Przykre jest to, że ten Niemiec bodajże 2 lata grał w Cracovii, a o tą Cracovię, to nie przypominam sobie aby kiedyś zabiegał...
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
- Edytowany
Jak kogoś jeszcze nie ma na Twitterze to zachęcam do założenia. Na portalu obecna spora grupa Pasiaków, fajne miejsce do dyskusji "na szybko".
Aż strach pomyśleć co się będzie działo w azylu i co będzie wypisywał Niemiec, jeśli zajmiemy 15 miejsce i utrzymamy sie kosztem degradacji gts z powodu braku licencji :)
Adam Nawałka to fenomen - z niezłymi piłkarzami nie udało mu się osiągnąć efektu "nowej miotły", a nawet był to efekt "poniżej Żurawia"...
Bo to tylko chorąży... ;)
Gdzie na Twitterze mogę znaleźć to wszystko???
- Edytowany
Dajesz obserwuj. Jeśli mogę doradzić to szczególnie dziennikarzy i kibiców Cracovii. Polityków odstaw na bok:) Jak wejdziesz na jakiś profil kibica Cracovii to bez trudu znajdziesz resztę w obserwowanych.
Jeszcze w temacie gts. Ten z apteki umoczył już 3mln więc zrobi wszystko aby to nie padło. Jeśli nawet to im się uda to dla mnie apteka słoneczna jest najbardziej przegrana. Do tej pory po cichu ich wspierał i nieświadomie dawałem im zarobić a teraz to nawet żone przekonałem aby tam nie kupowała.
Oj coś czuję że leki w tej aptece znowu pójdą w górę. Ktoś na piłkarzy musi dać.
przez bydgoskiego biedaka taki temat podupadł ;)
[url=http://cracovia.krakow.pl/member.php?action=profile&uid=16533]@xyzKSC[/url] jakie najnowsze wieści ?
mój znajomy widział Chińczyków na Balicach, info telefoniczne
Może założymy stronę lub chociaż fanpage po chińsku - dlaczego nie warto inwestować w gts?
Takie małe uświadomienie? ;)
Warto w to zainwestować - jestem gotowy się dołożyć!
Na tt wciąż gorąco w związku ze spłatą przez sąsiadke części należności wobec dwojga piłkarzy. Brać kredyt by spłacić inny... Marzenko, to jebnie.
Wysłane z mojego G3311 przy użyciu Tapatalka
to my im pożyczmy jak już tak pożyczamy na lewo i prawo :D
Gdyby miało się okazać, że da to słońcu komarhu odpowiednio dobry wynik finansowy? Podejrzewam, że nawet by się nie zastanawiali.
Wysłane z mojego G3311 przy użyciu Tapatalka
[quote='squier strat' pid='1349801' dateline='1543851060']
to my im pożyczmy jak już tak pożyczamy na lewo i prawo :D
[/quote]
padłem :D
[quote='squier strat' pid='1349790' dateline='1543847352']
przez bydgoskiego biedaka taki temat podupadł ;)
[url=http://cracovia.krakow.pl/member.php?action=profile&uid=16533]@xyzKSC[/url] jakie najnowsze wieści ?
mój znajomy widział Chińczyków na Balicach, info telefoniczne
[/quote]
Ja cały czas liczę ze to Chińczyki z tandety chcą handlować. A to rozwiązało by problem pustego stadionu.:) Na dziś to im prawdopodobnie ten ze słonecznej kase pożyczył. Sporo umoczył już, oj ceny leków pójdą w górę.
Skoro 2 spłacili to zaraz cała reszta się o kasę upomni/złoży wniosek, myślę, że teraz tam niezłe kwasy musza być w szatni po tym ruchu.
tak w skrócie:
Imaz i Kort wystąpili z pismem o zapłatę. co prawda kontrakt Hiszpana kończy się w czerwcu, ale mają nadzieję, że parę złotych w zimie wyciągną
więc spłacili obydwu.
kolejny będzie Wojtkowski. podobno w szatni wrze, że dwóch ma kasę, a reszta nie
zdychaj k.u.r.w.o
- Edytowany
Reszta dostała "ochłapy" :) Jutro mają być kolejne rozmowy tylu jest chętnych...
- Edytowany
Na twitterze ponoć dobrze doinformowani gtsiacy piszą, że:
1) Większość "doniesień" jest wyssana z dupy (czyli nic nowego).
2) Szanse na przejęcie są małe.
3) Jeżeli ktoś przejmie gts, to raczej ktoś z Polski.
4) W tym tygodniu raczej wszystko się wyjaśni.
5) Gts stracił sponsora ze Szwajcarii, za którego hajs mieli spłacić piłkarzy.
- Edytowany
[quote='octop' pid='1349886' dateline='1543873591']
5) Gts stracił sponsora ze Szwajcarii, za którego hajs mieli spłacić piłkarzy.
[/quote]
Sponsor ze Szwajcarii? Brzmi znajomo ;). Towarzystwo musi być teraz na niezłym oprocentowaniu, bank już nie pożyczy to chociaż Comarch pomoże.
Widzę tu rolę dla Niemca. Iść żebrać: dajże, dajże bo jesteś odpowiedzialny społecznie.
No i rzecznik skonstatuje, że to właściwie tak naprawdę prosty mechanizm.
Eredin i Fortart znajdą zrozumienie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)