Po co piszesz co było 30 lat temu i jak daleko mieszkasz fakty są takie a nie inne czasu nikt nie cofnie ani ludzi nie zmieni.Porównaj sobie obecne działania innych ekip a działania nasze i tyle po co się napinać i walić w klawiaturę...
P.s.Tabisz wtedy nie miał by żadnych szans być w naszym klubie teraz ma się dobrze.
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
[quote='mariusz' pid='1478236' dateline='1615733289']
Po co piszesz co było 30 lat temu i jak daleko mieszkasz fakty są takie a nie inne czasu nikt nie cofnie ani ludzi nie zmieni.Porównaj sobie obecne działania innych ekip a działania nasze i tyle po co się napinać i walić w klawiaturę...
P.s.Tabisz wtedy nie miał by żadnych szans być w naszym klubie teraz ma się dobrze.
[/quote]
Nie zrozumiałeś, prawda?
Twój post nijak się ma do rzeczywistości...
[quote='Iniemamocny2' pid='1478229' dateline='1615730284']
Rzygać mi się chce jak to czytam. Od 20 lat mieszkam 450 km od Krakowa i nie wierzę, że tak to wszystko się posypało. Kto Wam kxrwa broni iść pod stadion. Kolegów nie macie? Idź jeden z drugim z kumplami i pokaż innym, że można. Następnym razem będzie Was więcej. Macie charyzmę żeby pierdzieć w klawiaturę to coś dajcie od siebie.
ŚP. Bieżan potrafił sam na Ceramikę jechać, na wyjazdy hokejowe potrafiliśmy swojego czasu z kumplem we dwóch jeździć w szalikach, na dziesiątkę dwóch od nas z siekierami wjechało a Wy beczycie jak ostatnie pxzdy, że kibicowsko jest słabo. Jest słabo nie przez Tabisza i Filipiaka. Najlepsze czasy kibiców Cracovii to czasy kiedy było w Klubie tragicznie. Liczyła się przygoda i przyjaźń.
PS. Jak Łopata ciął w chuxa to od D. wyłapał w zęby, Abaddon potrafił rozxebać konfę po meczu. Wiem inne czasy powiecie. A ja powiem inni ludzie.
[/quote]
Od 17 lat mieszkam 2000 kilometrów od Krakowa. A w tym momencie, mam nieco dalej...
Przez co jest słabo kibicowsko[size=small]? Przez tych beczących i pierdzących w klawiaturę, czy przez tych, którzy mimo wszystko coś mają na trybunach do powiedzenia? [/size]
[size=small]Twoim zdaniem wszystko jest ok u nas w klubie i to jest normalne, że gdzie indziej się da a u nas są inne priorytety? [/size]
[size=small]Ja nie mówię, weźmy się i zróbcie, ale od tego chyba są odpowiednie osoby na Cracovii, żeby coś ruszyć, a nie samowolka totalna... [/size]
Chyba zrozumiałeś mój post, prawda?
Byc moze w tym tygodniu w Jagiellonii dojdzie do zmiany trenera (Przeglad Sportowy)
Stal Mielec wygrała i mamy już tylko 2 pkty do ostatniego spadkowego miejsca !
- Edytowany
[b]Kibice Jagiellonii Białystok wezwali zarząd do "zdecydowanych działań" [/b]po ostatniej porażce z Pogonią Szczecin (0:1). Słaby styl gry i tylko 5 punktów zdobyte na 7 dotychczasowych meczów rundy wiosennej sprawiły, że cierpliwość się wyczerpała. Nie było tajemnicą, że oczekują oni m.in. zwolnienia trenera Bogdana Zająca.
[b]Inni mogę ale my wolimy walić w klawiaturę na forum[/b]
Bo u nas kibicowsko jest 3 liga, wiec i pilkarsko do tego dazymy
Hokeiści dostali do szatni (na 6 sec przed końcem), podobnie jak nasi kopacze.
[quote='gargamel9998' pid='1478411' dateline='1615833442']
Byc moze w tym tygodniu w Jagiellonii dojdzie do zmiany trenera (Przeglad Sportowy)
[/quote]
Wezmą Probierza ? Nie było lepszego wirtuoza w ich całej historii.Medale,puchary i pamiętne minus dziesięć od PZPN-u.
A do nas ktokolwiek,byleby uratował ten koncertowo spier****ny sezon.
Wtedy też non stop kłapał o -10?
[quote='jancrac' pid='1478458' dateline='1615839043']
Hokeiści dostali do szatni (na 6 sec przed końcem), podobnie jak nasi kopacze.
[/quote]
Już miałem się oburzać, że nasi hokeiści nie są rywalami naszych kopaczy, ale zreflektowałem się, bo przecież Janusz uwzględnia taki dodatkowy "problem dla budżetu".
[quote='jancrac' pid='1478415' dateline='1615834544']
Stal Mielec wygrała i mamy już tylko 2 pkty do ostatniego spadkowego miejsca !
[/quote]
W praktyce 2,5 punkta. mamy lepszy stosunek meczy między sobą.
W praktyce 1,5 punkt[b]u[/b], bo mamy gorszy, poza tym wszystko się zgadza ;)
[quote='Ray Wilkins' pid='1478499' dateline='1615842850']
W praktyce 1,5 punkt[b]u[/b], bo mamy gorszy, poza tym wszystko się zgadza ;)
[/quote]
2-2 w Bielsku 1-1 w Krakowie.
Lepiej nic nie pisać niż pisać głupoty.
Zapomniałem, że PBB jest już za Stalą, mylą mi się ci nasi potężni kadrowo rywale i remisy z nimi, my bad, sorry :)
- Edytowany
Ponoć nowym trenerem Slaska ma zostac Maciej Skorza
PS. Konrad Wrzesiński w Jadze
KIbice Jagielloni pojawili sie na treningu 1 druzyny https://www.sport.pl/pilka/7,65039,26887972,kibice-jagiellonii-maja-dosc-pojawili-sie-na-treningu-zadaja.html#do_w=91&do_v=156&do_a=473&s=BoxSportImg1
W Babajadze rozwiązali kontrakt z asystentem Chor@zego.Magiera na pokładzie?
Rafał Grzyb został tymczasowym trenerem Jagiellonii Białystok. 38-latek zastąpi na tym stanowisku Bogdana Zająca, z którym klub rozwiązał umowę za porozumieniem stron.
Zając pracował w Jagiellonii od 31 lipca 2020 roku.
za http://www.90minut.pl/news/310/news3106429-Rafal-Grzyb-trenerem-Jagiellonii.html
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)