Przy stadionie kolejka , ludzie kupują po 5, 7 biletów. Śpieszcie się .
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2016 (temat zbiorczy) | Chcemy złota na 110 - lecie!!! (GLOS) Finał jest nasz !!! (GLOS) Walczyć ...
żółta kaczka Napisał(a):
> Tak, na Siedleckiego wystarczy Ci legitka,100%.
> Oczywiście mówimy o legitymacji szkolnej, takiej
> ze zdjęciem, no i do tego Karta Kibica.
A od kiedy to na Siedleckiego KK jest wymagana do zakupu biletu lub wejścia na lodowisko ? Co Ty opowiadasz ?
Sędziują Meszyński z Wolasem - chyba najlepsza opcja. Jak wytrzymaja presję i odrzucą emocje i uprzedzenia to powinno byc dobrze. I jeden z kibiców może liczyć na koszulkę.....Wolasa. Choć wczoraj w Tychach musze przyznać ,że Kępa jak to ma w zwyczaju nie ob...ł się za bardzo ale jedynie trochę sobie popuścił:D - w sytuacji brutalnego faulu zdesperowanego Pociechy na tył głowy Kucewicza mógł ( i powinien) śmiało zapakować 5+20.
[quote=MisioPas]
A od kiedy to na Siedleckiego KK jest wymagana do zakupu biletu lub wejścia na lodowisko ? Co Ty opowiadasz ?
[/quote]
Od dzisiaj. A konkretnie potrzebna jest do kupna biletów w dzisiejszej przedsprzedaży. Ponieważ kasy na lodowisku nie mają połączenia z bazą danych kibiców to trzeba okazać kartę wraz z dowodem tożsamości.
Wolna sprzedaż biletów ma być jutro od 12:30, o ile oczywiście po dzisiejszej przedsprzedaży jakieś bilety zostaną.
Na Siedleckiego dwóch gosci z Tychów odkupić chcą bilety.
Pod stadionem byłem po 11 i cały czas ktoś przyjeżdża i kupuje kilka biletów więc nie zdziwie się jak dzisiaj braknie
Ja kupowałem pod stadionem i żadnych danych nie musiałem podawać 8-) Byłem po 10 i cały czas kolejka ok 10-15 osób, więc raczej na jutro może nic nie zostać... oczywiście z biletów bo pozostanie do zdobycia tytuł mistrzowski :D
Kolejek pod stadionem w tej chwili brak. Bilet może kupić każdy, ale zostało ich ok. 300 szt.
dzis w robocie, wygibasy logistyczne, bileciki zabezpieczone :)
do jutra ;)
Ile Tyscy dostali biletów?
200.
Zostało już tylko 500 biletów na jutro. Jak ktoś nie ma, niech się spieszy!
czyli 200 + to co kupią sami
czy jest ktoś w stanie kupić dla mnie 3 bilety? z góry dziękuję za odpowiedź, PRIV
Ja też kupowałem o 11 na Kałuży bilety i nikt o nic nie pytał
Może mi ktoś ogarnąć 3 bilety? Mogę zrobić przelew. PW.
Ruszać sie chłopy, bo zostało już z 400 biletów!!! Najwięcej na Siedleckiego.
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> sterby Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Aston, nie pijam kawy tak późno. Każdy ma
> prawo
> > do swojej opinii. :D, ale Khalid się @#$%& zna
> > ;)
Karvin to się naprawdę zna ,
Ja się znam słabo ale nie aż tak słabo aby po wtorkowym pechowo/frajersko przegranym meczu
w którym potężnie gnietliśmy aktualnego MP przez prawie 50 minut marudzić jacy to jesteśmy
ciency ...jak niektórzy z tutejszych komentatorów :P
ps: Tak naprawdę w dotychczasowych 6 meczach finałowych Tychy miały dużą przewagę tylko w jednym tj. 3-im.
(co ciekawe wygranym dzięki absolutnie niesłusznie uznanym przez sędziego karnym Galanta..."złodzieje złodzieje";););) ) .
Te mecze są grane na styk i jutro wcale nie musi wygrać drużyna która osiągnie na tafli przewagę... może zadecydować przypadkowy strzał czy głupia kara.
Osobiście spodziewam się wyjątkowo brutalnego starcia . Czegoś podobnego do ostatnich 2-ch minut wczoraj.
A ja szczerze powiedziawszy, patrząc na historię, spodziewam się jutro jednostronnego meczu ! ;)
Ja się np. brutalnego nie spodziewam, przynajmniej dopóki zwycięzca nie będzie jasny. Po hattricku Urbanowicza widać że Nasi są pod tym kątem odpowiednio ustawieni, Tychy też głupich meczówek nie zaryzykują - Sejba to nie Matczak i im nie pozwoli. Złośliwości i prowokacje być mogą od początku ale brutalność dopiero jak wyjaśni się kwestia wygranej
Ja kupowałem około 12, pod stadionem. Kolejki nie było, nikt o nic nie pytał
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)