jurassic Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jaros, Da Costa, nie ma co wyzywać hokeistów
> rywali bo jeszcze któryś z nich wcześniej czy
> później może u nas wyląduje ! >:D<
Jak, nie przymierzając, Dutka Rafał, któremu mam ochotę pocisnąć dopiero odkad do nas przyszedł ;)
-
-
transfery 2016 - fakty, życzenia, plotki
Da Costa to się nawet wówczas transparentu u nas dorobił, co nie zdarza się na hokeju nader często :)
żółta kaczka Napisał(a):
> Da Costa to się nawet wówczas transparentu u nas
> dorobił, co nie zdarza się na hokeju nader
> często :)
Tak? To może wystarczy trochę zmienić i będzie powitalny :)?
Sama treść to by wystarczyło dopisać, bo textu poza imieniem i nazwiskiem to tam nie było chyba w ogóle o ile dobrze pamiętam, ale za to był rysunek i tu już raczej ciężko by było...
Really?
wprawdzie to dotyczy [url=http://www.spryciarze.pl/zobacz/jak-przerobic-penisa-w-zeszycie-na-cos-fajnego-2][u]zeszytu[/u][/url]
ale na transparent też się nada
Ja tam byłbym zadowolony, a co do wyzywania zawodników, to i tak na hokeju w porównaniu z piłką to jest wersal:) ci co chodzą na dowolne mecze e-klasy, w tym na Kałuży, na pewno potrafią to docenić:)
z tego co pamiętam to na S7 lżeni byli:
ten gnój ze Stoczniowca, co to Jankowi wybił oko
Lejczyk
takie dwa typki jeden ze Zgierza, drugi z Sosnowca - nie pomnę już nazwisk,
a w czasach nowożytnych: Jakubik, Klisiak, Jaros, Koklusz, Zapałka, DaCosty i Danton
to chyba rzeczywiście niewiele jak na tyle lat
W Cracovii nie ma tematu da Costy ? twierdzi trener ?Pasów? Rudolf Rohaczek. Z naszych informacji wynika, że da Costa szuka klubu za granicą. Ale jeśli klubu nie znajdzie, to może jednak zdecyduje się na grę w Cracovii?
Czytaj więcej: http://www.gazetakrakowska.pl/sport/a/hokej-teddy-da-costa-trenuje-z-cracovia,10649316/
Mam nadzieję że po kilku latach spoważniał więc nie ma tematu.
Ten ze Stoczniowca co wybił oko... Wesołowski.
Stopczyk z ŁKS i Zdunek też nigdy nie mieli lekko na Siedleckiego :)
I cos wiadomo co z tym Da Costa?? jest trenuje czy zas jakas dziennikarska plotka niczym nie poparta??
Nikt nie był tak jeb.any jak wielce szanowany sędzia Szulc.... :)
ale on sobie zasłużył ;)
E tam były jeszcze Sudoły z Bytomia
a tych jakoś sobie nie przypominam. Ech, ta miażdżyca Stawów :(
Może jesteś za młody?:S
Był jeszcze Hanisz z Janowa (he, he mój ulubiony bo stałem za bramką) i wcześniej któryś z Csorich-ów chyba, nie miał lekko.
Heh Sudoł - trener Bulas krzyczał z boksu kara a ten podnosił rękę i gwizdał:)
misiekm Napisał(a):
> Był jeszcze Hanisz z Janowa (he, he mój ulubiony
> bo stałem za bramką) i wcześniej któryś z
> Csorich-ów chyba, nie miał lekko.
Chyba oba Csorichy były pozdrawiane to tym jak brykli do Stoczniowca za parę srebrników. Być może Bogdan więcej, bo on nam potem więcej nastrzelał goli.
ale i tak kiszki nic nie pobije
a wracając do tematu: Co z tym DaKostkiem?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)