Lo Boze, ale ich lejemy....w Sanoku pewnie stypa.
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2016 (temat zbiorczy) | Chcemy złota na 110 - lecie!!! (GLOS) Finał jest nasz !!! (GLOS) Walczyć ...
i niech mi znowu ktoś napisze, ze Rochaczek się wypalil...
Kruszyna na bank :)
Stypa to koło mnie na trybunach. Aż mi głupio się cieszyć:D
sanoczanie jeszcze nie wyszli z hali ? :P
Nasuwa sie pytanie czy nie dalo sie tak grac odrazu ??
a po co ?
No dobra jeszcze jeden!
Ups... nie dla nich ;).
Biedni banderowcy, nawet nie wiedzą, że aż takie* baty to za jakąś lampucerę... ;)
* - bo to, że będą jakiekolwiek baty było poza dyskusją
oj piecze dupsko :)
gdzie jest sanok ???
Ależ rozpierducha... Rany, szedłem z kołatającym serduchem a tutaj baty N ieziemskie. Pokaz siły. Zażarło lepiej, niż chyba ktokolwiek przypuszczał.
Uff, wielkie gratulacje dla całej Drużyny ! :)-D A tak się bałem dzisiejszego meczu, przed piłką mówiłem, że możemy nawet przegrać z ległą dziesięć zero byleby hokeiści wygrali ! :D Dzisiaj to my byliśmy dwa razy szybsi od Sanoka ! :) I takiego łomotu nie spodziwałem się w najjaśniejszych snach ! >:D< Dzisiaj to my strzelaliśmy piękne bramki i dlatego wygraliśmy ! ;) Brawo, brawo i jeszcze raz brawo ! :)
gratulacje :) , typer mi dziś nie siadł hehe
Pany Hokeisty! Pany Trenery! Brawo, brawo, brawo! Usnać przez Was nie będę mógł ;) Jechać tak dalej!
Na nic wasze płacze, żale
To Cracovia jest w finale
Wiemy o tym doskonale
Jeden cel - złote medale
Znad Dunajca płyną fale
Trzymam kciuki za Podhale ...
(GLOS)(GLOS)(GLOS)[size=large]FINAŁ JEST NASZ !!![/size](GLOS)(GLOS)(GLOS)
Uprzejmie dziękuję wszystkim brodaczom ;)
Ja swojego już wycałowałam ;)
Mam nadzieję że w meczu o brąz wygra Podhale... grające wychowankami ;)
Przy stanie 3-0 kamera na chwilę,moment pokazała zamyślonego Rudolfa.Kiedy ja byłem jeszcze zesrany półfinałem to ON już był chyba głęboko w finałach....Tak jak graliśmy w tym ostatnim meczu to może zrobimy kuku Tychom ? Serce rośnie .,..
Rasputin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mam nadzieję że w meczu o brąz wygra Podhale...
> grające wychowankami ;)
Wygra.
Bo górale ambitne i uparte.
A gwiazdy z Sanoka chyba focha mają. Tak jakby o nic innego niż Mistrza nie warto było grać.
Trochę nawet współczuję ich kibicom. Ale bez przesady:D
To był zbiorowy gwałt analny :D
Dzięki za poprawę nastroju po piłce!
PS: brameczka na 2:0 palce lizac - dawno nie widzialem rownie ladnej na żywo.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)