- Edytowany
[quote='ian thorpe' pid='1287866' dateline='1509386723']
jedno jest pewne, Ci co chcą "pogonić" właściciela, niech sobie wsadzą głowę w lodowatą wodę. Tak sobie myślę, że JF pozostanie na stanowisku prezesa, pewnie budowany dom pod Krakowem jest w celu stałego zamieszkania, po przejęciu firmy przez syna. Mogę sobie wyobrazić sytuację, ze córka może zostać właścicielem Pasów, natomiast JF skupi się na "hobby" gdzie będzie klubem zarządzał. W końcu sam podkreśla, ze na piłce się zna, bo siedzi w niej 14 lat. Wtedy będzie miał już prawie 20, i będzie mógł córkę (wtedy 26l ) powoli wprowadzać w arkana kopanej ;) Tak patrząc na zimno na sytuację, z punktu jego postrzegania interesu, ma to sens.
[/quote]
@ian thorpe...jaki Ty masz interes chłopie,że tak bronisz J.Filipiaka ?,Podoba Ci sie jak zarządza klubem bedąc od 14 lat wlascicielem?,Podoba ci sie ,że nie wie kto to jest JÓZEF KAŁUŻA ikona naszego klubu i żałuje pare groszy,żeby dołożyć sie do pomnika,bo to sprawa kibiców.A co on Prezes ku...nie jest kibicem CRACOVII. ?.....Co mnie obchodzi gdzie on mieszka i co zamierza jego rodzinka.Mnie i innych obchodzi los PASÓW, a J.F który traktuje CRACOVIĘ jak swój folwark, lepiej niech dla klubu znajdzie nowego właściciela, który będzie o klub dbał i z CRACOVIĄ sie utożsamiał...
A Tobie radzę ,żebyś sam sobie na głowę wylał "kubeł zimnej wody' ,to może oprzytomniejesz i nie będziesz bronił czy ciągle usprawiedliwiał, obecną sytuacje w klubie...:(