[quote='Aston1906' pid='1208141' dateline='1482961322']
Sugerujesz, że byłby to obrońca typu Abbott?
[/quote]
Czy, per analogia, byłby to obrońca grający dobrze przodem do (swojej) bramki?
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
Wilusz... hmm... młody obiecujący... 28 letni... 1 sezon w Bełchatowie, 1 runda w Koronie... 0 goli... Nie dziękuję ;).
Prijović: Pod względem finansowym dostałem ofertę życia. Druga taka może się nie powtórzyć. Muszę myśleć o przyszłości mojej i rodziny.
kierunek Chiny...
ale Legia już ma na celowniku napastników innych. W każdym razie, następną kasę zarobią, bo żółtki dobrze zapłacą.
[quote='Aston1906' pid='1208141' dateline='1482961322']
Sugerujesz, że byłby to obrońca typu Abbott?
[/quote]
Sugeruje wzmocnienie za Litauszkiego, Polczaka, Wolakiewicza czy Bejana, której który nie ma szans na regularna grę
Śląsk Wrocław bajeruje Waldemara Fornalika
Rywale Legii na pierwszym zgrupowaniu w Hiszpanii: http://www.90minut.pl/news/273/news2738446-Rywale-Legii-na-pierwszym-zgrupowaniu-w-Hiszpanii.html
10 stycznia Legia Warszawa rozpocznie pierwsze zimowe zgrupowanie w hiszpańskim Benidorm. "Wojskowi" rozegrają podczas niego dwa sparingi - poinformowała oficjalna strona klubu "Legia.com".
Plan sparingów:
17 stycznia - DSC Arminia Bielefeld
20 stycznia - Grasshopper-Club Zurych
Legia Warszawa obserwuje Jewhenija Martynenko
Martynenko to 23-letni obrońca grający w Czernomorcu Odessie. Jego kontrakt obowiązuje do 30 czerwca 2017 roku, dlatego Legia może teoretycznie pozyskać go za darmo po zakończeniu sezonu. Ukraińcem interesują się również kluby z Norwegii i Danii.
W tym sezonie Martynenko zagrał w 15 meczach ligowych, w których strzelił dwa gole. Wysłannicy Legii mieli go obserwować w meczu z Żorią Ługańsk.
Za http://www.legia.sport.pl/legia/1,139308,21178386,transfery-legia-warszawa-obserwuje-jewhenija-martynenko.html#BoxSportLinkP1
Wilusz nie odbiega znacznie od naszych orłów - jeśli już sprowadzać kogoś do obrony, to raczej co najmniej tak dobrego, jak Malarczyka, albo nawet kogoś lepszego.
[quote='kaleb' pid='1208218' dateline='1483023485']
Wilusz nie odbiega znacznie od naszych orłów - jeśli już sprowadzać kogoś do obrony, to raczej co najmniej tak dobrego, jak Malarczyka, albo nawet kogoś lepszego.
[/quote]
...na dzień dzisiejszy mamy 5 środkowych obrońców - nie wierze, że sprowadzą 6 czy 7 :D
Jeszcze jeden środkowy wraca z wypożyczenia z Jutrzenki Giebułtów
- Edytowany
A ja tam szuwarku wierzę że dwóch odejdzie i jeden conajmniej kozak przyjdzie na stopera.
Wilusz ponoć GTS. Kort tez .Guzmics w Chinach.
Guzmicsem interesował się Lech ale kasa.
Jovic też po słowie z CZ Belgrad . Także narazie podoba mi się wyprzedaż na ubek arenie.
Wilusz to nie piłkarz
Wilusz to taki stoper jak Mójta boczny obrońca
Mójtę też chciano tu na forum. Mam wielką nadzieję, ze Wilusz trafi do gts.
cwks nie chce puścić Prijovica i grozi mu zesłaniem do rezerw
czyżby klub kokosa przemieścił się z muranowa na solec? ;)
[quote='Aston1906' pid='1208249' dateline='1483044666']
Mójtę też chciano tu na forum. Mam wielką nadzieję, ze Wilusz trafi do gts.
[/quote]
Stworzyli by wspólnie "betonową" obronę gts. :D
jak to jest że byli zawodnicy gts, cwks czy innych klubów chętnie wracają tam, gdzie się wychowali, lub grali przez dłuższy czas.
a "wielcy" (zdaniem forumowiczów) "Pasiacy" (jak Rząsa czy Grodzicki) mają "swój" (wszystkie cudzysłowy celowe) Klub głęboko?
[quote='tomex' pid='1208374' dateline='1483107534']
jak to jest że byli zawodnicy gts, cwks czy innych klubów chętnie wracają tam, gdzie się wychowali, lub grali przez dłuższy czas.
a "wielcy" (zdaniem forumowiczów) "Pasiacy" (jak Rząsa czy Grodzicki) mają "swój" (wszystkie cudzysłowy celowe) Klub głęboko?
[/quote]
Bo Prezes nie widzi takiej potrzeby/po prostu nie chce/ ?!
Wg.mojej wiedzy Rząsa chętnie by wrócił do Pasów a jego doświadczenie i znajomości na pewno by się przydały w Klubie.
- Edytowany
Rząsa już raz miał szansę i w błocie utopił niezła kasę . A póżniejsze efekty tych transferów chyba wszyscy pamiętamy .Natomiast Grodzicki chyba nie był chciany w klubie więc szukał innych pracodawców .
Wychowankowie wracają jak każdy zawodowy kopacz, gdzie płacą dobrze. Legionista przynajmniej jasno stawia sprawę, chcę zarobić wiecej. Tak samo mówi nasz Dąbrowski. Wolę takie coś, niż fałszywe klepanie po herbie. Kibicowanie ma się nijak do zawodowego grania.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)