Nie pisz bzdur. Na PP sprzedaż szła przez Eventim i nie było żadnych problemów.
-
-
CHL 2016/17 - Where Europe comes to play!
Przepraszam za blad o Mistrzostwa Swiata chodzilo a sama nazwa imprezy tu wiele nie zmienia w takim ukladzie fakt pozostaje niezmienny ze mozna bylo zobaczyc jak dziala ebilet
otoz to - w eventimie jakos potrafili to ogarnąć,w przypadku ebilet jest dokładnie to co było przy MS - miejsca loso czy wg jakiegoś skonplikowanego wzoru przydzielone na karnety i albo kupujesz albo plac za pojedyncze.
i nie chodzi o techniczna kwestie - bo i rzut sali jest w miare ok, i sam schemat wyboru czy platnosci tez - ale irytujące jest to ze jest te 15tys miejsc na hali - każdy ma jakies swoje ulubione w którym by chciał zasiasc a tu dostaje do wyboru cos z rzedu 6,7,8...a jak się chce 16 lub 17 to trzeba co godzine sprawdzać czy nie rzucili a i tez można się nie doczekać bo przecież jak kupia ludzie pojedyncze to już na karnet nie rzuca
marczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> - ale irytujące jest to ze jest te
> 15tys miejsc na hali - każdy ma jakies swoje
> ulubione w którym by chciał zasiasc a tu dostaje
> do wyboru cos z rzedu 6,7,8...a jak się chce 16
> lub 17 to trzeba co godzine sprawdzać czy nie
> rzucili a i tez można się nie doczekać bo
> przecież jak kupia ludzie pojedyncze to już na
> karnet nie rzuca
I w tym cały pies jest pogrzebany !
Tak się zastanawiam czemu klub jako organizator nie wymusił na przykład załadowania wszystkich sektorów A co by dawało ponad 8550 miejsc.
A na sektorach C(górne piętro) zabawa pt. miejsca co drugi rząd itp.
Uff ...panie i panowie, tak więc O2 Arena ;)
[img]http://hcsparta.cz/img/1617/chl-vstupenky-krakov.jpg[/img]
https://www.ticketportal.cz/performancesvg.aspx?idp=-2147482511
Czy w Pradze jest wyznaczony sektor(y) dla nas?
Poddaję się. Opowiecie jak było?
4 dni później
zakupione !
Plan sparingów Sparty:
03.08 Slovan Bratysława (KHL)
06.08 Ingolstadt (8 drużyna DEL)
09.08 RB Monachium (mistrz DEL)
11.08 Fribourg (6 drużyna NLA)
12.08 HC Lausanne (9 drużyna NLA)
ech... może kiedyś doczekamy takich sparingpartnerów ?
jeśli ktoś znajdzie transmisje z ww meczów, to proszę o link
http://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/bilety_na_hockey_champions_league_juz_w_pokach
Bilety są już także w POKach na Kałuży.
Kupował już ktoś na Kałuży te bilety kolekcjonerskie ? Jak się prezentują ? A już tylko z ciekawości, czy dwudniowe bliety na A1 i A20 są wszędzie gdzie się chce czy też tylko na parę wybranych rzędów jak było (bo już nie ma :S:D ::o>:D<) na A10 i A11 na ebilecie ?
Kupiłem 3 tygodnie temu bilety z opcją dostawa kurierem, do dziś ich nie dostałem.
Czy też tak macie?
Upomnij się, napisz do nich. Ja na mail nie dostałem, dopiero napisałem, okazało się, że nie identyfikowali w ogóle przelewów bo tak im łatwiej, żenada, no ale naprawdę, nawet na mailu mam to tłumaczenie, że tak jest łatwiej... Dopiero jak się upomniałem to mi przysłali. Normalnie taki chwałkolnik tam mają, że hej!
akurat odnośnie zakupow to zlego słowa powiedzieć nie mogę - przebieglo sprawnie i bilet miałem po 5 minutach na mailu.
inna sprawa to 3 zl opłaty za samodzielne drukowanie biletu - no sorry ale za wygenerowanie pdf 3 zl?...
i 2% oplatyt serwisowej jeszcze - z biletu za 97 się robi 102 zl - wiem ze to niby 5, ze w skali biletu niewiele, no ale przecież oni tylko podstawiają bilety a cala reszte robie ja...
Ja jak zapłaciłem e-przelewem, bilety na e-mail dostałem natychmiastowo , jak kupowałem jeszcze jeden bilet na zwykły przelew, to dostałem bilet na e-mail po 3 dniach bez żadnych ceregieli !
A ja sobie i swoim znajomym kupiłem w POK wczoraj na Kałuży w sektorze A1. Do rzędu 11 można było kupić dwudniowe karnety a rzedy wyższe tylko bilety jednorazowe. Trochę lipa ale trudno nie do takich numerów kibic Pasów jest przyzwyczajony.
Bilety z Radzikiem na pierwszym planie w pełnym rynsztunku.
[quote=jurassic]
Kupował już ktoś na Kałuży te bilety kolekcjonerskie ? Jak się prezentują ? [...]
[/quote]
Wyglądają tak.
[img]http://i68.tinypic.com/2wghcet.jpg[/img]
Pany (i Panie)! Na jaki sektor kupiujecie bilety na O2 Arenie?
A orientuje się ktoś czy dziecku do 4 lat też trzeba bilet kupić? Dzięki
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)