new211,
Moim zdaniem robienie hajsu a cięcie kosztów to jednak dwie różne rzeczy...
Zgadzam się, że w cięciu kosztów jest debesciak, ale co do robienia hajsu... Nie mam wiedzy.
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka! część II
Każde cięcie kosztów jest [i]robieniem hajsu[/i], ale nie każde [i]robienie hajsu[/i] jest cięciem kosztów :p
Kubuś w Cracovii jest od pilnowania hajsu.
Islander Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> new211,
> Moim zdaniem robienie hajsu a cięcie kosztów to
> jednak dwie różne rzeczy...
> Zgadzam się, że w cięciu kosztów jest
> debesciak, ale co do robienia hajsu... Nie mam
> wiedzy.
Bo patrzysz na klub z perspektywy kibica, a nie managera. Naprawdę myślisz, że gdyby Kubuś był kiepski w szukaniu/robieniu hajsu gdzie się da (m.in na cięciu kosztów, bo ja na próbę niezapłacenia Tarnovi tychi kilku milionów patrzę jak na zrobienie tych dodatkowych milionów), to Janusz by go jeszcze trzymał?
Ale pewnych "granic" przyzwoitości nie wolno przekraczać
paluch Napisał(a):
> Ale pewnych "granic" przyzwoitości nie wolno
> przekraczać
Właśnie. To co dozwolone w biznesie niestety medialnie zadziałało inaczej a obawiam się, że to jeszcze nie koniec .
I jak Szanowny Panie Prezesie Liga Europejska w tym sezonie? Jaka europejska przy naszych TRANSFERACH i ŁAWCE REZERWOWYCH robimy majstra i LIGA MISTRZÓW!
: ( Bramka zaciemnia obraz...coraz mniej "Cracovii Jacka Zielińskiego" coraz więcej "Cracovii profesora Filipiaka". Jako klub bez jakości bez polotu, bez ambicji.
Panie szanowny , Cracovia to klub sportowy a nie BANK . Przestan już p...lić farmazony w wywiadach a zacznij prezesować klubowi SPORTOWEMU a nie bankowi.
dziękuję moderatorom za zamknięcie tematu transferowego. zgodzimy się, że jest on niepotrzebny bo janusz już sobie nakupował dzieci i będzie ich potem sprzedawał :D a nie zapominajmy też, że co prawda czekaliśmy na piłkarzy aż nas zechcą ale się okazało, że czekaliśmy tak długo że aż żadnego już nie ma jak mówi nasz trener broniąc politykę pseudotransferową klubu. znaczy posadka ciepła a pieniądz nie śmierdzi.
Filipiak weź powiedz kibicom wprost: mam was w dupie. nie będę miał pretensji tylko powiedz to wprost
No na pewno się tych dzieciaków nasprzedaje jak będziemy tak grać.Chyba że Tabisz już dopina jakieś adopcje na czarnym rynku.
Aaaa, już łapię :)
Istnieje ogromne zagrożenie, graniczące z pewnością, że derby znikną z krajobrazu Krakowa na co najmniej 7-8 lat.
Jedyna nadzieja by zapobiec takiemu katastroficznemu scenariuszowi polega na pogonieniu Filipiaka.
Myślisz że się przestraszy wpisów na forum? To ja juz edytuję.
Piłem do nagłego przypływu szaleństwa naszego Experta.
Ty nie edytuj niczego, wypowiadasz się celnie, dowcipnie, z klasą i gracją. Jeśli ktoś ma punktować błędy zarządu to tylko w taki sposób (piszę to bez ironii).
nie wiem jak to jest, że Szczepaniak ma siłę biegać, a reszta nie ma. No tak zapomniałem, że on się przygotowywał do sezonu z inną drużyną.
Ten nasz trener od przygotowania fizycznego, niech idzie przygotowywać baletnice.
Dziękuję. Już nie pamiętam że przegraliśmy.
Drużyna ma 13-14 zawodników na ekstraklasę .Reszta to sztuki , zapchajdziury lub pobożne życzenia .Zobaczcie kim mogliśmy dziś Lecha straszyć i jakie zmiany (czyli pole manewru w ofensywie jest ).Sebek miał odwracać losy meczu ?Dimun czy Wdowiak ?
POTRZEBA NAM 2-3 KLASOWYCH ZAWODNIKÓW ALE NIE JAKIŚ JUNIORÓW ,POBOŻNYCH ŻYCZEŃ TYLKO KLASOWYCH OD RAZU PODNOSZĄCYCH POZIOM SPORTOWY .Pobudka profesorze bo taka polityka spowoduje że nie wejdziemy do 1-8 .
.
Potter ! Znalazłeś aż 14 tu ???Po meczu z Lechem to łącznie z siedzącym na trybunach DD trudno doliczyć się 8!!!
Min 3 grajków ale takich co wzmocnią I drużynę a nie rezerwy!!!!Zarządzie pobudka!!! Jeszcze 2 tygodnie okienko otwarte!Na wiosnę już nie będzie co odrabiać!!!
Po finansowym sukcesie sprzedania Bartka Kapustki wrócilismy do produkcji piłkarzy netto. Profesor nigdy nie pogodził się, że to błędna koncepcja. Po sprzedaży Bartka powiedział "zawsze to mówiłem". Kupujemy bardzo młodych i będziemy liczyc, że któryś odpali i profesor zarobi kolejne parę baniek. Na sukcesie sportowym to mu kompletnie nie zalezy (tzn jak bedzie to fajnie, jak nie to nic sie nie dzieje). dlatego Tabisz jest idealnym pracownikiem do tej koncepcji.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)