe i to od meczu z tzw "zgodą".
Duńczyk Nicki Bille prawdopodobnie nie zagra z Cracovią w najbliższy weekend. Uraz nogi wyklucza go na kilka dni z treningów - oświadczył Lech Poznań, powołując się na orzeczenia lekarzy. źr:gazeta
Szklany chłopak z niego. No to zobaczymy tą głębie składu Lecha.
Dla nas idealnie, bo Kownaś to na tę chwilę nie jest zawodnik do gry na jednego napastnika. Niewątpliwie ma talent, ale będąc osamotnionym w przodzie potrzeba siły, waleczności, gry tyłem do bramki, przytrzymania piłki, odegrania, a tego ten chłopak jeszcze nie ma B)-
Nawet nasi środkowi obrońcy powinni dać radę. Trzeba będzie uważać na skrzydłowych, szczególnie Pawłowskiego - to ich najlepszy grajek obok Linettego. Węgier też jest szybki, a na nasze rozgrywki to już dużo.
Jestem dobrej myśli, Lech nic wielkiego nie pokazuje!
Jedyne kogo teraz Urban może wystawić jako fałszywego napastnika jest Gajos, grając w trójkącie z Jevticiem i Pawłowskim mogą niewątpliwie stworzyć zagrożenie pod bramką
Nie ma się co oszukiwać będzie ciężko, a jak ktoś myśli że Lech się położy to wątpię. Z całym szacunkiem, ale patrząc na ich skład w porównaniu do naszego robi wrażenie.
Będzie ciężko, ale jeśli walczymy o trójkę, to takie mecze musimy wygrywać. To kolejny test prawdy, jakie są nasze możliwości.
Gładkie 1:0.
> Na miejscu PZPN poprosiłbym przedstawicieli kibiców Lecha o przyjazd do W-wy z wyjaśnieniami incydentu a przy
> braku usprawiedliwienia zajścia kary dla wyjazdów winny być bardzo dotkliwe i to od meczu z tzw "zgodą".
Ja na miejscu PZPN dałbym sobie samemu karę i zakaz wpuszczania kibiców na kilka meczy, bo to oni mecz organizowali, więc powinni ponieść odpowiedzialność.
del_piero Napisał(a):
> z całym szacunkiem, ale patrząc na ich skład w
> porównaniu do naszego robi wrażenie.
Mam tak samo z tą małą różnicą że to nasz skład robi na mnie wrażenie a od nich to że tak powiem "dzieciaki" można wyciągać bo niezłe roczniki im rosną.
Albert Napisał(a):
> Kibice Lecha na stadionie w PP byli grupą
> zorganizowaną sądząc po dopingu,koszulkach
> ,jednym sektorze,a więc musi być grupa
> odpowiedzialna za pozostałych.Ilość rzucanych
> flar nie mogła być wynikiem kilku
> "bezmózgowców" a mogła być wynikiem cichego
> przyzwolenia pozostałych.Na miejscu PZPN
> poprosiłbym przedstawicieli kibiców Lecha o
> przyjazd do W-wy z wyjaśnieniami incydentu a przy
> braku usprawiedliwienia zajścia kary dla
> wyjazdów winny być bardzo dotkliwe i to od meczu
> z tzw "zgodą".
Cóż za nadinterpretacja. Za wrzucanie rac na boisko powinny być indywidualne kary, tak jak w Anglii, żeby na następny raz nikt nie odważył się tego zrobić. Co do samego piro na meczu to niektórzy powinni wyjąć kij z dupy.
Miszczu2007 Napisał(a):
> Cóż za nadinterpretacja. Za wrzucanie rac na
> boisko powinny być indywidualne kary, tak jak w
> Anglii, żeby na następny raz nikt nie odważył
> się tego zrobić. Co do samego piro na meczu to
> niektórzy powinni wyjąć kij z dupy.
Przede wszystkim nieuchronność kary a także brak jej złagodzenia . Kilka dożywotnich zakazów i będzie spokój .
Mecz będzie prowadził pan Krzysztof Jakubik Siedlce .
Ja mam tylko nadzieję, nikt nie wpadnie na pomysł, by w ramach solidarności z Poznaniakami odpalić jakieś race w niedzielę bo przy aktualnej nagonce zamknie nam to stadion na być może historyczny mecz dla piłkarskiej Cracovii, prawdopodobnie najważniejszy jaki większość z nas widziała na oczy czyli walka o medal mistrzostw Polski.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)